Malzemeler:
- 150 gr. margarin,
- 2 su bardagi+3 yemek kasigi un,
- 2 yumurta sarisi,
- 1 çay bardagi pudra sekeri,
- 1 paket vanilya,
- 3 yemek kasigi kakao.
Kremasi için:
- 1 paket kakaolu puding,
- 2 su bardagi süt,
- 50 gr. margarin,
- 3 adet muz,
- Çikolata parçalari.
Yapilisi:
Hamur malzemesinin hepsini karistirip bir hamur yogurun. 20 dakika dinlendirin. Hazirladiginiz hamuru yarim cm. kalinliginda açin. Yaglanmis tart kaliplarina yerlestirin. 180°C isitilmis firinda pisirin. Diger yanda süt ile pudingi karistirip pisirin. Atesten alip margarin katip karistirin. iki muzu ezip kremaya katin. Kaliptan çikardiginiz tartöletlerin içini bu krema ile doldurun. Üzerini muz, çikolata parçalari ile süsleyin.