Arşiv Anasayfa Reçeller, Marmelatlar
Sayfalar: 1
Greyfurt Kabuğu Reçeli By: SmBRN Date: 08 December 2010, 22:04:16
GREYFURT KABUĞU REÇELİ


GREYFURT KABUĞU REÇELİ

Kabukları iki gün suda bırakınız. Birkaç kere suyunu değiştiriniz. Haşlayıp suyunu süzünüz. Kabukların 1,5 misli şekeri az su ile kaynatıp koyulaştırınız. Kabukları koyup yavaş yavaş pişiriniz. İneceğine yakın limon tuzu veya limon suyu ve greyfurt suyu ilave edip 5- 10 dakika sonra ateşten alınız.


Not: Greyfurt ne kadar kaynatılırsa, kaynatılsın doğal acılığını kaybetmez.
Ynt: Greyfurt Kabuğu Reçeli By: karamaz Date: 19 June 2014, 01:01:06
güzel bir paylaşım... ellerinize sağlık

SiteMap - İmode - Wap2