Arşiv Anasayfa Tatlılar
Sayfalar: 1
Jelatinli Muz Tatlısı By: SmBRN Date: 15 June 2010, 11:18:59
malzemeler

3 Adet muz
2 Su bardağı süt
Arzuya göre tatlandırıcı
2 Yaprak jelatin
1 Çay bardağı sıcak su
1 Paket diyet bisküvi
Süslemek için çeşitli meyveler

Hazırlanışı
Muzla birlikte 2 su bardağı sütü blendırdan geçirin.
Arzuya göre tatlandırıcı ekleyip tekrar karıştırın.
Bu arada jelatini 1 çay bardağı sıcak suda eritin.
İçine parçalara bölünmüş 1 paket diyet bisküviyi ekleyin.
Jöleli bisküvileri kuplara pay edin.
Üzerine muzlu sütü dökün.
Meyvelerle süsleyip buzluğa koyun ve servis yapın

SiteMap - İmode - Wap2