Arşiv Anasayfa Et Yemekleri
Sayfalar: 1
Tencerede Sebzeli Süt Danası By: PnR_Sz Date: 06 May 2010, 18:41:18
Malzemeler
600 gr Süt Danası (yağsız but)
500 gr Karışık Sebze (patates,havuç, soğan, sarmısak ve biber gibi sert sebzeleri tercih edin)
150 gr Soyulmuş Domates
1 Bağ Taze Biberiye
1 Bağ Taze Kekik
Zeytinyağı
Tuz
Taze Çekilmiş Karabiber






Yemeğin Tarifi 
Fırına girebilen dibi kalın bir tercerede zeytinyağını kızdırdıktan sonra eti koyup 1-2 dakika çevirin. Yanmamasına dikkat edin ama heryeri renk alsın.

Tencereyi ateşten alıp kabaca doğranmış sebzeleri etin etrafına dağıtın. Üstünü kapatıp sıcak fırına (180-200 derece) koyun. 25-30 dakika sonra etin pişmiş olması gerekir.

Etin kalınlığı pişme süresini değiştirebilir.
Ynt: Tencerede Sebzeli Süt Danası By: SmBRN Date: 17 June 2010, 10:03:09
Teşekkürler.
Ynt: Tencerede Sebzeli Süt Danası By: Karaelmas Date: 04 July 2010, 12:17:56
Teşekkürler.

SiteMap - İmode - Wap2