Arşiv Anasayfa Deniz Ürünleri
Sayfalar: 1
Soğanlı Alabalık By: SmBRN Date: 21 May 2010, 16:37:29
Soğanlı AlabalıkMalzemeler
Mutfak
Zorluk **
Süre 50 dk.
Kaç Kişilik 6
Yöntem
6 Adet alabalık
8 Yemek kaşığı tereyağı
4 Adet soğan
Yarım su bardağı sek beyaz şarap
Tuz, karabiber

Hazırlanışı
6 Adet alabalığı temizleyip, yıkayın.
Kaynar suya sokup, çıkartın ve süzün.
2 Yemek kaşığı tereyağı ile kısık ateşte 10 dakika pişirin.
Balığı pişireceğiniz kalıbı önceden tereyağı ile yağlayın.
İçine halka halka doğradığınız soğanları yayın ve üzerlerine balıkları yerleştirin.
Balıkların üzerine tereyağını küçük parçalar halinde serpin.
Tuz, karabiber ve yarım su bardağı sek beyaz şarap ile tatlandırın.
Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 15 dakika pişirin.Soğanlı Alabalık
Ynt: Soğanlı Alabalık By: Karaelmas Date: 01 April 2013, 09:35:24
teşekkürler.

SiteMap - İmode - Wap2