Arşiv Anasayfa Beslenme
Sayfalar: 1
Antioksidan Taşiyan Sebze Ve Meyveler By: AnqeL_qiRL Date: 06 May 2010, 17:33:41


ANTİOKSİDAN TAŞIYAN SEBZE VE MEYVELER

En bilinen antioksidanlar A, E, C vitamini, selenyum ve çinkodur. Daha koyu ve canlı, daha parlak renkli sebze ve meyveler daha çok antioksidan madde içerirler.

Domates, ceviz, badem, yeşil çay, fındık, ay çekirdeği, kivi, çilek, mürdüm eriği, böğürtlen, yaban mersini, kuşburnu, kekik, biberiye, adaçayı, zencefil, zerdeçal gibi sebze ve meyvelerde antioksidan daha çok bulunuyor.
En bilinen antioksidanlar A, E, C vitamini, selenyum ve çinkodur. Daha koyu ve canlı, daha parlak renkli sebze ve meyveler daha çok antioksidan madde içerirler.

Domates, ceviz, badem, yeşil çay, fındık, ay çekirdeği, kivi, çilek, mürdüm eriği, böğürtlen, yaban mersini, kuşburnu, kekik, biberiye, adaçayı, zencefil, zerdeçal gibi sebze ve meyvelerde antioksidan daha çok bulunuyor.

SiteMap - İmode - Wap2