Arşiv Anasayfa Deniz Ürünleri
Sayfalar: 1
Kaşarlı Alabalık By: SmBRN Date: 26 May 2010, 13:03:51
Malzemeler :

1 adet alabalık
1 adet domates
1 adet yeşil biber
2-3 adet mantar
2 tatlı kaşığı tereyağı
1 dilim kaşar peynir


Tarifi:

Temizlenmiş balığı alüminyum folyoya veya balık güvecine alıp içini tuzlayın. Tereyağm yansım küçük parçalar halinde balığın içine yerleştirin. Yanına dilimlenmiş domatesi mantarı ve biberi yerleştirin. Tereyağm kalan kısmını üzerine koyup 230 C de ısıtılmış fırında üzeri tamamen kızarana kadar pişirin. Son olarak kaşarı balığın üzerine yerleştirip, kaşar eriyene kadar kısa bir süre daha fırınlayın.


SiteMap - İmode - Wap2