Arşiv Anasayfa Bisküvi - Kurabiye
Sayfalar: 1
Fransız Kurabiyesi By: SmBRN Date: 05 May 2010, 18:34:08

2 su bardağı un
3 çorba kaşığı margarin
1 su bardağından iki parmak eksik pudraşekeri
3 adet yumurta
Yarım paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 tutam tuz
Kızartmak için sıvıyağ
Tarif :

Bir kabın içine unu eleyiniz.
Unun ortasını açın ve yumurtaları kırınız.
Üzerine oda sıcaklığında yumuşamış margarini, pudra şekerini, kabartma tozunu ve tuzu ilave ediniz.
Bütün bu malzemelerle birlikte unu iyice yoğurunuz.
10 dk. kadar dinlendirdikten sonra hamurdan parçalar koparıp, küçük simit şekli verin.
Kurabiyeleri kızdırılmış sıvıyağda kızartınız.
Soğuduktan sonra tabağa alınız.
Üzerine pudra şekeri serpin ve servis yapabilirsiniz.


SiteMap - İmode - Wap2