Arşiv Anasayfa Sebze Yemekleri
Sayfalar: 1
Fırında Kremalı Patates By: SagittariuS Date: 26 July 2012, 11:40:30
Fırında Kremalı Patates Tarifi - Fırında Kremalı Patates Nasıl Yapılır - Fırında Kremalı Patates Malzemeleri



    Malzemeler - Yarım Çay kaşığı Hindistan Cevizi
    - Yarım Çay kaşığı Karabiber
    - 1.5 ( 3/2 ) Su bardağı Krema
    - Yarım Çay kaşığı Muskat
    - 8 Adet Patates
    - 4 Diş Sarımsak
    - 1.5 ( 3/2 ) Çay kaşığı Tuz
    Hazırlanışı Patatesler yıkanıp soyulur. 2-3 mm inceliğinde yuvarlak olarak dilimlenir. Sarımsaklar bıçakla küçük doğranır. Isıya dayanıklı cam bir kaba veya küçük bir tepsiye patatesler dizilir. Üzerine kıyılmış sarımsak, tuz ve karabiber ile muskat serpilir. En son olarak krema gezdirilerek dökülür. Isıtılmış orta hararetli fırında 20 dakika kadar pişirilir. Kremalı patates, yalnız olarak veya et yemeklerinin yanında tamamlayıcı bir yemek olarak sıcak servis yapılır.

Ynt: Fırında Kremalı Patates By: Karaelmas Date: 30 January 2013, 08:46:11
Teşekkürler.
Ynt: Fırında Kremalı Patates By: sahara Date: 25 May 2013, 21:16:12
teşekkürler
Ynt: Fırında Kremalı Patates By: nesibe beyaz Date: 21 June 2014, 23:54:08
Bayıldım

SiteMap - İmode - Wap2