Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2011 Şubat Ayı Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 3723 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 27 Ocak 2011, 16:47:59 »

Şubat 2011 Burç Analizi
2011 Şubat Ayında Burçları Neler Bekliyor
Susan Miller ve Rezzan Kiraz Şubat 2011 Burç Yorumları
Şubat 2011 Koç Burcu

Bu ay duygusal olarak gergin, sinirli ama mantık, akıl olarak uyanık ve esneksiniz. Ruhunuzda sızlanıp duran bir şeyin farkına varacaksınız. Duygu kanallarınız açık, kiminiz belki de gizli gizli sanatsal çalışmalar yapıyorsunuz. Kiminiz de duygularınızı içten yaşamanın tatlı keyfindesiniz. Ama dediğim gibi ya ailede ya da işte geren, sinirlendiren şeyler sizi gündelik hayatın mücadelesine taşıyacak, en azından ayın ilk yarısı böyle geçecek..
Kimi Koçlar ise, sanki gündelik hayatın gerginliğinden kaçma adına sanki gizli heyecanlara yönelecek gibi. İçinizde garip, aykırı duygular uyanacak.. Öte yandan bu aykırı duygular ruhsal temelde, ama duygusal haliniz sağlıklı. Demek istediğimi anlamışsınızdır..
Bu ay sizin cephenizden gerçekten enteresan geldi bana.. Kimi Koçlar sanki bir arkadaş, dosttan veya uzaktan bir tanıdıktan darbe yedi yiyecek.. Yani, bu belki bir darbe değildir ama mutlaka hiç beklemediğiniz bir tavırla karşılaşacaksınız. O kişi adeta size sırtını dönebilecek ya da onun bilmediğiniz bir yönüyle karşılaşıp hafif çaplı bir şok yaşayabilirsiniz. Bu bilmediğiniz bir yön dediğim şey belki de onun bir sırrı olabilir.

Ayın ikinci yarısı istediğiniz, beklediğiniz bir dileğiniz olacak gibi. Kiminiz de yeni oluşan bir gelişme arkasından, dediklerinizi dinletip, beklentilerinize uygun bir ortamı sağlayabileceksiniz. Yani kiminiz belki yeni bir işbirliğine, projeye girdi veya yeni bir işe girdi vs her ne ise, bu yeni sayılan durum içinde varlığınızı ortaya koymayı başaracak ve beklentilerinizi inşa edebileceksiniz.
Bu arada, yeni yeni oluşan bir arkadaşlık sanki dostluğa doğru gidiyor. Samimiyetiniz artıyor. Size faydası olduğunu ve iyi geldiğini hissettiğiniz, olaylara, hayata son derece geniş perspektiften bakan, son derece modern bulduğunuz biri bu kişi. Onun size bir hediye olduğunu hissedeceksiniz.

Venüs-Uranüs açısından dolayı içten, ruhunuzdan kopan heyecan yaşama arzusu sizi rahatsız edecek. Aklınız gizli planlara çalışacak. Ama garip bir şekilde siz bu sıra dışı, gizli, aykırı her neyse bu arzunuzu meşru bir zemine taşımayı başaracaksınız. Bilemiyorum bu nasıl olacak?.. Belki de bu gizli arzuları eşinize veya sevgilinize yöneltecek, ondan karşılık alacaksınız. Belki, kiminiz de, gizli arzularınızı bir sanat alanına kaydıracaksınız. Onları sanat çalışmasına yansıtacaksınız.
Her bakımdan ilginç bir ay sizi bekliyor.

susan miller

Şubat 2011 Boğa Burcu

Öncelikle hemen ajandanızı önünüze alın ve bu ay görmeniz gereken kimseler, gitmeniz gereken yerler ve tamamlamanız gereken işlerle dolu oldukça yoğun ve yorucu bir ay olacak. Yıldız haritanızın iş projeleri evinizin kalabalık olması nedeniyle sürekli hareket halinde olacak ve önemli görevler üstleneceksiniz. Bu proje ve görevler ilerlemenizi sağlayacak ve üstleriniz bundan memnun olacaklar.

Şubat ayını parlamanız için altın bir fırsat olarak kabul edin. Eğer yaptığınız işlere kendinizi verirseniz değerinizin ne kadar arttığını göreceksiniz. Sorumluluğunuzda bulunan görevleri tamamlayın ve gelecek mart ayında oluşacak yeniay sırasında, yeni bir terfi almaya veya yeni bir işe geçmeye hazır durumda olun.

Bu ay içinde üzerinde çalışacağınız projeler, özellikle de 22 Şubat tarihinden sonra ortaya çıkacak olanlar ilerlemeniz için inanılmaz olanaklar sağlayacak. Bu sayede yıllardır geliştirmiş olduğunuz bazı gizli kalmış becerileriniz de ortaya çıkarabilirsiniz. 22 Şubat tarihinden hemen sonra olabilecek gelişmeleri yakından izleyin. Bu dönemde üstleneceğiniz sorumluluklar, ilerisi için büyük önem teşkil edecek.

susan miller

Şubat 2011 Kova Burcu

Liderlik gücünüzü destekleyen grup faaliyetlerinde öncü bir rol oynayabilir, kendi çevreniz dışındaki dünyanın kapılarını kolaylıkla açabilir, kendinizi ve yeteneklerinizi hayata geçirebilirsiniz. Bu etki altında sabit görüşlerinizde inat etmemeli, orijinal fikirlerinizden herkesin istifade edebilmesini sağlamalı, öncelikle kendinizi yeniden gözden geçirerek eksiklerinizi tamamlamalısınız. Şimdi size yaşam kısa süreli de olsa umutlarınızı gerçekleştirmeniz için olanak vermektedir. Bundan yararlanmak için öncelikle sizi boğan, huzursuz eden zincirlerinizden kurtulmakla işe başlayınız, yeniliklere açık olunuz, eskiyle alakalı olan tüm kötü anılarınızı geride bırakınız. Zaman değişim zamanı bunu unutmayınız. Sizler Uranüs gezegeninin sıradışı kişilerisiniz, değişim sizin diğer adınız olduğuna göre geçmişe takılmanın anlamı olmadığını biliniz demiştim.

İlişki evinizi yöneten güneş hem sosyal hayatınız, hem de beraberlik konusunda, arkadaşlık merkezli başlayan ve gerek zihinsel gerekse yaşama bakış açısı olarak, ortak uyum duygusu içinde olacağınız, aynı sizin gibi eşit hak ve özgürlüklere saygı duyan kişilerle özel bir beraberlik yaşayabilmeniz adına destekleyicidir. Özellikle 11 Şubat tarihinden itibaren başlayacak enerjiler bu konuda size hakikaten olumlu yönde eşlik edebilir ve eğer bir ilişkiniz yoksa bu tarihlerde dostluk merkezli başlayan ve daha sonra oldukça eğlenceli bir beraberliğe dönüşecek, özel bir kişiyle tanışmanız mümkün olabilir.

Sosyal hayatınızın renklenmesine ve sizi ileriye dönük umutlarınız konusunda çoşkunluk vererek keyiflendirecektir. Jüpiter ve Pluto gezegenlerinin kavuşumu sadece Şubat ayı içinde etkisi hissedilecek bir enerji değildir. Bu tarih bir dönüşümün başlangıcıdır. Burcunuzla uyumlu bir görünüm içinde olan bu kavuşum enerjisi uzun yıllar boyunca etkili olduğu gibi, yavaş yavaş ulaşacağınız hedeflerinizin de göstergesi açısından harika bir şanstır. Bu şans sayesinde artık daha bireysel davranabilir, kurallar içinde boğulmadan, kafanızın içindeki tüm planları hayata geçirmeniz açısından arzu ettiğiniz ortamlara kavuşabilirsiniz.

rezzan kiraz

Şubat 2011 İkizler Burcu

Eğer uzun zamandır biriyle birlikteyseniz, 5-15 Şubat civarında hiç beklemediğiniz bir anda evlilik teklifi alabilirsiniz. Astrolojide kavuşum çok önemli bir dönemin başladığını simgeler. Sizin durumunuzda ise iki yıl sürecek yeni bir ilişki dönemini simgeliyor. Eğer bu ay yeni biriyle tanışırsanız bu ilişkiniz uzun zaman sürebilir.
Eğer evliyseniz, partneriniz size karşı sevgi dolu olacak. 25 Şubat'ta gününü aptallıklar, saçmalıklar ve şakalar yaparak geçirebilirsiniz. Hayatın her saniye sıkıcı olması gerekmiyor. Genelde çiftlerin önemli bir bölümü monotonluktan şikâyetçi olurlar. İlişkinizin en başını yeniden yaşayın ve birbirinize romantik sürprizler yapın! Bunu yapmak için Sevgililer Gününü beklemenize gerek yok.

Bu ay kendi Sevgililer Gününüzü kendiniz yaratın! Eğer bekârsanız ve kimseyle birlikte değilseniz, 14 Şubat size çok ama çok önemli bir tanışma getirebilir. Venüs ile Mars'ın en önemli görevi, özellikle kavuşum yaptıklarında iki kalbi birlikte çarptırmaktır! Bu akşam kesinlikle dışarıda geziyor olmalısınız.

18 Şubat de, muhteşem bir güne benziyor. Alacağınız bir haber sizi son derece memnun edebilir. Bu haber beğendiğiniz bir kişiden ya da şu anda yanınızda bulunan sevgilinizden gelebilir. Son olarak izlemeniz gereken hoş bir gün olarak 27 Şubat var.

susan miller

Şubat 2011 Oğlak Burcu

Evrensel enerjiler siz oğlaklar için harika bir dönemi başlatacağı için, ilişkinizle alakalı veya partnerinizle ilgili durumları, tekrar gözden geçirirken yüksek moral duygusu içinde hareket etmenizi veya daha iyimser bir bakış açısıyla olayları görmenizi sağlayacaktır. 9 Şubat tarihinde burcunuzda ilerlemeye başlayacak Jüpiter gezegeni sizler için, görünümünüz (fiziksel) genel moraliniz, canlılığınız, kendinizi ifade ve tüm eylemleriniz, düşüncelerinizle ortaya koyabilme gücünüz, yaşamınızla alakalı tüm planlarınıza bakış açınız, yeni kararlarınız, yeni başlangıçlarınız ve tüm değişimlerinizi konusunda oldukça destekleyici, kuvvetlendirici ve inancınızı güçlendirici bir etki yaratacaktır. Ayrıca doğum haritanızda Jüpiter gezegeninin yönettiği evler, yaptığı görünümler ve bulunduğu yaşam alanları (doğum haritanızın analizi ile bilinebilir) da bundan fazlasıyla nasibini alacaktır. Bu süreçte, kendinize olan güven duygunuzun artışı yükselir, girişimler için cesaretiniz artar ve kendinizi dış dünyanın tüm şartlarıyla baş edebilecek hale gelebilirsiniz. Jüpiter gezegeni oğlak burcunda güçlü bir enerjiye sahip olmasa da, siz bir oğlak burcu olduğunuz için doğal olarak bu konuda şanslı olacaksınız.

Yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayacak bu enerji altında, sizin gibi çalışkan, sorumluluğunun bilincinde olan kişiler için ektiklerinizi biçme vaktidir. Genç oğlaklar kendi kimliklerini dış dünyada göstermek için güç kazanırken, olgun yaşta olanlar bu enerji ile bugüne dek verdikleri tüm mücadelelerin karşılığını almak demektir. Artık hiçbir baskı altında çökmenize, ruhsal yönden kendinizi kötü hissetmenize, korku ve kendinizi ortaya koyma gücünüzle ilgili kaygılar yaşamınıza gerek yoktur. Yaşam şimdi pozitif anlamda size yeni imkanlar getirecek, gerek iş, para gerekse ilişkiler yoluyla yeni bir hayatın kapılarını aralayabileceksiniz. Şartlarınız için öyle büyük savaşlardan geçmeden, içinizde zaten var olan sorumluluk hissiyatıyla ileriye doğru kolayca hamleler yapabileceksiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkiler, aşk hayatınız, dışarıdan maddi ve manevi anlamda destek bulmanız ve hedeflerinizi gerçekleştirebilme olanakları yakalamanız gayet mümkündür.

Sizlere lütfen sorumluluklarınıza sahip çıkın, atak davranın veya ciddi tutarlı davranışlar içinde olun demek benim kanımca gereksizdir. Çünkü sizler zaten disiplinli çalışmanın ve yaşamın ne kadar gerçekçi bir şekilde ele alınarak yönlendirilmesi gereken bir olgu olduğunun her zaman farkındasınızdır. O nedenle bütün bunları otomatik olarak yapacak, öncü kimliğinizle kendinizi hayatın içinde birebir ifade edebileceksiniz. Bugüne dek gözlerden uzak kimileriniz için inzivada geçen yaşam, bu süreçte dışarıya açılma, kendinizi gösterme ve kabul ettirme açısından son derece renkli ve pırıltılı olacaktır. Sizler bu şans karşısında her zaman olduğu gibi şımarmayacak, mütevazi kimliğinizle ve doğal asaletinizle nerde durmanız gerektiğini bilerek hareket edeceksiniz.

Bu dönemde iş hayatınız ve kariyerinizle ilgili meseleler önemli hale gelecek. Sizler muhakkak bir görev ve sorumluluk içinde kendinizi geliştirmekten yana olacaksınız. Evde oturan Oğlaklar bu dönemde yeniden iş hayatının içinde yer alabilir, çalışanlar ise daha üst pozisyona gelmelerini sağlayan girişim imkanı bulabilirler. Umarım her şey gönlünüzce olur ve aradığınız mutluluğu arzu ettiğinizden daha fazlasıyla elde eder, bundan sonrası adına huzurlu bir yaşam sürersiniz.

rezan kiraz

Şubat 2011 Yengeç Burcu


Kıyafetlerinizi şimdiden hazırlamaya başlayın! En hoş buluşma akşamları: 13, 17, 18, 22-25, 27, 28 Şubat gün ve gecelerine dikkat!. Özetleyecek olursak: İşinizde heyecan verici değişimleri bekleyin, özellikle 22 Şubat ve sonrasındaki günlerde. Yeni görevler sayesinde sabahları mutlu bir şekilde işinize geleceksiniz.İş hayatınızda olumlu gelişmeler söz konusu!

10 Şubat'ta yaratıcı bir proje konusunda patronunuzu ikna edin. Bu günde Neptün, Güneş'e hoş bir ışın gönderecek. Eğer çok arzuluysanız, bu proje riskli bile olsa teklifiniz kabul edilecek. Bu sayede ileri görüşlü olduğunuz ortaya çıkacak. Yeni kıyafetler alma arzunuz dolayısıyla eskisinden daha kararlı bir şekilde egzersizlere başlayabilirsiniz.

Sağlık taramasından geçebilir ve diş kontrolüne gidebilirsiniz. Eğer sizi rahatsız eden başka konular varsa bunları bir profesyonel ile veya yakın bir arkadaşınızla konuşabilirsiniz. Eğer ev almayı veya kiralamayı düşünüyorsanız bu ay olumlu gelişmeler ummanız için çok uygun. Yeniay ile birlikte Pluto ile Satürn de çok destekleyici konumda bulunacaklar.

Gelecek şubat ayına kadar olumlu sonuçlarını görebilirsiniz. İş eğlenceye ve aşka gelince 21 ve 25 Şubat en hoş günleriniz. Bu tarihlerde Venüs, Mars ile ender görülen kavuşumlarından birini yapacak. Eğer kendinizi nişanlanmaya veya evlenmeye hazır hissediyorsanız, bu günler sadece hayalini kurduğunuz romantik bir dönemi gerçek kılabilir tabi siz gerçekten de bunu istiyor ve düşünüyorsanız!.

susan miller


Şubat 2011 Yay Burcu


Bu ay genel anlamda kendinizi rahatlatabilecek, moral gücünüzü yükseltebilecek şekilde enerjiler de mevcut olacaktır. Yeni kişilerle tanışmak, maceralara girmek, cinsel ağırlıklı olacak kısa süreli ilişkiler yaşamak gibi. Jüpiter gezegeni her şeyden önce isteklerimizin peşinden gidebilmek gücümüzdür. Yengeç burcunda seyrederken ve bir de geri harekette olduğunda eskiyle alakalı her eylem önünüze gelmeye veya sizi geçmişle alakalı her şeye sıkıca sarılmaya teşvik eder. Çünkü yengeç güvenlik duygusuyla birebir alakalı olduğundan Jüpiter gezegeni yengeçte, güvenliğin kaybedilmemesi adına risk almaktan uzaklaşarak, bildiğimiz önceden beri tanıdığınız ve kolayca tekrar ele geçirecebileceğiniz veya zaten sahip olduğunuz değerlerinize geri dönmenize neden olur.

Bu durumda bütün bunları bir araya getirirsek, eskiden beri birlikte olduğunuz kişiyle sorunlar olmasına rağmen devam etmek veya ayrıldığınız birine geri dönerek bir şeyleri tekrar düşünmek ve düzeltmeye çalışmak veyahut sırf zaman kazanmak adına bütün bunları yapabilmek gibi. Kimileriniz şu aralar, bu tanımlamalara uygun durumlardan birini yaşıyor olabilir, kimileriniz ise başka arayışlar içinde şu an beklemeyi tercih ediyor olabilir. Hangisi olursa olsun, aşk anlamında doğal akışı sürdürmek, kendinizi yeniden düzenlemek veya ilişkinizle alakalı konularda kesin bir sonuca varmak adına beklemede kalmak en mantıklı hareket olacaktır.

Sizler bu etki altında, özgürlüğünüz konusunda her zamanki gibi hassas davranacak, yeni girişimler için hevesli olacak ve başkaları üzerinde liderlik gücünüzü göstermek isteyeceksiniz. Kimileriniz bu etki altında kozasından çıkmış kelebek misali yenilikleri yaşamak adına abartılı bir şekilde hareket edebilir, kimileriniz ise uzun zamandır girişimde bulunmayı düşündüğü halde geri planda bırakıldığı için bir türlü adım atamadığı konularda daha cesur davranabilirler. Her ne olursa olsun gayet olumlu bir süreçtir fakat yay enerjisinin aşırı genişlemeyi tetikleyen enerjisinin bilincinde olarak dikkatli hareket etmeyi de ihmal etmemelisiniz. Şimdi sizler, dış dünyada kendi varlığınızı insanlara ispat edebilir, coşkunluğunuzla birçok kişiye örnek olabilirsiniz. Sizi baskı altına alan herşeyden uzak kalmayı isteyeceğiniz bu süreçte lütfen sorumluluklarınızı ne olursa olsun ihmal etmeyiniz.

rezzan kiraz


Şubat 2011 Aslan Burcu

Geçtiğimiz aylara nazaran bu ay iletişim becerinizi sıkça kullanma ve sergileme fırsatı bulacaksınız. Sözleriniz bulunduğunuz ortam ve konumlarda oldukça net ve çok etkili olacak, titrinizi bu gelişmeler göre kullanacaksınız ve buda size ve sizlere başarıyı getirecek bunun içindir ki özelikle bu nedenle yeteneklerinizi iyi kullanın derim.

Bu ay dikkatler tamamıyla sizin üzerinizde olacak, başkaları da sizi fark edecek ve insanlarla bağlantı içinde olacaksınız. Kararlar verecek, alt yapınızı oluşturacak ve çeşitli anlaşma ve kontratlar için görüşmeler yaparken, çok ama çok meşgul olacaksınız. Yapacağınız bu çalışmalarda ve organizasyonlarda ( anlaşmalarda ) tüm detayları çok iyi organize etmeniz gerekiyor zira ay içerisinde ilerlerken bunların elinizin altında olması gerekecek.

Bu tarihte Satürn ile Güneş birbirlerine iyi bir açı yapacak. Satürn verilen sözlerin tutulmasına yardımcı olur. Eğer uzun zamandır bu anlaşma üstünde görüşmeler yapıyor ve bu anlaşmanın gerçekleşmesiniz istiyorsanız, tüm pürüzleri ortadan kaldıracak ve harekete geçeceksiniz. Ortaklık evinizde bulunan Neptün 27 Şubat'ta düzeldikten sonra yaşamış olduğunuz gecikmeler sona erecek.

susan miller

Şubat 2011 Akrep Burcu

Sevgili Akrepler 9 Şubat tarihinde Oğlak burcunda seyrine başlayacak Jüpiter gezegeni, Güneşinizle uyumlu bir görünüm içinde olacağı için doğal olarak sizler için mesleki fırsatların karşınıza çıkmasını sağlayıcı yolculuklar, iletişim, haberleşme ve birebir ilişkiler kurmak açısından zihinsel anlamda gayet olumlu bir dönemi başlatacaktır. Bu etkili dönemde sizler, eğitim hayatınızla ilgili konularda gayet başarılı bir döneme adım atmış olacaksınız. Küçük yaştaki akrepler bu yıl ilkokula bu enerji altında başlayacakları için doğal olarak okumayı daha çok çabuk sökebilme şansı yakalayacaklar. Tabi ki derslerini iyi çalışır ve şimdiden sorumluluk almaya aileleri tarafından teşvik edilmeleri halinde. Genç Akrepler bu etki altında çevreleriyle iletişimde bulunurken daha dikkatli ve ciddi olmayı, olgunlaşmayı ve özellikle kardeşleriyle iyi ilişkiler kurabilmeyi deneyimleyecekler. Bu dönemde öğretmenleriniz tarafından disiplin altına alınsanız da, bunun faydalarını tüm yaşamınız boyunca hissedeceksiniz. Ayrıca buluğ çağındaki gençler bu dönemi aileleriyle olan diyaloglarını kesmeyerek onlarla sıcak ve samimi bir şekilde iletişimde bulunmaya gönüllü olurlarsa, erken yaşta olgunlaşmanın ilk adımları atmış olacaklardır.

Bu süreçte bir yandan çalışıp bir yandan eğitim hayatı içinde yer almak görülebilecek etkilerdendir. Hayat öyle fırsatlar karşınıza çıkarır ki, disiplinli bir yaşam sürmeyi ve sorumluluk almayı gönülden ister hale gelebilir veya yaşadıklarınız nedeniyle mecburen buna gönüllü olabilirsiniz. Fakat bu sizler için ilerisi adına düşündüğünüzde, ben genç yaşta ekmeğimi kazanmak durumunda kaldım diyerek hatırlanan bir dönem olabilir. Kimileriniz ise, öğrenim hayatlarının niteliği nedeniyle belirli yerlerde çalışarak kendilerini mesleklerine hazırlayabilirler. Birebir iletişim açısından ciddi ve son derece saygınlığınıza önem veren tarzda hareket etmeye çalışabilir ve toplum içinde sevilen, çalışkan bulunan disiplinli bir kişi olarak anılmak isteyebilir veya bizzat buna siz özen gösterebilirsiniz. Kardeş ilişkileri açısından ilginç bir dönemdir. Kimileriniz yıllardır görmediği kardeşiyle bir araya gelme şansı yakalar, kimileriniz ise kardeşinin sorumluluğunu üzerine alarak ona destek olur. Bazılarınız kardeş desteği sayesinde toplum içinde saygın bir konuma gelirken, bazılarınız ise belirli bir iş kolunda birlikte çalışmaya karar verebilir. Zihinsel açıdan dokunmadığınız, gerçekliği ispatlanmamış hiçbir şeye değer vermeyerek, yararlı olabilecek bilgiler edinmeyi daha çok tercih edebilir. Belirli bir yaşta olup hala okuma yazma bilmeyenler bu süreçte bir kurs programına katılarak diploma alabilirler. Yaşı geçkince olanlarınız ani bir kararla yüksekokul sınavlarına katılabilir ve meslek sahibi olarak geleceklerini garanti altına almaya çalışabilirler.

Bu süreçte yolculuklar özellikle iş amaçlı ve kariyerinizi geliştirmek adına yapılabilir ve çoğunluğu yabancı ülkelerde çalışmak veya oraya gidip gelmek suretiyle gerçekleştirilir. Bu dönemi olumlu anlamda geçirmek için yapabileceklerinize gelince öncelikle, sorumluluk almayı kesinlikle kabul etmeli, yaşama karşı güvensiz olmamalı, içinizden geldiği gibi davranmak yerine belirli bir amaç uğrunda hareket etmeyi başarmalısınız. Ne aşırı derecede paraya önem verecek bir hayat sürmeli ne de bütçenizi aşacak harcama yapmalısınız. Kendinize olan güveninizi kesinlikle ayakta tutarak, başarısızlık olurum korkusuyla hareket etmemeli, bu dönemin şanslarından yararlanmak için öncelikle kendinize güvenmelisiniz. Umarım sizler için harika bir dönem olur ve her şey gönlünüzce gelişir.

Şubat 2011 Terazi Burcu

Jüpiter oğlak burcunda sorumluluk, güvenilirlik, görevlerini yerine getirme hissi vereceği gibi, sınırlamalar getirerek bunları gönüllü olarak kabul etmeniz açısından da size etkileyecektir. Ne kadar modern düşünürseniz düşünün bu süreçte geleneksel kurallar önünüze gelebilir ve sizi belirli bir çerçeve içinde hareket etmek adına teşvik edici olabilir. Dürüstlük, ciddiyet, sadelik, disiplin içinde yaşamanız için içsel olarak size enerji sunar. Ailenizle alakalı konularda sorumluluk almaya ve ruhsal olarak kendinizi güvende hissetmek adına eylemlerde bulunmaya çalışabilirsiniz. Tedbirli bir şekilde yaşamak gerektiğini anlar ve daha dikkatli adımlar atmak için özen gösterebilirsiniz. Jüpiter oğlak burcunda, şimdiki konumu olan Yayda olduğu gibi kendiliğinden şans vermez. Siz çalışarak, emek sarfederek ve girişimde bulunarak kendi güvencenizi oluşturmak zorundasınızdır. Eğer bu çabayı istekli olarak gösterirseniz size ödülü ve yardımı inanılmaz derecede büyük olur.

Bu dönemi şöyle bir incelersek, Güneşinizle zorlu bir görünüm yapacak Jüpiter gezegeni, kendinizi ve başarılarınızı değerlendirirken fazla abartılı tavırlar, savurganlık ve kendinizi çok fazla önemli görme ihtiyacı içinde olacağınızı fakat koşullarınız gereği bunu hayata geçirmekte veya kabul ettirmekte zorlandığınızda ise haddinden fazla kendini beğenmiş tutumlar içine gireceğinizi göstermekte. Yani siz gerçekten ortaya bir şeyler koyabiliyorsanız, bir emek sarfediyorsanız, sorumluluklarınızın bilincinde davranıyorsanız bu şekilde hareket etmeniz başkaları tarafından bir şekilde kabul edilebilir ama tam tersi bir durumda iseniz çekilmez bir insan haline gelmenize neden olabilir.

Yine bu süreçte yaşamdan beklentiniz olan konularda hak etmediğiniz isteklerde bulunabilirsiniz. Bunların karşılanması adına müthiş bir şekilde elinize geçeni biriktirmeye başlayabilir veya olur olmaz yollarla servet edinmeye, güvence sağlamaya çalışabilirsiniz.

Bu dönemde ailevi sorunlarınız nedeniyle engellerle karşılaşmanız mümkündür. Otorite konumundaki kişilerle iyi ilişkiler ağınızı kurduğunuz takdirde sorun çıkmayacaktır. Tam tersi durumda ise, onlar tarafından aşırı şekilde konan kurallarla karşılaşabilirsiniz. Size destek olmak konusunda isteksizlikte bulunabilirler veya sizin bir şeyler yapmanız için baskıda bulunabilirler. Bir yere ait olma hissiniz güçlüdür ve geleceğinizi garantilemek adına ev, arsa, gayrimenkul gibi konularda girişimde bulunmaya çalışabilirsiniz. Eviniz bir iş alanı haline getirerek çalışma hayatınızı düzenleyebilirsiniz. İçsel olarak çocukluk yaşantınızla ilgili bilinçaltınızda yerleşmiş olan duygular ortaya çıkabilir ve kendinizle birebir baş başa kalarak yüzleşmeye çalışabilirsiniz. En önemli konulardan biri mesleki pozisyonunuzdur. Kimileriniz aşırı çalışma nedeniyle evine vakit ayıramazken, kimileriniz çalışmadığınız için ailenizle sorunlar yaşayabilirsiniz.

Bu dönemi olumlu olarak geçirebilmek için her şeyden önce, özgüvenli bir biçimde hayatınızı yeniden düzenlemeye çalışmalı, daha iyi ve mutlu bir hayat sürmek adına girişimde bulunmalı, hoşgörülü, güvenilir olmaya çalışmalı ve her şeyden önemlisi kesinlikle sorumluluklarınızı yerine getirmek adına istekli olmalısınız. Jüpiter Oğlak burcunda emek sarfedilmediği takdirde size herhangi bir ödül vermesi mümkün değildir

rezzan kiraz

Şubat 2011 Başak Burcu

Özellikle de geçen ayın tutulmaları çok gerilerde kaldı belki ama şubat ayına girerken hâlâ ocak ayında ortaya çıkan birtakım değişikliklere adapte olmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Büyük olasılıkla en önemli odak noktanız yakın ilişkilerinizde idi. Bazı Başaklar partnerlerinden ayrıldı, bazıları ise ilişkilerini daha da yakınlaşırdılar. Gördüğünüz gibi, tutulmalar duyguları aşırı uçlara götürdüğünden hayatı siyah ya da beyaz gibi net sınırlar içinde görme imkânınız oldu.

Kesin olan bir şey varsa, o da tutulmaların olayları hiç kimsenin tahmin bile edemeyeceği biçimde hızlandırmış olduğu. Neşeniz artık bundan sonra yerli yerinde olsun sevgili Başak burçları. Geçen ay 22 Ocak'da Başak burcunda oluşan güneş tutulması yepyeni bir hayat tarzı için önünüzde yeni bir kapı açıyor. Üstelik fırsatlar sadece yeniayı izleyen birkaç hafta boyunca değil, Mart 2011'de Başak ve Balık burçlarında oluşacak diğer tutulmalara kadar önünüzdeki altı ay boyunca karşınıza çıkmaya devam edecek.

22 Şubat'taki yeniay yeni gelir kaynakları yaratmak ya da yüksek bir zam almak için nefis etkilerle gelecek. Belki bu ay biri gecikmiş doğum günü hediyenizi verecektir. Böyle bir hediye sizin adınıza çok ama çok cömert bir hediye olacak. Bu ay bazı Başakların canı kimseyle çıkmak istemeyebilir. Siz de böyle hissederseniz belki de daha yeni birinden ayrıldığınız içindir ve bunu herkes anlayacaktır.

Parasal durumunuz biraz can sıkabilir çünkü 8.eviniz plüton da ve bu da maddi kayıplar anlamına geliyor.Bu bir borç ödemesi ya da yatırım olabilir

rezaan kiraz

Şubat 2011 Balık Burcu


bugüne dek yaşadığınız ilişkilerden farklı bir sorumluluk anlayışı sizi sarmaya başlayacaktır. İlişkisi olanlar bu süreçte birlikte oldukları kişiye karşı daha fazla bağlılık gösterdikleri gibi beraber oldukları kişi de aynı şekilde davranmaya başlayabilir. İlişkisi olmayanlar ise, karşılarına çıkan kişinin yaşça deneyimli, olgun ve hoşgörülü tarzda olmasına dikkat edecektir. Genelde kendinizden küçük veya oldukça büyük kişiler (yaş farkı) dikkatinizi çekmeye başlar. Bu durum yaş olarak görüleceği gibi, kişinin düşünce yapısının yaşıtlarına oranla farklılığı olarak ta ele alınabilir.

Genel anlamda hayatınıza giren kişi, öncelikle sizin ilişki konusuna eskisinden daha fazla ciddi olarak bakmanızı sağlayacak derecededir. O güne dek sadece kendi isteklerinizle yaşayan biri iseniz, biliniz ki bu kişi sayesinde biz olmayı daha fazla öğrenmeye başlayacaksınız. Ayrıca artık yaşadığınız ilişki aşk oyunu ve flört deneyimlerden oldukça farklı, tamamen ciddiyete dönük hatta bir yaşam kurmaya kadar varacak boyutta olan beraberliktir.

Satürn gezegeni bu süreçte Başak burcunda ilerlediği için ve sizin güneşinizle uygun açıda olması dolayısıyla ilişkiler, genel anlamda beraber aynı gündelik iş temposunu paylaştığınız kişiler olabileceği gibi, çeşitli hizmetler yoluyla tanışacağınız bir kişi de olabilir. Mükemmellik anlayışınız bu dönemde yüksektir, karşınızdaki insana eskisi gibi iyimser gözlerle bakmak yerine, daha seçici ve detaylarına kadar dikkat edecek şekilde bakabilirsiniz. Bugüne dek beraberliklerde yaşadığınız zorlu günlerin biraz da sebebi iyi niyetinizin haddinden fazla oluşu ve inceleme gereği bile duymadan sadece aşık olduğunuz bir kişiyi tercih etmenizdi. Oysaki bu süreçte karşınıza çıkacak kişi sizi, siz de onu yakından tanımak için oldukça çaba sarfedecek, her şeyini öğrenmek isteyecek ve ilişkinin uzun ömürlü olması için temelinin sağlam olmasına çalışacaksınız. Bu süreçte öğreneceğiniz en büyük ders, yaşadığınız ilişkiyi her ne olursa olsun abartmamanız, karşınızdaki insanı kendiniz gibi görme yerine, onu bir birey olarak kimliğini net olarak saptamanızdır. Unutmamalısınız ki, onu ne kadar gerçekçi bir şekilde düşünürseniz yanılma payınız o denli düşük olacaktır.

Bu evli olanlar için de geçerli bir durumdur. Eşiniz nasıl biridir, ilişkinizde aksayan yönler nelerdir, huzursuzluk ve mutsuzluğunuzun sebebi nedir ve bunların düzeltilmesi yolunda kim kendi payına ne yapmaktadır gibi soruların cevaplarını tam olarak vermelisiniz. Bütün bunların kafanızda oturma süreci ikibuçuk yıllık zaman dilimidir. Bu dönemin sonunda hakikatler yerine oturacak, temeli kuvvetli olan evlilikler sürecek, yıllardır kanayan yara gibi devam eden ve kangren halini alan kimi evlilikler de bitecektir. O nedenle o güzelim iyi niyetinizi sınırda tutmayı, kendinizi ve onu gerçekçi bir şekilde değerlendirmeyi ve yaşamınız adına yeni bir yön çizmeyi asla ihmal etmeyiniz.

rezzan kiraz
Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2011 Şubat Ayı Burç Yorumları
« Posted on: 02 Mayıs 2024, 08:02:06 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2011 Şubat Ayı Burç Yorumları oyunlari, 2011 Şubat Ayı Burç Yorumları programi, 2011 Şubat Ayı Burç Yorumları oyunu indir, 2011 Şubat Ayı Burç Yorumları program yükle, 2011 Şubat Ayı Burç Yorumları download, 2011 Şubat Ayı Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2011 Şubat Ayı Burç Yorumları resimleri, 2011 Şubat Ayı Burç Yorumları haber, 2011 Şubat Ayı Burç Yorumları yükle, 2011 Şubat Ayı Burç Yorumları lazer epilasyon, 2011 Şubat Ayı Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
Azeri_Güzeli
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 572



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 27 Ocak 2011, 18:40:45 »

Teşekkürler.
Logged

...
Milena
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 1175



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 25 Şubat 2011, 12:10:05 »

Emegıne saglık cnm
Logged
_dark_
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 1406



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 25 Şubat 2011, 12:30:32 »

teşekkürler
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2011 Aralık Ayı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 3792 Son Mesaj 28 Kasım 2011, 12:18:49
Gönderen : VampireDiaries
Rezzan Kiraz 2012 Şubat Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 2216 Son Mesaj 25 Ocak 2012, 17:03:41
Gönderen : kezban62
2012 Nuray Sayarı Şubat Ayı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 3164 Son Mesaj 22 Şubat 2012, 15:23:53
Gönderen : zbs
2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Iremsu Yeni
Burçlar
kezban62 0 2664 Son Mesaj 02 Şubat 2014, 13:39:47
Gönderen : kezban62
2014 Şubat Ayı Burç Yorumları - 2014 Şubat Ayı Genel Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 2670 Son Mesaj 02 Şubat 2014, 13:40:22
Gönderen : kezban62