Arşiv Anasayfa Çorbalar
Sayfalar: 1
Çalı Çileği Çorbası By: SagittariuS Date: 17 December 2011, 13:16:03
Malzemeler :
1/2 kg. çileklik (çalı çileği) - 2 adet soğan - l çay bardağı mısır yarması - l kaşık salça - l su bardağı kuru fasul-(Terbiyeden-Yoksunum)-ye - l adet soğan - 2 kaşık tereyağı.
hazırlanışı: Ayıklanmış çileklik (çalı çileği) kaynamakta olan suya ko-(Terbiyeden-Yoksunum)-narak haşlanır. Süzülür ve sıkılarak doğranır. Bir tencereye ko-(Terbiyeden-Yoksunum)-yulan suya, haşlanmış mısır yarması ve fasulye ilave edilerek 10 dakika pişirilir. Doğranmış çileklikler kaynamakta olun suya ilave edilerek 20 dakika daha pişirilir. Diğer ta-(Terbiyeden-Yoksunum)-raftan ince bir şekilde kıyı-(Terbiyeden-Yoksunum)-lan soğan yağda pembeleşinceye kadar kavrulur, kaynamakta olan çorbaya ilave edilir, 10 dakika daha pişirilerek sıcak servis yapılır.

SiteMap - İmode - Wap2