Çigan Usulü Kuzu Pirzola (macar Mutfağı) Tarifi By: Milena Date: 06 May 2013, 11:27:46 Malzemeler Yarım kg kuzu pirzola 100 gram pastırma 100 gram jambon 3 adet küp doğranmış domates Yarım çay bardağı sıvıyağ Yarım çay kaşığı tarhun 1 çay kaşığı kekik Yarım çay kaşığı beyazbiber Yarım çay bardağı et suyu Tuz, karabiber
Çigan Usulü Kuzu Pirzola (Macar Mutfağı) Yapılışı YAĞI bir tavaya alın. Pirzola dilimlerini tavaya dizip arkalı önlü kızartın. Pirzolaları bir tabağa alın. Tavada kalan yağın içine domates, pastırma ve jambonu ekleyip soteleyin. Tuz, karabiber, beyazbiber, 1 çay kaşığı tarhun ve yarım çay bardağı et suyunu ekleyip pişirin. Servis tabağına önce bu karışımı yerleştirip üzerine pirzola dilimlerini dizerek servis yapın.