Arşiv Anasayfa Deniz Ürünleri
Sayfalar: 1
Tavada Somon Balığı By: melek_03 Date: 05 April 2011, 10:28:35
Tavada Somon Balığı - Malzemeler - İçindekiler

somon balığı
soğan
domates
alüminyum folyo
kekik
kırmızı biber
karabiber
ay çiçek yağı
patates
tuz
Tavada Somon Balığı - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?

Folyoyu bir tencere yada tavanın içine açın. Temizlenmiş ve 1,5 cm ortalama eninde kesilmiş somonlar üzerine dizin. Çok az yağ gezdirin. Üzerine halka halinde doğranmış iki soğan, iki tane doğranmış patates, iki adet orta boy domates yerleştirin. Karabiberi, kırmızıbiberi, tuzu ve kekiği de konduktan sonra alüminyum folyo hiç açıklık kalmayacak şekilde kapatın. Tencerenin kapağı kapatın. Ağzı hiç açılmadan ocakta pişirilir.

SiteMap - İmode - Wap2