Çin Pilavi By: SmBRN Date: 18 May 2010, 11:37:32
ÇİN PİLAVI
2 adet tavuk göğsü
1 göbek salata
haşlanmış mısır
dereotu
kornişon turşu
(arzuya göre bezelye konulabilir)
2 su bardağı pilavlık pirinç
teflon tencerede yıkanmış ve süzülmüş pirinçler yağsız olarak pişirilir.soğuyan pilavın içine haşlanmış tavuk göğsü didilir 1 göbek salata doğranarak diğer malzemelerde sırayla pilavın içine konulur zeytinyağı limon ve tuz eklenerek karıştırılıp afiyetle yenir...
bir öneri;eğer pilavınız ertesi güne kalırsa buzdolabında saklamayın kapalı kapta ama buzdolabının dışında saklayın..
Ynt: Çin Pilavi By: KadincaForum Date: 11 October 2011, 17:17:51
Çok güzel oluyor tavsiye ederim.
haşlanmış mısırsız yapmıştım
Ynt: Çin Pilavi By: elze Date: 26 May 2012, 13:23:22
tarif için teşekkürler
Ynt: Çin Pilavi By: Ebru yeşil Date: 25 December 2012, 00:23:33
Tesekkurler