Yaz Sebzeli Ve Taze Baharatlı Bresaola By: SagittariuS Date: 10 April 2013, 13:34:01 Nelere ihtiyacımız var? 120 gr. bresaola 100 gr. kabak 80 gr. havuç 80 gr. taze börülce 60 gr. taze kırmızıbiber 10 gr. beyaz soğan 1 adet limon Fesleğen Dereotu Kekik Rezene Mercanköşk Sızma zeytinyağı Tuz Karabiber
Nasıl yapıyoruz? Börülceleri haşlayıp süzdükten sonra diğer sebzelerle birlikte küp şeklinde doğrayın. Mercanköşk, kekik, dereotu, fesleğen, taze rezene ve yaprakları doğrayın. Bir kabın içinde 1 çorba kaşığı zeytinyağı, ince kıyılmış mercanköşk, kekik, rezene, bir tutam tuz ve karabiberi börülcelerle karıştırın.
Yağlı pişirme kağıdını ıslatıp limon suyu serpin. Düz bir zeminde yağlı pişirme kağıdının orta kısmına sebzeleri ekleyin ve paket şeklinde kapatın.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 12 dk. pişirip bresaola’nın arasına yerleştirin. Servis tabağına alıp şekil verin. Sebzelerle birlikte servis yapın.