Arşiv Anasayfa Çorbalar
Sayfalar: 1
Tavuk Çorbası By: SagittariuS Date: 21 December 2011, 23:52:52
bir adet tavuk göğüs
iki yemek kaşığı un
acılı yada acısız biber
tavuk suyu
salça
sıvı yağ
tuz




Tavuk iyice pişene kadar göğsü haşlanır. Tavuk haşlanırken un kavrulur. Pembeleşen un bir tabağa soğuması için konulur. Haşlanan tavuk küçük parçalara ayrılır ve didiklenir. Başka bir kaba sıvı yağ konulur salça kavrulur. Bunun içine didiklenmiş tavuklar konur ve karıştırılır. salçanın eşit dağılımından sonra kavrulan un da buna eklenir ve karıştırılır. İçine tuz, biber ve tavuk suyu eklenerek karıştırılır. Beş dakika kaynatılır.Servis yapılır.

SiteMap - İmode - Wap2