Arşiv Anasayfa Et Yemekleri
Sayfalar: 1
Domatesli Bruschetta Üzerinde Karışık Et Şiş By: SagittariuS Date: 16 April 2013, 16:21:02
Nelere ihtiyacımız var?
200 gr. kuşbaşı et (tavuk eti, dana eti, kuzu eti)
50 gr. beyaz soğan
Limon
Taze arnavutbiberi veya kırmızı jalepano biberi
Fesleğen 1 diş sarımsak
Kekik
Maydanoz
1 adet domates
Göbek salata
3 dilim kızarmış orta boy köy ekmeği
Sızma zeytinyağı
Tuz
Tane karabiber
Süsleme için Jülyen doğranmış göbek salata

Nasıl yapıyoruz?
Kuşbaşı karışık eti kıyılmış maydanoz, kekik, halka doğranmış soğan, taze arnavutbiberi, limon suyu ya da dilimi, tuz ve öğütülmüş karabiber ile 1 saat marine edin. Marine ettiğiniz kuşbaşı etleri ve soğanları şişlere dizip üzerine zeytinyağı gezdirin. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında 15 dk. pişirin. Piştikten sonra bruschetta (Bruschetta için; kızarmış ekmeğin üzerini sarımsakla ovun. Küp doğranmış domates ve fesleğen ile kaplayıp üzerine zeytinyağı gezdirin.) ile servis yapın.


SiteMap - İmode - Wap2