Havuç Confit By: SagittariuS Date: 17 December 2012, 23:13:32 confit, havuç, havuç confit, portakal kabuğu Havuçları soyun ve ikiye bölün, sarımsakları ince ince doğrayın. Havuç confit
Nelere ihtiyacımız var? 1 kg. havuç 20 gr. kimyon tohumu 200 ml. zeytinyağı 3 diş sarımsak 1 portakalın kabuğu (rendelenmiş) 1 lt. portakal suyu bir tutam kişniş
Nasıl yapıyoruz? Havuçları soyun ve ikiye bölün, sarımsakları ince ince doğrayın. Kişniş hariç diğer malzemelerle birlikte 275°C sıcaklıktaki fırında 3 saat pişirin. Daha sonra tencereye alıp koyulaşıncaya kadar ısıtın. Üzerine kişniş ekleyip servis edin.Ynt: Havuç Confit By: Karaelmas Date: 14 July 2013, 02:37:45 Teşekkürler.