2 adet uskumru 1 çay bardağı fındık içi (Kıyılmış, kavrulmuş) 2 çorba kaşığı Bizim Mutfak Un 1 çay bardağı Bizim Ayçiçek Yağı 4 çorba kaşığı Bizim Margarin 4 demet taze soğan (İnce kıyılmış) 2 diş sarımsak (İnce kıyılmış) 1 adet domates (Kabuğu soyulmuş, ince kıyılmış) ½ bağ maydanoz (İnce kıyılmış) 1 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı sirke Tuz Karabiber Hazırlanışı
• Tavada Bizim Ayçiçek Yağı'nı kızdırın. • Balıklara tuzu ve karabiberi serpiştirip, Bizim Mutfak Un'a bulayın. • Daha sonra balıkları kızgın yağın içine yatırın. Alt üst çevirerek kızartın. Servis tabağına dizin. • Diğer tavaya Bizim Margarin'i, soğanı, sarımsağı koyup, ağaç kaşıkla karıştırın. • Domatesleri ve fındık içini ilave edip, 2 dakika daha karıştırın. • Balı ve sirkeyi de ekledikten sonra lezzetini kontrol edin. • Bu karışımı kaşıkla balıkların üzerine yayın. Arzuya göre süsleyerek servis yapın.Fındıklı Uskumru Tava