Arşiv Anasayfa Et Yemekleri
Sayfalar: 1
Sultan Sarma Bonfile By: PnR_Sz Date: 06 May 2010, 18:42:00
Malzemeler
1 Adet Bonfile
1 Çorba Kaşığı Kıyma
10 Adet İç Antep Fıstığı
1 Tatlı Kaşığı Kıyılmış Pastırma
1/2 Çorba Kaşığı Tereyağı
Kıyılmış Dereotu






Yemeğin Tarifi 
Ön hazırlık olarak, bonfileyi iyice dövün. İçine 1 çorba kaşığı kıyma ve 10 adet fıstığı koyup rulo haline getirin. Daha sonra içe doğru sarın.

Bir tavaya 1 tatlı kaşığı tereyağını alıp eritin. İnce ince doğranmış 1 tatlı kaşığı pastırmayı ve kıyılmış dereotunu tavaya koyun. Kaşıkla karıştırarak, birkaç dakika tavada tutup, çıkarın.

Izgarada pişen bonfileyi alarak servis tabağına yerleştirin. Üzerine tavada kızarttığınız pastırmayı koyun. Dilediğiniz garnitürle birlikte servis yapın.

Ynt: Sultan Sarma Bonfile By: SmBRN Date: 17 June 2010, 10:02:17
Teşekürler.
Ynt: Sultan Sarma Bonfile By: Karaelmas Date: 04 July 2010, 12:18:20
Teşekkürler.

SiteMap - İmode - Wap2