Arşiv Anasayfa Et Yemekleri
Sayfalar: 1
Biftek Rulosu By: PnR_Sz Date: 06 May 2010, 18:27:34

Biftek Rulosu tarifi Malzemeler
1 Adet Soğan
1 Adet Havuç
1 Çay Kaşığı Karabiber
1 Çay Kaşığı Kimyon
Tuz
250 gr. Kıyma
6 Adet Biftek
1 Çay Kaşığı Bezelye
1 Çorba Kaşığı Salça
1 Su Bardağı Su
1 Çorba Kaşığı Margarin






Yemeğin Tarifi 
1 adet soğanı ve havucu rendeleyin. 1 çay kaşığı karabiber, kimyon, tuz ve kıymayı derin bir kabın içinde yoğurun. 1 çay bardağı bezelyeyi ekleyin.

6 adet bifteğin içine, hazırladığınız harcı doldurun. Biftekleri rulo biçiminde sarın. Bifteğin kenarlarını kürdanla tutturun. İçlerini doldurduğunuz biftekleri, margarinle hafifçe yağladığınız tepsiye dizin.

1 çorba kaşığı salçayı, 1 su bardağı suya karıştırın. Bifteklerin üzerine dökün. Önceden ısıtılmış 180 derecelşk fırında 20-25 dakika pişirin. Fırından çıkardıktan sonra kürdanları bifteklerden çıkarıp servis yapın.
Ynt: Biftek Rulosu By: Karaelmas Date: 04 July 2013, 08:38:15
Teşekkürler.
Ynt: Biftek Rulosu By: belma29 Date: 19 July 2013, 16:58:02
biftekleri önceden kızartıp fırınlayabilirmiyiz?
Ynt: Biftek Rulosu By: kmsaaskm Date: 26 October 2013, 19:34:46
teşekkürler
Ynt: Biftek Rulosu By: nuray92 Date: 27 January 2014, 18:19:03
Teşekkürler
Ynt: Biftek Rulosu By: eva901 Date: 07 March 2014, 16:04:50
teşekkürler
Ynt: Biftek Rulosu By: damlt Date: 02 September 2014, 16:17:37
teşekkürler

SiteMap - İmode - Wap2