Arşiv Anasayfa Çorbalar
Sayfalar: 1
Portakalli Havuç Çorbasi By: Liza Date: 04 August 2012, 23:06:02


Malzemeler
4 havuç
1 patates
1 soğan
5 su bardağı su
100 ml portakal suyu
25 gr tereyağı
Karabiber
Taze kekik
Tuz

HAVUÇ ÇORBASI TARİFİ
Havuç, soğan ve patatesin kabuklarını soyup küp seklinde doğrayın. Tereyağını eriterek sebzeleri 5 dakika soteleyin. Üzerine 2 su bardağı su ilave edin ve orta ateşte 20 dakika pişirin. Yumuşayan sebzeleri blender'dan geçirip kalan suyu ekleyin. Portakal suyu, tuz ve karabiberi çorbaya ilave edip 10 dakika kaynatın. Taze kekik yapraklarıyla süsleyip sıcak servis edin.


SiteMap - İmode - Wap2