Arşiv Anasayfa Sebze Yemekleri
Sayfalar: 1
Zeytinyağlı Enginar By: melek_03 Date: 05 April 2011, 09:54:57
Zeytinyağlı Enginar - Malzemeler - İçindekiler

6 adet enginar
1 çay bardağı bezelye
1 limon suyu
1 büyük patates
2 adet havuç
1 büyük çay bardağından 1 parmak az zeytinyağı
yarım çay bardağı su
2 tatlı kaşığı şeker
1,5 tatlı kaşığı tuz
Zeytinyağlı Enginar - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?

Tencerenin en altına enginarları dizin. Patates, havuç ve bezelyeyi üstüne serpin ve diğer malzemeleri ekleyin. Kapağını kapatıp pişirin. Birkaç dk dinlendirin. Sıcak servis yapın.

SiteMap - İmode - Wap2