Arşiv Anasayfa Diyet Yemekleri
Sayfalar: 1
Kabuk Yemeği By: SmBRN Date: 30 May 2010, 13:50:01
Malzemeler:

1.5 kilo kabak
1 tatlı kaşığı salça
5 kaşık zeytinyağı
tuz,su

Yapılışı:

Kabakları uzunlamasına 4'e bölün. Ortadaki çekirdekli kısmı kesip ayırın. Kalan 1 parmak kalınlığındaki kabuk kısmını 3 parmak uzunluğunda parçalara ayırın. Yağı kızdırıp salçayı çevirdikten sonra kabakları ekleyin.Üstünü geçecek kadar su ekleyip, çok kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin
Ynt: Kabuk Yemeği By: Karaelmas Date: 03 July 2013, 08:49:23
Teşekkürler.

SiteMap - İmode - Wap2