Arşiv Anasayfa Dünya Mutfakları
Sayfalar: 1
Havuç Confit By: SagittariuS Date: 17 December 2012, 23:13:32
confit, havuç, havuç confit, portakal kabuğu   
Havuçları soyun ve ikiye bölün, sarımsakları ince ince doğrayın.
Havuç confit

Nelere ihtiyacımız var?
1 kg. havuç
20 gr. kimyon tohumu
200 ml. zeytinyağı
3 diş sarımsak
1 portakalın kabuğu (rendelenmiş)
1 lt. portakal suyu
bir tutam kişniş

 

Nasıl yapıyoruz?
Havuçları soyun ve ikiye bölün, sarımsakları ince ince doğrayın. Kişniş hariç diğer malzemelerle birlikte 275°C sıcaklıktaki fırında 3 saat pişirin. Daha sonra tencereye alıp koyulaşıncaya kadar ısıtın. Üzerine kişniş ekleyip servis edin.
Ynt: Havuç Confit By: Karaelmas Date: 14 July 2013, 02:37:45
Teşekkürler.

SiteMap - İmode - Wap2