2 adet kızartma kabağı 1su bardağı pirinç biraz dereotu 2 su bardağı sıcak su biraz tuz 2 yemek kaşığı sıvıyağ pul biber 1kase yoğrt 2 yada 3 diş sarımsak
YAPILIŞI: kabakların kabuklarını soyun daha sonra rendeleyin tencereye yağı koyun üzerine rendelenmiş kabakları koyun kabaklar suyunu çekene kadar kavurun daha sonra pirinci ilave edip biraz kavurun dereotunu tuzunu ve suyunu da koyun aynı pilav gibi pişirin suyunu çekince altını kapatıp dinlenmeye bırakın pilav soğuyunca borcama alın üzerine yoğurtlu sarımsak dökün tavada azyağ kızdırın yağın içine pul biber katın ve yoğurdun üzerine dökün sıcaklarda serin serin iyi oluyor. AFİYET OLSUNYnt: Kabaklı Pilavı By: !aysun! Date: 25 August 2011, 20:54:29 Teşekkürler.