Arşiv Anasayfa Dünya Mutfakları
Sayfalar: 1
Çigan Usulü Kuzu Pirzola (macar Mutfağı) Tarifi By: Milena Date: 06 May 2013, 11:27:46
Malzemeler
Yarım kg kuzu pirzola
100 gram pastırma
100 gram jambon
3 adet küp doğranmış domates
Yarım çay bardağı sıvıyağ
Yarım çay kaşığı tarhun
1 çay kaşığı kekik
Yarım çay kaşığı beyazbiber
Yarım çay bardağı et suyu
Tuz, karabiber

Çigan Usulü Kuzu Pirzola (Macar Mutfağı) Yapılışı
YAĞI bir tavaya alın. Pirzola dilimlerini tavaya dizip arkalı önlü kızartın. Pirzolaları bir tabağa alın. Tavada kalan yağın içine domates, pastırma ve jambonu ekleyip soteleyin. Tuz, karabiber, beyazbiber, 1 çay kaşığı tarhun ve yarım çay bardağı et suyunu ekleyip pişirin. Servis tabağına önce bu karışımı yerleştirip üzerine pirzola dilimlerini dizerek servis yapın.

SiteMap - İmode - Wap2