Arşiv Anasayfa Et Yemekleri
Sayfalar: 1
Ciğerli Kağıt Kebabı By: elze Date: 31 May 2012, 12:17:13

Malzemeler :
1/2 kg. koyun kuşbaşı
1 adet kuzu ciğeri
2 adet kuzu böbreği
7 - 8 adet taze soğan
1/2 demet dereotu
1/2 demet maydanoz
1 kahve fincanı
sıvı yağTuz, karabiber, kekik
1 adet yağlı kağıt veya alüminyum folyo
 

Hazırlanışı:
Kuşbaşı doğramış eti, ciğeri ve böbreği tuz, karabiber ve kekik ilave ederek karıştırdıktan sonra yağlı kağıt üzerine koyun. İnce kesilmiş taze soğan ve kıyılmış maydanoz ve dereotunu karışımın üzerine serpiştirin. Sıvı yağı ilave edin. Yağlı kağıdı düzgün bir şekilde kapatın. Üzerini hafifçe ıslatıp bir tepsiye koyun. Orta ısılı fırında 1 - 1,5 saat pişirin. Sıcak olarak kağıdın içinde servis yapın.

Ynt: Ciğerli Kağıt Kebabı By: yapmafatma Date: 11 May 2013, 10:49:39
güzel görünüyo ama bn vejeteryanım maaalesef
Ynt: Ciğerli Kağıt Kebabı By: renkli26 Date: 26 January 2014, 18:41:29
Diyabakira ozgu bir yemektir sanirsam bizde cok yaparlar tadi da cok lezzetli oluyor Gülümseme

SiteMap - İmode - Wap2