Kuzu işkembe 2 kg. Kırmızı biber 1 çorba kaşığı Kuzu eti 1 kg. Nane 1 çorba kaşığı Pirinç 4,5 su bardağı Karabiber 1 tatlı kaşığı Yenibahar 1 tatlı kaşığı Tuz
YAPILIŞI Kuzu etini "fındık" büyüklüğünde doğrayın. İyice yıkayıp süzdüğünüz pirinçle karıştırın. Kırmızı biberi, naneyi, karabiberi, yenibaharı ve tuzu da ekleyip iyice karıştırın. Bir tarafta işkembeleri yıkayıp, iri karelere kesin. Her bir karenin üç tarafını dikin. Hazırladığınız harçtan içlerine doldurup, (Her bir işkembenin yarısı dolacak şekilde) açık tarafını da dikin. Basınçlı tencereye işkembelerin üzerini aşacak kadar su koyup, 1 saat kadar pişirin