Arşiv Anasayfa Çorbalar
Sayfalar: 1
Hoşuran Kurusu Çorbası By: SagittariuS Date: 18 December 2011, 20:48:45
Kullanılan Malzemeler :
2 kase hoşuran kurusu,1 kase ala fasulye, bir çay bardağı yarma,2 avuç mısır unu,bir baş soğan,bir miktar sıvı yağ ve tereyağı,isteğe bağlı olarak iç yağ,acı biber,salça,tuz.

Hazırlanışı :
Fasulye ve hoşuran kurusu ayrı ayrı haşlanır,diğer bir tencerde yarma pişirilir içine haşlanmış olan fasulye ve hoşuran katılır.Karışım kaynamaya başlayınca,mısır unu ilave edilir,diğer bir kapta ince doğranmış soğan kavrulur ve çorbanın üzerine dökülür.İsteğe bağlı olarak çorbaya biber ve salça da ilave edilebilir.çorba servise hazırdır

SiteMap - İmode - Wap2