Arşiv Anasayfa Deniz Ürünleri
Sayfalar: 1
Sebzeli Kefal Buğulama By: SmBRN Date: 23 May 2010, 13:23:29
Malzemeler:

6 adet orta boy kefal
4 adet patlıcan
2 adet patates
2 adet havuç
4 adet domates
2 adet limon
Yarım bardak ayçiçek yağı
Tuz
Defne yaprağı
Maydanoz


Tarifi:


Balıkları ayıklayıp ikiye bölün ve tencereye koyun. Patatesi, patlıcanı, havucu, domatesi, maydanozu ufak ufak hepsini doğrayın.

Tuzunu, yağını da koyun ve karıştırın. Balıkların üstüne dökün. Limonları ve maydanozu da doğrayıp koyun. Altını az yakın.

45 dakika kaynatın, hazırdır. Pişerken karıştırmayın. Sıcak servis yapın.

SiteMap - İmode - Wap2