Arşiv Anasayfa Et Yemekleri
Sayfalar: 1
Malatya Usulü Keklik Kömbesi By: SagittariuS Date: 06 July 2011, 17:21:57
Malatya Usulü Keklik Kömbesi Tarifi - Keklik Kömbesi Yapılışı - Keklik Kömbesi Nasıl Yapılır - Keklik Kömbesi Malzemeleri


Keklik kemiğiyle birlikte ince ince, kuşbaşı şeklinde doğranır. Soğan ve yağ ile kavrulur. Hamur ince bir şekilde saç büyüklüğünde açılır. Saç üzerine konulan hamur üstüne bu kavrulmuş et döşenir. Üzerine yine aynı büyüklükte hamur örtülür. Kenarları parmakla bastırılarak fırın içerisinde pişirilir veya tandırda iki saç arasında közde pişirilir.

SiteMap - İmode - Wap2