Arşiv Anasayfa Hamur İşleri
Sayfalar: 1
Çin Mantısı By: imge34 Date: 14 January 2013, 23:04:08


Hamur malzemesi

3 yumurta
1 çay bardağı su
Yarım çay kaşığı tuz
Aldığı kadar un
İç malzeme

Yarım kilo ıspanak
1 soğan
Deniz tuzu, karabiber
Hazırlanışı

Yumurta, su ve tuzu iyice karıştırın. Daha sonra yavaş yavaş unu ilave edin. Hamur, kulak memesi kıvamına gelene kadar iyice yoğurun. Sonra hamuru yarım saat dinlenmeye bırakın. İçi için, yarım kilo ıspanağı ince ince doğrayın. 1 adet soğanın suyuyla 3 dakika soteleyin. Tuz ve biber ekleyin. Daha sonra 2 bezeye ayırdığınız hamurun birini açın ve 7 cm.’lik kareler halinde kesin. İçine soğumuş ıspanağı koyarak şekillendirin. Altına ve üstüne tereyağı sürüp, 180 dereceli fırında yarım saat pişirin.

Afiyet Olsun.
Ynt: Çin Mantısı By: özellik Date: 18 January 2013, 17:02:26
teşekkürler
Ynt: Çin Mantısı By: akichan Date: 19 January 2013, 20:14:45
teşekkür ederim Gülümseme
Ynt: Çin Mantısı By: imge34 Date: 19 January 2013, 21:32:16
Afiyet olsun herkese Gülümseme
Ynt: Çin Mantısı By: aledess Date: 17 December 2013, 02:52:47
teşekkürler Gülümseme
Ynt: Çin Mantısı By: makino Date: 19 January 2014, 19:17:49
teşekkürler

Ynt: Çin Mantısı By: gamze_96 Date: 19 January 2014, 22:22:13
teşekkürler Gülümseme
Ynt: Çin Mantısı By: wish_ Date: 24 May 2014, 16:46:21
uzak doğuya hayran biri olarak teşekkür ederim Gülümseme

SiteMap - İmode - Wap2