Arşiv Anasayfa Deniz Ürünleri
Sayfalar: 1
Ekşili Karides By: SmBRN Date: 26 May 2010, 13:00:41
Ekşili KaridesGereçler:
1 KILO KARIDES
1 LIMON
1/5 SU BARDAGI ZEYTIN YAGI
1 CORBA KASIGI SIRKE
1 CORBA KASIGI SUSAM
4 BAS SARIMSAK
TUZ
Yapılışı:
KARIDESLER TEMIZLENIR VE GUZELCE YIKANIR ZEYTIN YAGININ YARISI BIR TEFLON TAVAYA AKTARILIR VE KARIDESLER RENGI PEMBEYE DONENE KADAR KAVRULUR BU SIRADA KALAN YAG SUSAM LIMON SUYU VE KABUGUNUN RENDESI TUZ SIRKE KARISTIRILIR VE 5 DAKIKAYA YAKIN BIR SURE OZLESMESI BEKLENIR BU SIRADA SARIMSAKLAR COK KUCUK BIR SEKILDE DOGRANIR VE KARIDESLERE EKLENIR BIR SURE BERABER KAVRULURLAR VE SON OLARAK BEKLETILMIS EKSILI SOS KARIDESLERIN UZERINE DOKULUR 10 DAKIKA KADAR KARIDESLER BU SOSUN ICINDE HASLANIR HAFIF ILINDIKTAN SONRA SUYUYLA SERVIS YAPILIREkşili Karides

SiteMap - İmode - Wap2