Kullanılan Malzemeler : 1 paket fırın makarna 2 çorba kaşığı un 100 gr. kaşar peynir rendesi 1 adet yumurta 200 gr. mantar 2 çorba kaşığı zeytinyağ 2 çorba kaşığı margarin 2 su bardağı süt tuz ve karabiber Yemeğin Mevsimi : Her Mevsim Yanında yenebilecek tavsiye yemekler : Kaç Kişilik : 6 Tarifi : Makarnayı suda haşlayıp süzün. Bir tencerede yağı ve unu kavurun. İnce ince kıydığınız mantarları yağda sote edin. Unun içine sütü ilave edip sulu kıvamda beşamel sos hazırlayın. Sosun içine mantarları, makarnayı ve kaşar peynirini ekleyin. Yumurtayı çırpıp bu malzemelerin üzerine dökün. Makarnayı 200 derecede 30 dk. süreyle pişirin. Soğuyunca dilim dilim kesip servis yapın.