Arşiv Anasayfa Et Yemekleri
Sayfalar: 1
Izgara Tavuk Göğsü By: Karaelmas Date: 04 March 2013, 16:16:26
hardal, ızgara, Marinattan, sarmısak tozu, tavuk, tavuk göğsü, Tavuk göğüs ızgara, worchester, zeytinyağ   
Nelere ihtiyacımız var?
2 adet tavuk göğsü

Nasıl yapıyoruz?
Göğüs etini 4 parça olacak şekilde uzunlamasına ince şekilde kesin. Parçaları bir buzdolabı poşeti içinde dövme aleti ile dövün. Bu şekilde yapılırsa dövme metaline etler yapışmaz ve istenilen incelikte dövülür fakat çok ince olmamalıdır. Dövülmüş göğüs etlerini bir gün marinatta yatırırsanız ızgara daha lezzetli olacaktır. Marinattan alınan göğüs etleri teflon tavada yağsız pişirin.

Marinat: Az zeytinyağı, karabiber, hardal, worchester sos, sarmısak tozu.
Ynt: Izgara Tavuk Göğsü By: desdemona Date: 09 March 2013, 23:26:47
tarif için teşekkürler deneyeceğim Gülümseme
Ynt: Izgara Tavuk Göğsü By: simge Date: 15 March 2013, 22:34:44
tarif için teşekkürler
Ynt: Izgara Tavuk Göğsü By: saindevil Date: 29 March 2013, 09:59:23
kuzu eti gibisi yok
Ynt: Izgara Tavuk Göğsü By: han.saricicek Date: 02 January 2014, 23:06:24
Leziz
Ynt: Izgara Tavuk Göğsü By: happy1 Date: 11 January 2014, 12:03:54
Hmm bunu denemek lazım teşekkürler..

SiteMap - İmode - Wap2