Arşiv Anasayfa Çorbalar
Sayfalar: 1
Renkli Tavuk Ve Sebze Çorbası By: SagittariuS Date: 22 December 2011, 00:04:46
MALZEMELER
Haşlanmış tavuk eti (derisiz ve kemiksiz) 350 gr
Soğan 150 gr
Kereviz 100 gr
Havuç 125 gr
Bamya 150 gr
Sirke
Dondurulmuş bezelye 150 gr
Konserve domates 850 gr
Amerikan pirinci 150 gr
Tavuk suyu 1.5 lt
Tuz
Şeker
Karabiber

Yapılışı:
Tavuğu lokma büyüklüğünde doğrayın. Soğan, kereviz ve havuçları doğrayın. Bamyayı temizleyin ve sirkeli suda bütün olarak birkaç dakika ağartın ve sonra küçük parçalar halinde kesin. Bir sos tavasına bezelyeler, domates (suyuyla), pirinç, tavuk suyu ve tavukla birlikte koyun. Kaynatın ve tuz, bir tutam şeker ve biber atın. Pirinç ve sebzeler yumuşayana kadar orta ısıda pişirin.

SiteMap - İmode - Wap2