Arşiv Anasayfa Deniz Ürünleri
Sayfalar: 1
Füme Balık Tabağı By: SmBRN Date: 21 May 2010, 17:04:19
Malzemeler
1 dilim somon füme
1 dilim mersin füme
1 dilim lakerda
4 adet sardalya tuzlama
4 sap
dereotu
2 adet salatalik
2 Adet domates
4 adet marul yapragi
4 ince dilim
rokfor peyniri

Tarifi
Domatesleri dörde bölüp birer adet marul yapragi ile birlikte tabaklarin ortasina koyun.
Füme dilimleri dörde bölüp rolu yapin. Daha önceden en az iki saat elma sirkesinde dinlendirip tuzunu giderdiginiz lakerda ve tuzlu baligi yikayip tabaklara taksim edin. Üzerlerine birer damla zeytinyagi ile limon ilave edin. Baliklari domatesin etrafina dizin. Aralarina soyulup dilimlenmis salataliklari ve dereotlarini yerlestirip süsleyin.
Tabagin bir kenarina da bir ince dilim rokfor peynirini yerlestirin ve soguk servis yapinFüme Balik Tabagi

SiteMap - İmode - Wap2