Arşiv Anasayfa Deniz Ürünleri
Sayfalar: 1
Sardalya Soslu Tavuk By: SmBRN Date: 24 May 2010, 13:09:06
4 kişilik MALZEMELER
4 tavukgöğsü filetosu
2 sardalya filetosu - salamura
1 demet maydanoz
1 çorba kaşığı limon suyu
2 diş sarmısak
2 küçük soğan
4 çorba kaşığı un
20 gr tereyağı
5 çorba kaşığı zeytinyağı
50 gr kapari
karabiber
tuz

HAZIRLANIŞI
Tavuk filetolarını una bulayıp yağda her iki tarafını 3-5 dakika orta sıcaklıktaki ateşte kızartın. Maydanozların saplarını ayırın. Sarımsak maydanoz soğan zeytinyağı ve kapariyi mutfak robotunda püre haline getirip; tuz biber ve limon suyu ekleyin.
Filetoları ince ince dilimleyip üzerlerine hazırladığınız dökün.
İsteğe bağlı olarak kapari haşlanmış taze fasulye ve kızarmış küçük ekmek dilimleriyle servis yapabilirsinizSardalya Soslu Tavuk

SiteMap - İmode - Wap2