Arşiv Anasayfa Et Yemekleri
Sayfalar: 1
Yoğurtlu Et Yemek Tarifi By: melek_03 Date: 05 April 2011, 10:04:45
Yoğurtlu Et - Malzemeler - İçindekiler

500 gr kuşbaşı et
3 Çorba kaşığı zeytinyağı
1 Adet yumurta
2 Su bardağı yoğurt
1 Çay kaşığı tuz
1 Çay kaşığı karabiber
Yoğurtlu Et - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?

Zeytinyağını tavay alıp kızdırın. Eti tavaya koyup kavurup tuz ve karabiberini ekleyin. Yumurta ve yoğurdu iyice karıştırın. Fırın kabına etleri yayıp üzerine yoğurt karışımını dökün. 200 derecelik fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.

SiteMap - İmode - Wap2