Arşiv Anasayfa Deniz Ürünleri
Sayfalar: 1
Ekmek Soslu Levrek By: SmBRN Date: 27 May 2010, 10:39:32
MALZEMELER

1adet Levrek
3 dilim tam buyday unlu ekmek
2büyük sosan
3 yemek kasigi margarin
Maydanoz,domates



YAPILIŞI

Baligin basini ve kuyrugunu kesip,1sogan,tuz,karabiber ve biraz sirke ile kaynatin.

Ekmek,sogan,maydanoz,margarin,tuz, karabiber robotta keserek karistirin.Haslanmis balik suyunu firin kabina alin.

Baligin ic kismindan kilcigini alin ve ic kismini tuzlayip firin kabina alin.Domatesleri halka kesip baligin etrafina siralayin.

Baligin üzerine sosu dökun.Sıkıca yapistirarak ve üzerini düzleyerek,önceden isitilmis firinda 20 dk. pisirin. Maydanoz ve limon dilimiyle süsleyip servis yapin.


SiteMap - İmode - Wap2