Arşiv Anasayfa Soslar, Terbiyeler
Sayfalar: 1
Kapari Sos By: SmBRN Date: 10 December 2010, 18:28:52
MALZEMELER

8-10 kişilik

½ su bardağı soğuk et suyu
2 su bardağı kaynar et suyu
1 kahve fincanı un
1 kahve fincanı ince kıyılmış kapari
1 çorba kaşığı tereyağ
az tuz


HAZIRLANIŞI

Küçük bir tencerede tuzu, unu ve soğuk et suyunu iyice karıştırıp 5 dakika bekletin. Sonra bir çırpma teli ile karıştırarak kaynar et suyunu yedirin. Orta ateşte 5-6 dakika kaynatıp ateşten alın. Bir süzgeçten süzdürün, tereyağ ile kapariyi karıştırın. Servise hazırdır.

 
Ynt: Kapari Sos By: Karaelmas Date: 20 July 2013, 02:56:29
Teşekkürler.

SiteMap - İmode - Wap2