Nachos Salatası By: Lal-ü Aşk Date: 25 February 2011, 11:25:53
Açıklama
Barbunya konservesini süzgece boşaltıp suya tutarak durulayın. İyice süzün; domates ve salçayla karıştırın. Malzemeler
440 gr barbunya konservesi
1 büyük domates, küpler halinde doğranmış
yarım su bardağı acısız salça
280 gr sade mısır cipsi
8 marul yaprağı, ince dilimlenmiş
1 küçük avakado, dilimlenmiş
20 gr kaşar peyniri, rendelenmiş
Tarifi
1. Barbunya konservesini süzgece boşaltıp suya tutarak durulayın. İyice süzün; domates ve salçayla karıştırın.
2. Tabaklara cipsi yerleştirin ve üzerine marul, barbunya karışımı ve avakadoyu ilave edin. Peynir rendesi serpip hemen servis yapın.
Afıyet olsun.