Arşiv Anasayfa Yemek ve Tatlı Tarifleri
Sayfalar: 1
Patates Yuvasında Yoğurt Soslu Havuç By: Liza Date: 04 August 2012, 20:19:42


Malzemeler:

4 adet haşlanmış patates
2 tane havuç
1 tutam dereotu
4 yemek kaşığı yoğurt
Yarım limon suyu
4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber

Yapılışı:

Patatesleri iyice ezip, limon suyu, dereotu, tuz, karabiber ve zeytinyağı ekleyip iyice karıştırın.
Patatesli karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, başparmağınız yardımıyla içini oyup servis tabağına yerleştirin.
Diğer tarfta rendelediğiz havuçları bir miktar zeytinyağında soteleyin.
Havuçları patateslerin içine doldurup üzerine yoğurt dökün
Afiyet olsun…


SiteMap - İmode - Wap2