Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2012 Haziran Ayı Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 5249 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 23 Mayıs 2012, 22:47:41 »

2012 haziran ayı burç yorumları,haziran ayı burç yorumları 2012,haziran ayi 2012 burç yorumları,2012 haziran ayı burç,haziran burçları,2012 haziran ayi burclar,rezzan kiraz 2012 haziran ayi burc yorumlari,haziran ayı burç yorumları,2012 haziran ayı balık burcu yorumu,haziran ayı burçları,nuray sayari kova burcu haziran 2012,haziran ayi burcu,2012 haziran ayı yengeç burcu,haziran 2012 ayi burc yorumlari,haziran 2012 burclar

2012 Koç Burcu Haziran ayı Yorumları

Haziran ayında koç burçlarını neler bekliyor? Sevgili koçlar 2012 Haziran ayına maceracı ruh halinizle, özgür ve bireysel taraflarınızla eğlenceli konular hayatınızın merkezinde oluyor.
Yalnız kafanıza buyruk davranışlar ve rahat davranma isteğiniz iş alanlarınızda kolay tepki vermenize ve sinirli olmanıza neden olabilir.

8 Haziranda kendinizi çok şanslı, mutlu ve heyecanlı hissetmeniz mümkün.Yapacağınız kısa planlar, uzak seyahatler birkaç gün boyunca hayattan alacağınız keyfi arttırabilir. Maddi konularda bazı zorlanmalarınız olacağını düşünseniz bile, isteklerinizi gerçekleştirin.

12 Haziran gününen itibaren para ile ilgili işlerde, sahip olduğunuz mallarda becerileriniz, konuşma ve görüşmeleriniz artabilir. Somut ve kararlı adımlar size kazandıracak.

Ticaretle uğraşan Koç burçları için yoğun ve aktif olacakları bir dönem geliyor.
16 Hazirandan sonra ise başkalarına yardım etme isteğiniz yoğun olabilir. Maddi konularda yaratıcılığınız fazla olacak, ticaretle uğraşanlar için satış yapacakları bir gün olacak. Haziran ayının sonuna doğru sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınız aktifleşiyor.
Maddi konularda şanslı ve mutlu bir haftasonu geçireceksiniz.

2012 Boğa Burcu Haziran ayı yorumu

Sevgili Boğalar 2012 Haziran ayına ortaklaşa para konularınız devrede olarak başlıyorsunuz.Bir çok konuda işin fiziksel yönüne odaklı olacaksınız. Siz yaptığınız herşeyin fiziksel olarak karşılığını görmedikçe tatmin olamıyorsunuz.

Haziran ayında boğa burcunda olanlar; manevi yönden ruhunuzu anlamanız ve buna göre davranmanız gerekecek.

8 Hazirandan itibaren isteklerinizi gerçekleştirmek üzere para harcamalarınız yoğun olabilir. Sevdiğiniz insanla beraber hareket ederseniz daha karlı çıkabilirsiniz.

Beklenmedik yerlerden güzel iyilikler görmeye müsait olacağınızdan planlarınız gün içinde iyi çalışacak. Haziran ayı boyunca kendinizi daha rahat ifade edecek, hayatınızla ilgili konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. Artık kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz.
19 Hazirandan sonra hayatınıza dair önemli planlarınızda arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz size destek çıkacaklar, önemli grupsal işlerinizde yardımlaşmanız size çok şey kazandırabilir.

Haziran ayının sonuna doğru iş alanlarınız yoğun olabilir kendinizi çok mutlu, huzurlu, keyifli ve şanslı hissedeceksiniz.

2012 haziran ayı ikizler burcu yorumu

ikizler burcu haziran aylık burç falı: Sevgili ikizler Haziran ayına özel hayatınızda rahat ve özgürlükten yana tavırlarınız olacak ve bu da 4 Haziran günü içinde ailenizle anlaşmazlıklara neden olabilir.

Biraz fedakarlıkla, sevdiğiniz insanla bir hareket edebilir, gününüzü daha verimli geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizden destek alacaksınız.Ayrıca sevdiğiniz insanın veya hayatınızı paylaştığınız kişinin isteklerine ve beklentilerine göre hareket etmeyi tercih edeceksiniz.Beraber sosyalleşmek, arkadaşlarınızın ve sevdiğiniz insanların arasında olmak isteyeceksiniz.

2012 Haziran ayı boyunca derin düşünceler hayatınızda etkili olabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Yine bu dönem arkanızdan konuşmalar yapılabilir ve dedikodunuz dönebilir. Geçmiş konu ve meseleleri yeniden gözden geçirmek, plan ve düzenlemeler yapmak için ideal bir dönem.

Haziran Ayı sonuna doğru iş ve kariyer hayatınız için yeni düzenlemelerde bulunabilir, işleriniz için planlar yapabilirsiniz. Aklınıza gelen fikirler, iş alanlarınızda işinize yarayabilir.26 Haziran'da yabancı ortamlar veya yerler, seyahatler veya eğitim konuları hayatınızın merkezine yerleşebilir. Manevi olarak kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Ne kadar şanslı olduğunuzun farkına varmalı, şükretmeli ve insanlara yardım etmekten kaçınmamalısınız.

Yengeç Burcu haziran yorumları 2012

Çevrenize, özellikle arkadaş çevrenize karşı sorumluluklarınızı tam olarak yerine getiremediğinizi düşünebilirsiniz. İş ve hizmet alanlarınızda tamamlanmanız gereken ayrıntı ve detaylar ay içinde uğraşılarınızı oluşturabilir.

sevgili yengeçler haziran ayında biraz ilginizi kendinize kaydırmalısınız. Ayrıca iş konularında halletmeniz gerekenlere kafanız takılı olabilir. Kalabalık ortam ve yerlerden alacağınız güzel haberlerle keyfiniz yerinde olacak. Arkadaş çevrenizle iş konularında tartışmalara girmeyin çünkü aynı fikirleri paylaşmayacaksınız.


12 Haziran tarihinden sonra arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artacak, sosyalleşme isteği duyacaksınız. İşten elde edilen gelirlerinizi arttırmak için plan ve fikirlerinizi uygulamanın tam zamanı, bu güzel dönemi iyi değerlendirmelisiniz sevgili yengeçler. Aynı zamanda grupsal işlerinizde, yabancılarla olan planlarınızda olumlu ve yaratıcı etkiler altında olacaksınız.

23 Haziranda ortaklaşa para konularınız devrede olurken, arkadaş ortamlarınızda, sosyal çevre alanlarınızda oldukça şanslı ve iyimser etkilere sahip olacaksınız. Bu ay sonu abartabilir, bol bol gezebilir, bir davetten, diğer organizasyona geçiş yapabilirsiniz.Arkadaşlarınız ve bulunduğunuz sosyal çevrenin yaptığınız işler konusunda sizi desteklediğine şahit olabilirsiniz.

Aslan Burcu Haziran 2012 aylık burç yorumları

Sevgili aslanlar Haziran 2012 ayına aşk hayatınız veya yaratıcılığa dayalı işleriniz ön planda olarak başlıyorsunuz. Hayatınızı güzelleştirecek ve hareket geçirecek konu ve alanlara yönelmeniz sizi biraz rahatlatabilir.Harcamalarınız ve ödemeleriniz konusunda fazla hayalci davranarak hareket edebilirsiniz. 5 Haziran'da aşk dolu, keyif ve eğlence dolu bir ay sizleri bekliyor olacak. Kendinizi özgür, rahat ve iyi hissedecek, seyahat yapacaksınız mutlu olacaksınız.

18 Haziran tarihinden sonra kariyerinizde insanların desteğini ve yardımını kolay sağlayacaksınız. İnsanların sizin hayatınızı daha ileri seviyeye taşıyacak oluşumlar konusunda istekli olması sizi mutlu edebilir. Ayrıca özel hayatınız devreye girerken, bu ay sonu iş alanlarınızda veya göz önünde bulunacağınız çevrelerde şans ve iyimserlik sizden yana olacak.

Duygularınızı göstermekte zorlanmayabilirsiniz. İş konularından kafanızı uzaklaştırın ve doğanın keyfini çıkarın. Haziran ayı boyunca kariyer ve iş hayatınızda önemli iş görüşmeleri ve anlaşmaları gündeme gelebilir. Kendinizi kararlı ve oturaklı ifade edeceğinizden iş yaptığınız veya yapacağınız kişilerle iyi anlaşacaksınız.

2012 Başak Burcu Haziran ayı Yorumları


Sevgili Başaklar; Enerjinizi bu ay evinize ve ailenize yönelik konularda kullanacak, kendinizi daha güvende hissedeceksiniz. Hayata karşı bazı korku ve tereddütleriniz rahat hareket etmenizi zorlaştırıyor. Sorumluluklarınızın omuzunuza yük olmasına izin vermemelisiniz.
Her ne kadar bir yerlere gitmek, dolaşmak ve gezmek etkileriniz yüksekse de, siz daha çok evinizle ilgilenmek veya dinlenmek arzusunda olabilirsiniz. İster gezin, ister evinizde vaktinizi geçirin, kendinizi şanslı ve mutlu hissetmeniz kolay olacak.

16 Haziranda seyahat, eğitim, iş konularında veya gelecek planlarınızda eşinizden ve ortaklarınızdan istediğiniz destekleri görmeniz mümkün.Artık fikir ve düşüncelerinizi daha geniş bir açıdan uygulamanın ve kendinizi daha fazla geliştirmeninve ilerlemenin vakti gelmiş bulunuyor. Seyahat, eğitim, hukuk, medya, ticaret alanlarınızda görüşmeleriniz ve konuşmalarınız artabilir.

2012 Haziran ayının sonuna doğru yapılması gerekenler ön plana çıkarken, iş alanlarınızda bazı fikir ayrılıkları söz konusu olabilir. Gerek seyahat, gerekse iş alanlarınız olumlu etkilenecek. Seyahat, eğitim, yabancı ortaklı işler medya, hukuk konularında iyimser ve şanslı etkiler altında olabilirsiniz.

2012 Haziran ayı Terazi burcu yorumu
Hayatınızın kontrolünü sağlayamayınca ya da beklenmedik olaylarla karşılaşınca dengeniz hemen bozuluyor. Sevdiğiniz insanla iletişiminiz iyi ve keyifli olacak. 7 Haziran tarihinden sonra yakın çevre alanlarınız aktif olacak ve iletişimi yüksek bir ay geçireceksiniz. Duyacağınız haberlerden etkilenecek ve bazı şeyleri kendinize dert yapacaksınız.
terazi burcu haziran 2012 yorumu

Haziran ayında ayrıca iş ve hizmet alanlarınızda ortaklaşa hareket etmeniz para konuları gündeme gelebilir. İş alanlarınızdaki değişimleri yaratıcı bir şekilde yapabileceksiniz. Başkalarına yardım etmek sizi mutlu edecek.Aşk hayatınız devreye girmeye başlıyor. Tutkularınız ve sahip olma isteğiniz sevdiğiniz kişiyle fikir ayrılıkları yaşamanıza neden olabilir.Ay sonu ise, sevdiğiniz insanın parasal durumundaki güzel gelişmeleri kutlayabilirsiniz. Paranızın çoğaldığına tanık olacaksınız.

2012 Akrep Burcu Haziran ayı Yorumları

Haziran ayında akrep burcunu neler bekliyor? Ünlü astroloji uzmanlarından haziran ayı 2012 akrep burcu yorumları..

Sevgili akrepler Haziran ayında işten elde edilen gelirlerinizin, özel hayatınıza ve sosyal yaşantınıza yetmediğini farkediyorsunuz. Bol keseden harcadığınız paraların hesabını şimdi tutmanız çok anlamsız. Moralinizi yüksek tutun, çünkü bu alanlarda güzel gelişmeleriniz olacak.Ayrıca aktif, yoğun ve karşı tarafın isteklerine göre hareket edeceğiniz bir ay olabilir.

Haziran boyunca özel hayatınızla ilgili konularda kafanız çözüme ve anlaşmaya yönelik çalışacak.
Gün içinde parasal konular ve sahip olduklarınız kafanızı kurcalayabilir. Herşeyin hesabını, kitabını yapmaya çalışıyorsunuz, biraz daha rahat düşünmeye özen gösterin.
Ortaklı işleri olanlar önemli konuşma ve görüşmelerini bu dönemde yapabilirler.Aşk hayatınızda oldukça yaratıcı ve romantizm dolu bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla iletişiminiz paylaşımcı olacak.19 Haziran tarihinde ev ve aile hayatınız önem kazanmaya başlayacak. Düzeninizle ilgili konularda sevdiğiniz insanla aynı fikirde olmayabilirsiniz.

Haziran Ayı sonu özel hayatınız ve ikili ilişkilerinizde oldukça şanslı, mutlu ve iyimser bir hava yakalayacaksınız.

2012 Yay Burcu Haziran aylık yorumları


Sevgili yaylar 2012 Haziran ayına rahat ve keyfinize düşkün bir şekilde başlayacaksınız.. 5 Haziran tarihinde kendi istekleriniz, özgürlüğünüz ve düşünce yapınız daha fazla ön planda olacak.
Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk üstlenmekten vazgeçin çünkü bu sizin ruh halinizi fazlasıyla zorluyor. Kendi istek ve düşüncelerinize daha fazla önem vermelisiniz.

Çok yoğun bir iş temposuna sahipsiniz ve haziran ayında çalışmasanız bile, aklınız yapacağınız işlerde olabilir. Açık hava yürüyüşleri, sevdiğiniz arkadaşlarınızla paylaşımlarınızı arttırmalısınız. Kafanız iş ve hizmet hayatınızı ilgilendirecek konu ve olaylarla dolu olmaya başlıyor. İş görüşmeleri, anlaşmalar, iş yeri iletişiminizde artışlar görülecek. Ayrıca bu dönem sağlığınızı gözden geçirebilir, kontrollerinizi yaptırabilirsiniz.

19 Haziran tarihi ile aile hayatınızda yapılması gerekenler konusunda yardımsever etkileriniz yüksek olacak. Bu alandaki sorunlarınıza yaratıcı bir şekilde yaklaşabilirsiniz.

Ayrıca yakın çevre alanlarınız aktif olmaya başlayacak. İletişiminiz hızlanıyor. İş alanlarınızda bazı anlaşmazlıklar yaşamaya yatkın olabilirsiniz. Ay sonu iş ve hizmet alanlarınızda oldukça şanslı etkiler altındasınız. Beslenme alışkanlıklarınızda abartıya kaçma gibi istekleriniz yüksek olabilir. Keyfini çıkarın.

Oğlak Burcu Haziran Ayı Yorumu 2012

Bu ay içinde eğlenceli ortam ve yerlerde bulunmak, aşkla hareket etmek isteğiniz yoğunlaşabilir. Aşk hayatınızda hareketlenmeler başlıyor. Bu konularda görüşme ve anlaşmalarınız artarken, yaratıcılık ve sanatla uğraşanlar için projelerini ortaya koyabilecekleri harika bir dönem geliyor. Haziran atında gerek özel, gerek iş yaşantınızı iyi değerlendirin.

Haziran ayına Oğlak burcunda olanlar isteksiz bir şekilde girecekler.
Kafanızda kurup biriktirdikleriniz rahat nefes almanızı engelleyebilir. Aile hayatınızdaki değişimleri hoş karşılayacağınız bu pazartesi, ev ortamları rahatınızı arttıracak, dış ortamlarda çabuk sinirlenmelere açıksınız. 7 Haziran'dan sonra canınız fazla bir şey yapmak istemeyebilir. Geçmişi düşünmek, konuşmak, miskinlenmek, evinizde vakit geçirmek gibi etkileriniz yüksek olacak.

22 Hazirandan sonra aşk hayatınızda yaratıcı ve romantik etkileşimler altında olacaksınız. Yine yaratıcılığa dayalı işleriniz için oldukça şanslı bir ay olabilir.

24 Haziran 2012'de ise parasal konular ön plana geçmeye başlayacak. Aşk hayatınızda şansınız çok yüksek olacak.

Kova Burcu 2012 Haziran

2012 kova burcu haziran ayı yorumu şöyle; Değerli kovalar Haziran ayında özel hayatınız aktif olacak ve bu birkaç gün boyunca sevdiğiniz insanın şartlarına ya da hayat koşullarına göre hareket edeceksiniz.Gelecek planlarınız devrede olacak.
Haziran ayına aile hayatınız ön planda olarak giriş yapacaksınız. Ailenize karşı aynı sabrı ve anlayışı göstermekte zorlanıyorsunuz dikkat edin. Ailevi konularda ya da ev alım-satım alanlarından kazançlarınız bu ay devrede olabilir.
9 Hazirandan sonra ortaklaşa para konularında, bir borç veya ödemeleriniz konusunda sabırsız etkileriniz söz konusu olabilir. Bu hemen hareket etme isteği parasal konularda yanlış adımlar atma ihtimalinizi kuvvetlendirebilir. Ayrıca evinize yönelik harcamalarınızda keyfiniz yerinde olacak.Aşk hayatınızda, yakın çevrenizden bir insanın size açılabilir veya siz açılmak veya konuşmak istiyorsanız bugünden faydalanabilirsiniz.

23 Haziran gününden itibaren kariyer alanlarınızda yeni iş ve teklifler gündeme gelebilir. Önemli kararlar aşamasına gelebilirsiniz. Aile hayatınıza ve iş konularınıza dair hassaslıklara açık birkaç güne hazırlıklı olmalısınız. Düşüncelerinizdeki olumsuzlukları bir kenara bırakmalısınız.Yine akrabalarınız veya kardeşlerinizle aranızdaki sorunları halletmek için güzel bir gün olabilir. Haziran Ayı sonunda iş ve kariyer konularınız aktif olacak.

2012 haziran ayı balık burcu yorumu

Balık burcunu haziran ayında neler bekliyor? İşte 2012 balık burcu Haziran Yorumu: Sevgili balıklar 2012 Haziran ayında iş yapacağınız alanlarda duygusal yapınız ön planda olabilir.Özellikle iletişim halinde bulunacağınız insanlarla kısa vadeli planlar oluşabilir. Ortaklaşa para alanlarınızda karşınıza çıkan işler ve verdiğiniz hizmetle sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

Haziran ayına yakın çevre ilişkileriniz, satış, reklam, pazarlamaya dayalı iş alanlarınız aktif olarak giriş yapacaksınız.
7 Haziran tarihinde özel hayatınızda sabırsız ve çabuk hareket eden yanlarınız devrede olacak.
Sabırsız etkilere karşı biraz daha anlayışla hareket etmelisiniz.
Ayrıca özel hayatınız daha keyifli etkiler altında olacak. Aile hayatınız için para birikimleriniz ve bununla ilgili konuşmalar devrede olabilir.
Aynı zamanda ortaklaşa para konularınız ön planda olacak ve sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz.

Haziran Ayı sonu ise yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim konularınız ön plana geçecek. Sizin uzak çevre, uzak akrabalar alanlarınızda oluşacak. Zihniniz seyahat, eğitim, medya, ticaret, yabancı işlerle meşgul olabilir ve bu alanlarda önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Maddi konularda moralinizi hep yüksek tutmalısınız.
Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2012 Haziran Ayı Burç Yorumları
« Posted on: 19 Nisan 2024, 16:28:19 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2012 Haziran Ayı Burç Yorumları oyunlari, 2012 Haziran Ayı Burç Yorumları programi, 2012 Haziran Ayı Burç Yorumları oyunu indir, 2012 Haziran Ayı Burç Yorumları program yükle, 2012 Haziran Ayı Burç Yorumları download, 2012 Haziran Ayı Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2012 Haziran Ayı Burç Yorumları resimleri, 2012 Haziran Ayı Burç Yorumları haber, 2012 Haziran Ayı Burç Yorumları yükle, 2012 Haziran Ayı Burç Yorumları lazer epilasyon, 2012 Haziran Ayı Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 23 Mayıs 2012, 22:54:39 »

2012 Nuray Sayarı Haziran Ayı Burç Yorumları
Koç Burcu Haziran 2012 Nuray Sayarı Burç Analizi
2012 Haziran Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Haziran 2012 de Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Haziran 2012 Koç Burcu Yorumu

Haziran ayına biraz geri planda durarak ve isteksiz başlayabilirsiniz sevgili koçlar Önemli görüşmeleriniz varsa bu ay, bu alanlarınıza yeteri kadar kanalize olamayabilirsiniz İş hayatınızda maddi konularda duyacağınız bazı konuşmaları araştırmak isteyebilirsiniz Yakın çevre ilişkilerinizde, akraba, komşu, kardeş konularında bazı sorunlar yaşamaya müsait olabilirsiniz Bazı hayalkırıklıkları gündeme gelebilir Yine satış, reklama veya pazarlamaya yönelik konularda problemler oluşabilir
Haziran ayı boyunca gerek özel hayatınıza, gerekse para alanlarınızda dikkatli adımlar atmalısınız Maddi olarak pahalı şeyler almaktan kaçının Para hesabınızı iyi yapmanız gereken bir süreçte olacaksınız 14 ve 18 Haziran günleri kendinizi daha rahat hissedeceksiniz Kendi isteklerinize ve arzularınıza yönelik çalışacaksınız Ayrıca özel hayatınızda bazı konularda kendinizi tatminsiz hissedebilirsiniz

Bu ay genel olarak ilişkilerinizde gerçekçi ve objektif etkiler altında olacaksınız Venüs gerilemeye başlasa bile, özel hayatınızda bazı sorunlarınız varsa onları bulmak ve üzerinde konuşmak, ilişkinize fayda sağlayabilir 1 ay boyunca satış, pazarlama, iletişimle ilgili konular, yakın çevre (akraba, kardeşler, komşu), reklam, yazım, öğrenim alanlarınızda bir yoğunluk yaşayabilirsiniz Meraklı yapınızla kısa yolculuklar ve iletişime dayalı konular ön planda olacak


Boğa Burcu Haziran 2012 Nuray Sayarı Burç Analizi
2012 Haziran Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Haziran 2012 de Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Haziran 2012 Boğa Burcu Yorumu

Haziran ayına sosyal çevreniz aktif, organizasyonlar, davetler ve grupsal işlerinize yönelik başlayabilirsiniz sevgili boğalar Bu aralar çevrenizdeki insanlardan esinleniyorsunuz Düşünceleriniz yoğun ve net olacak, bazı olayların perde arkasını öğrenmek isteyebilirsiniz 6 Haziran'dan sonra parasal konuda, ticaret işlerinizde, sahip olduğunuz mallar alanınızda bazı sorunlar ve aksilikler yaşayabilirsiniz Bu alanda zorlanan ve düzeltmeniz gereken konular varsa yapmak için tam zamanı
Yine hayatınıza dair konularda ve iş alanlarınızda bazı sorunlar su üstüne çıkabilir Kendinizi iş alanlarınızda takdirsiz ve sevgisiz hissedebilirsiniz Bu dönem içinde yapılması gerekenlere odaklanın ve finansal konularda önemli kararlardan kaçının Estetikle ilgili işlemler ve ameliyat yine bu ay boyunca uzak durmanız gereken işlerden olacak

15 Haziran tarihinden sonra isteksizliğiniz fazla olabilir İş alanlarınızda sizi zorlayacak duygusal etkileşimlerden uzak durmalısınız Yine de genel olarak tüm hafta boyunca işlerinize dayalı parasal konularda gerçekçi olabilirsiniz Var olan kaynaklarınızı korumak için güzel bir hafta olabilir 19 Haziran'da şartlar sizden yana geçecek

Hayatınızda para ile ilgili işler daha yoğun olmaya başlayacakYaklaşık bir ay boyunca maddi konularda, ticaretle ilgili işlerde kimliğinizi ortaya koyacak, bu alanlarda sabırlı ve temkinli ilerlemeye çalışacaksınız yalnız venüsün gerilemesi size sorunlar yaşatabilir


İkizler Burcu Haziran 2012 Nuray Sayarı Burç Analizi
2012 Haziran Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Haziran 2012 de Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Haziran 2012 İkizler Burcu Yorumu

Haziran ayına iş ve kariyer alanlarınız aktif olarak başlayacaksınız sevgili ikizler Bu ay kafanızda planladıklarınızı, düşündüklerinizi iş ortamınıza etkili bir biçimde aktarabilirsiniz Bu aralar hissiyatınız çok kuvvetli, başka insanların ne söylediklerini duymaya ihtiyacınız olmayacak Hayatınızla ilgili konularda bazı sorunlar yaşamaya hazırlıklı olun Yine aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda fikir ayrılıkları gündeme gelebilir
Yine haberleşmeye dayalı işleriniz için de aynı sorunu yaşayabilirsiniz Venüs sizin burcunuzda gerilediğinden, özel ilişkilerinizde kalbinize dokunmalı, bazı analizler yapmalı ve saklanmış duygusal çelişkilerinizi iyi gözlemlemelisiniz Bu ay boyunca içinizdeki ikiliklerin aydınlandığına şahit olacaksınız 15 ve 18 Haziran günleri, sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkileriniz devrede olacak

Bu ay genel olarak baktığımızda, yine de sorunlar olmasına rağmen, aşk hayatınızda daha gerçekçi ve somut adımlara yönelik girişimleriniz söz konusu olabilir Ev ve aile yaşantınızda ise, değişmesi gerekenleri rahat değiştirebileceksiniz Geçen zor bir ayın ardından, önünüzdeki bir ay boyunca kendinize güveniniz tam olacak Ön planda olmaya özen gösterecek, planladıklarınızı hayata geçirecek girişimleriniz için çalışacaksınız yalnız venüsün gerilemsini göz ardı etmeyin


Yengeç Burcu Haziran 2012 Nuray Sayarı Burç Analizi
2012 Haziran Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Haziran 2012 de Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Haziran 2012 Yengeç Burcu Yorumu

Haziran ayına dış ortamlar, seyahat veya eğitime dayalı işleriniz veya bu konular ön planda olarak başlayabilirsiniz sevgili yengeçler Arkadaşlarınızdan yapmak istediklerinize dair güzel destekleriniz olacak Özel yaşantınızda alacağınız cevaplar sizi kolay tatmin etmeyecek Venüs sizin kadersel evinizde gerileyecek Sosyalliğiniz azabilir, duygularınızı yeteri kadar ifade edemeyebilirsiniz Geçmiş dönem yarım kalmış, tamamlanmamış bir aşk ilişkiniz yine bu süreçte size bazı şeyleri göstermek adına gündeme gelebilir
Özür dilemek, bazı şeyleri düzeltmek adına harekete geçebilirsiniz Ayrıca arkadaş ve sosyal ortam ilişkileriniz, ev ve aile hayatınızda da bazı hayalkırıklıkları ve sorunlar görülebilir Önemli bir organizasyona bu dönem içinde kalkışmayın 16 Haziran tarihinde iş ve kariyer alanlarınız aktif olmaya başlıyor19 Haziran'da ise sorumluluklarınız sizi ailevi konularda zorlayabilir veya tam tersi durumlar ortaya çıkabilir Bu ay genel olarak, ailemize karşı sorumluluklarımızda gerçekçi ve objektif etkiler altında olacaksınız

Özel hayatınızda sadece kendinizi düşünerek hareket etmemeniz size kazandıracak sevgili yengeçler Ay sonu önünüzdeki bir ay boyunca kadersel ve elinizde olmayan bir takım olaylara ve olgulara maruz kalacaksınız Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönem Sakin durmalı, gelecek atılımlarınız için düşünmeli, planlarınızı gözden geçirmelisiniz sevgili yengeçler


Aslan Burcu Haziran 2012 Nuray Sayarı Burç Analizi
2012 Haziran Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Haziran 2012 de Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Haziran 2012 Aslan Burcu Yorumu

Haziran ayında, eşinizin veya hayatınızı paylaştığınız insanın parasal konularıyla ya da banka işlerinizle uğraşarak başlayacaksınız sevgili aslanlar İş alanlarınızdaki yoğunluklar sizin hoşunuza gidiyor ve bu ay da bu alanlarınız aktif olacak Genel olarak, iş ortamlarınızda bazı şeyleri gözden geçirmek, değiştirmek için olumlu bir zaman içindesiniz Arkadaş ve sosyal ortamlarınızda gerileyen venüs, eski arkadaşlarınızı yeniden hayatınıza sokabilir Yine de bu süreçte var olan arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bazı hayalkırıklıkları ve sorunlar yaşamaya müsait olacaksınız
Yine organizasyona dayalı işlerinizde bazı sorunlar oluşabilir Bu ay boyunca yakın çevre ilişkilerinizde ( akraba, kardeş, komşu veya akraba kadar yakın arkadaş), satış, reklam, pazarlama veya yayıncılık alanlarınızda, iş ve kariyer hayatınızda bazı zorlanmalar gündeme gelebilir Önemli ve yeni iş anlaşmalarından uzak durmalısınız Geçmişte var olmuş ama tamamlanmamış işleriniz için uygun bir süreç olabilir

Ayrıca uzak çevre alanlarınız etkilenmeye başlayacak Uzaktaki akrabalarınızdan haberler alabilirsiniz Dış kaynaklara bağlı işleriniz gündeme gelebilir 18 Haziran tarihinden sonra fikirsel olarak kolay demoralize olmaya müsait olacaksınızİş alanlarınızı konuşmak veya bu alanlara yoğunlaşmak öne çıkabilir

Bir ay boyunca arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz kimliğinizde ve hayatınızda etkili olacak Organizasyonlar,grup aktiviteleri, işten elde edilecek gelirleriniz için uğraşılarınız artabilir ama venüsün gerilediğini aklınızdan çıkarmadan hareket edin Geleceğinizi yönlendirecek insanlarla tanışmanız mümkün Sosyal olacağınız bu dönemi iyi değerlendirin sevgili aslanlar


Başak Burcu Haziran 2012 Nuray Sayarı Burç Analizi
2012 Haziran Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Haziran 2012 de Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Haziran 2012 Başak Burcu Yorumu

Özel hayatınıza veya ikili ilişkilerinize yönelik konu ve olaylarınız bu ay ön planda olacak sevgili başaklar Fedakarlıklar yapmaya hazır gibisiniz ama bu sizi zaman zaman sinirlendirebilir Hayatınızı ilgilendiren konularda olayların derinini araştırmaya meyilli olacaksınız Bu ay genel olarak, iş hayatınızda parasal olarak yolunda gitmeyen konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz Takım çalışmasıyla bazı sorunların üstesinden geleceksiniz
İş ve kariyer alanlarınızdaki ilişkilerinizde ve hizmetlerrinizde bazı sorunlar ve hayalkırıklıkları gündeme gelebilir İletişim, teknoloji, seyahat , eğitim alanlarınızda da, maddi konularda da bu ay boyunca dikkatli adımlar atmalısınız Pahalı bir eşya veya obje almayın, önemli parasal anlaşmalardan kaçının Venüs düzeldiğinde verdiğiniz kararları sorgulayabilir, hayatınıza hizmet etmeyen kararlar almış olduğunuzu farkedebilirsiniz

21 Haziran tarihinden sonra ortaklaşa para konuları devreye girmeye başlıyor Banka ödemeleri, vergi veya faiz konularınız devrede olacak Yine de bu ay boyunca iş konularında ayaklarınız yere sağlam basacak ve var olan kaynaklarınızı iyi koruyacaksınızAyrıca parasal ödemelerinizde moraliniz kolay bozulabilir Ay sonuna doğru, dış ortamlar ve seyahatler devreye girerken, bir ay boyunca kariyeriniz ve iş hayatınızda kendinizi göstermeye başlayacaksınız Göz önünde olmak, toplum içine karışmak ve yerinde duramamak gibi etkiler altındasınız Enerjinizi bu olumlu dönem için yükseltin sevgili başaklar


Terazi Burcu Haziran 2012 Nuray Sayarı Burç Analizi
2012 Haziran Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Haziran 2012 de Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Haziran 2012 Terazi Burcu Yorumu

İş, hizmet alanlarınız devrede olarak Haziran ayına başlangıç yapacaksınız sevgili teraziler Sağlığınızla ilgili konularda çabuk pes etmeye müsaitsiniz Biraz daha dirayetli olmaya özen gösterin Ev ve aile hayatınızda konuşulan bazı konular sizi tatmin etmeyebilir Bu ay genel olarak, ailenize karşı anlayışlı ve yapıcı değişimleri destekleyen tarzınızla yaklaşacaksınız Aile hayatınızda değişmesi gerekenler için hareket geçebilirsiniz
Dış ortamlara dayalı işler, uzaktaki akrabalar, seyahat, eğitim, medya, ticaret, hukuk alanlarınızda bazı sorun ve problemler yaşamaya meyilli olacaksınız Venüs sizin burcunuzun yöneticisi olduğundan, hayatınızda, görüntünüzde veya ilişkilerinizde bir takım aksiliklere açık olmalısınız Estetik operasyonlarından kaçının, hayatınızla ilgili önemli kararlar almaktan uzak durun Yine eşinizin para durumuyla ilgili konularda da bazı geri çekilmeler veya sorunlar oluşabilir

İlişkilerinizde yaşadığınız bazı fikir ayrılıkları varsa bunları farketmek ve düzeltmek için uygun bir zaman diliminde olacaksınız16 Haziran'da özel hayatınız devrede olacak Özellikle sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz veya onun ihtiyaçlarınızı karşılamakta yetersiz olduğunu düşüneceksiniz Yine de bu ay alacağınız güzel açılarla yabancılarla yapacağınız işlerde gerçekçi ve objektif yaklaşımlar sergileyebilir, başlayan ilişkilerinizi kalıcı ortamlara taşıyabilirsiniz

Yabancı ortaklı işler, seyahatler, eğitim, hukuk, ticaret, medya kendinizi geliştireceğiniz alanlar Bir ay boyunca kimliğinizi bu alanlarda ortaya koyacaksınız İstediğiniz bir kurs, seyahat, seminer hayata farklı gözlerle bakmanıza neden olabilir, hayattan alacağınız keyif artacak ama bu alanlarınızda venüsün gerilediğini unutmayın sevgili teraziler


Akrep Burcu Haziran 2012 Nuray Sayarı Burç Analizi
2012 Haziran Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Haziran 2012 de Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Haziran 2012 Akrep Burcu Yorumu

Haziran ayına aşk hayatınız, çocuk konularınız veya yaratıcılığa dayalı işleriniz devrede olarak başlıyorsunuz sevgili akrepler Bu ay bir çok konuda kendinizi iyi hissedebilirsiniz Özel yaşantınızda sevdiğiniz insanla iletişim haline geçmek ve sorunlarınızı konuşmak için harika bir ay olabilirGenel olarak arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde, iletişim konularında yolunda gitmeyen konuları çözümleyebilir, değişime sıcak bakabilirsiniz
Organizasyona yönelik işleriniz için gruplarla hareket etmelisiniz Venüs sizin ortaklaşa para alanlarınızda gerileyecek Hem sizin ortaklaşa para alanlarınızda, hem de eşinizin veya sevgilinizin parasal durumunda bazı geri çekilmeler veya sorunlar oluşabilir Bir kredi veya borç altına girmek için uygun olmayan bir ay içinde olacaksınız Pahalı eşyalardan, lüks harcamalardan uzak durun Yine özel hayatınızda, evlilik ve ikili ilişkilerinizde, maneviyatınızda bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz

Kesinlikle bu süreçte evlenmeyin veya yeni ilişkilere başlamayın sevgili akrepler 22-25 Haziran günleri, iş ve himet alanlarınız devreye girmeye başlayacak Bazı beklenmedik olaylar iş alanlarınızı veya sağlığınızı daha fazla etkileyebilir Özel hayatınıza ve ilişkilerinize odaklanmalısınız Bir ay boyunca kredi, banka, faiz, vergi, stopaj, ortaklaşa elde edilen gelirleriniz, eşin veya başkalarının paraları alanlarınızda kimliğinizi ortaya koyacaksınız Ama harekete geçmeyin çünkü venüs geriliyorHayatınızı değiştirecek bir tecrübeli bir insanın deneyimlerinden faydalanabilirsiniz sevgili akrepler


Yay Burcu Haziran 2012 Nuray Sayarı Burç Analizi
2012 Haziran Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Haziran 2012 de Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Haziran 2012 Yay Burcu Yorumu

Eviniz ve ailenizin huzuru bu ay sizi esir edebilir İş alanlarınız çok aktif olmasına rağmen, canınız fazla bir işle ya da ayrıntıyla uğraşmak istemeyebilir sevgili yaylar Bir para mevzusunun ardında dönen gerçekleri merak edeceksiniz, bu işinizle ilgili olabilir Bu ay genel olarak, iş hayatınızda ve parasal alanlarınızda nasıl hareket etmeniz gerektiğini bileceksiniz Sadece kendi çıkarlarınıza odaklanmamalı, çevrenizdeki insanlar içinde harekete geçmelisiniz
O zaman bolluk ve bereketin sizi daha çok sarmaladığına şahit olabilirsiniz Venüs sizin evlilik ve ikili ilişkiler evinizde gerilemeye başlayacak İlişkilerinizi gerçek anlamda gözlemleyeceğiniz bir süreç içinde olacaksınız Yine ilişkileriniz bazı şeyleri gözden geçirebilir, çözülmemiş meselelerin ve sorunların su üstüne çıktığına şahit olabilirsiniz Sevdiğiniz insanla aranızda fikir ayrılıkları oluşabilir Yine evleneceksiniz bu dönem içinde olmamasına dikkat edin lütfen Yine arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz, iş ve hizmet alanlarınız, sağlığınız bu 30 günlük süreçte zorlanabilir ameliyatlardan, estetik ve güzelliğe dayalı operasyonlardan uzak durun Yeni bir işe başlamayın Eskiden yarım kalmış aşklarınız yeniden ortaya çıkabilir Aşk hayatınız öne çıkarken,aşk hayatınızda bazı sorunlar yaşamaya ve moralinizi hemen bozmaya meyilli olacaksınız Yine de bu ay aldığınız sağlam etkilerle özel hayatınızı toplum önünde veya organizasyonlar içinde gerçekçi bir platform içine oturtabilirsiniz

Haziran ayının sonunadoğru, işleriniz devreye girerken Bir ay boyunca evlilik, ikili ilişkiler, ortaklı işler, hukuk, yer değiştirme gibi konular merkezinizde olacak Karşı tarafı, eşinizi, ortağınızı veya sevgilinizi dinlemek, onun rahatına, istek ve beklentilerine kulak vermek ön plana çıkacak ama venüsün gerilediğini aklınızdan çıkarmayın


Oğlak Burcu Haziran 2012 Nuray Sayarı Burç Analizi
2012 Haziran Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Haziran 2012 de Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Haziran 2012 Oğlak Burcu Yorumu

Haziran ayına yakın çevre, iletişimle ilgili konularınız aktif olarak başlıyorsunuz sevgili oğlaklar İletişim konularında şansınız bu ay yüksek olacak Aşk hayatınızda duyacağınız bazı şeyleri daha derinlemesine araştırmak isteyebilirsiniz Bu ay genel olarak,geleceğinize dair yaptığınız planlarda değişikliklere açık olacaksınız Güçlü yapınızla olayları yönlendirmek ve kendi isteklerinize göre şekillendirmek kolay olabilir
Venüs sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerileyecek Bu ay boyunca bu alanlarınızda bazı sorunlar veya hayalkırıklıkları gündeme gelebilir İş değiştirmek için uygun bir dönem değil sevgili oğlaklar Yine bu etkiden kariyer ve iş alanlarınız, aşk veya çocuk alanlarınız etkilenecek Geçmiş konu ve olaylar gündeminizde olabilir Her konuda ilişkilerinize bu dönem dikkat etmelisiniz Yine de bu ay alacağınız olumlu etkilerle iş bağlantılarınızı sağlam temeller üzerine oturtabilirsiniz

21 Haziran tarihinden sonra ev ve aile hayatınız daha fazla ilginizi çekecek Vaktinizi evinize harcamak isterken ortaya çıkacak bir iş konusu moralinizi hemen bozmasındaha eğlenceli bir zaman dilimine geçiş yapıyorsunuz Bir ay boyunca iş ve hizmet alanlarınızda kendinizi gösterecek, sağlığınızla ilgili konulara ilginiz artacak Çalışmak ve kendinizi yararlı hissetmek kimliğinizin bir parçası olabilir Evcil hayvan besleyebilir varsa onların ihtiyaçlarına önem verebilirsiniz


Kova Burcu Haziran 2012 Nuray Sayarı Burç Analizi
2012 Haziran Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Haziran 2012 de Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Haziran 2012 Kova Burcu Yorumu

Haziran ayına parasal konular ön planda olarak başlayacaksınız sevgili kovalar Ödemeler, bankada yapılacak işleriniz sizi meşgul edebilir Aile hayatınızdaki konuşmalar sayesinde kafanızda sorun yaptığınız veya büyüttüğünüz konuların aydınlandığına şahit olabilirsiniz Bu ay genel olarak, kendi hayatınızda değiştirmek istediğiniz konu ve olaylara odaklanabilirsiniz Bazı şeyleri kolay hissedecek ve bu hisleriniz sayesinde kolay karar vereceksiniz
Ortaklaşa işlerinizde çözüm için başkalarından yardım alabilirsiniz Venüs sizin aşk evinizde durmaya başlayacak Çocuklarınızla ilgili konular, yaratıcılığa dayalı işleriniz bu dönem zorlanabilir Aşk hayatınızda tamamlanmamış konular su üstüne çıkabilir, aşık olduğunuz insanla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz Geçmiş dönem aşklarınızda temizlik zamanı, özür dilemek, ilişkilerinizi onarmak ve tamamlamak için geçmiş dönemden aşık olduğunuz insanlarla yeniden bir araya gelebilirsiniz

Aynı anda iki kişi arasındaysanız, bu dönemi iyi gözlemlemeli, önemli kararlar için venüsün düzelmesini beklemelisiniz Yine bu gerilemeden, ev ve aile hayatınız, dış ortamlarınız, seyahat, eğitim, hukuk alanlarınız etkilenecek Bu alanlarda önemli işlere kalkışmayın Seyahat veya eğitim alanlarınızda karşılaşacağınız insanlar, ilişki içine gireceğiniz kişiler hayatınızda kalıcı ve uzun soluklu olabilir Yine de bu kişilerden ilişkilere dair bir şeyler öğreneceğinizi unutmadan yolunuza devam etmelisiniz

19 Haziran tarihinde yakın çevre alanlarınız devrede olurken, eviniz ve ailenize kanalize olacaksınız Bu bir ay boyunca aşk, eğlence veya çocuklarla ilgili konularda kendinizi göstermeye başlayacaksınız Yaratıcılığınızı geliştirecek konulara eğiliminiz artabilir Aşk hayatınız alevleniyor sevgili kovalar, venüsün gerilediğini aklınızdan çıkarmayın


Balık Burcu Haziran 2012 Nuray Sayarı Burç Analizi
2012 Haziran Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Haziran 2012 de Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Haziran 2012 Balık Burcu Yorumu

Haziran ayına kişisel istekleriniz veya planlarınız ön planda olarak başlıyorsunuz sevgili balıklar Özel hayatınızdaki mücadeleleriniz zaman zaman sizi sinirlendirebilir Arkadaşlarınızla olan iletişiminizde meraklı ve istekli yapınız ön planda olacak, olanları merak edeceksiniz Bu ay genel olarak, arkadaşlıklarınızda veya özel hayatınızda değişmesi gerekenlere odaklanabilirsiniz Arkadaşlarınızdan alacağınız güç ve destekle özel hayatınızda nasıl davranmanız gerektiğini biliyor olacaksınız
Venüs sizin aile ve ev hayatınızda gerileyecek Ailevi konularda bazı sorunlar, çözülmemiş meseleler ortaya çıkabilir Tadilat, dekorasyon, tamirat işleriniz varsa yapmamaya özen gösterin Bu ay boyunca ailevi ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız Ayrıca yakın çevre ilişkileriniz, ortaklaşa para alanlarınızda venüsün gerilemesinden nasibini alacak Akraba veya kardeşlerinizle olan münasebetlerinizde dikkatli olun Satış, pazarlama, reklam, yayıncılık alanlarınızda da bazı zorlanmalar oluşabilir Büyük bir borç altına girmeyin ve kredi almaktan sakının

18 Haziran'dan sonra maddi konular ön plana geçecek Maddi konularda duygusal olarak zorlanabilirsiniz23 ve 25 Haziran günleri iletişiminiz hızlanacak Yakın çevrenizden insanlarla bir araya gelebilirsiniz

Bir ay boyunca ev ve aile hayatınızla ilgili konular ön plana çıkmaya başlayacak Ailenizle beraber hareket etmek, konuşmak, gibi konulada kendinizi gösterebilirsiniz Yalnız venüs bu alanlarda gerilediğinden dikkatli adımlar atın lütfen Evinize önem vermeniz gereken bir dönem olacak sevgili balıklar
Logged
Tanya Corrigan
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 623



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 24 Mayıs 2012, 18:21:22 »

Yengeç için olan yorumunu beğenmedim. Çoğu bende olacak gibi değil. Ama bazıları doğru işte. Dil Çıkart
Teşekkürleer. (:
Logged
seyma41
Yeni Üye
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 3

Avatar Yok


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 25 Mayıs 2012, 19:16:23 »

teşekkürler
Logged
Alyssa Collins
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 837



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 23 Haziran 2012, 13:40:28 »

Konular birleştirildi. Gülümseme
Logged


Don't let me fall, dad.
Düşmeme izin verme, baba.
Tanya Corrigan, Marilda Loussia, Lynda Eve, Candır, Baldır, Şekerdir, KARDEŞTİR.
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2010 Haziran Ayı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
Karaelmas 1 2581 Son Mesaj 01 Haziran 2010, 17:42:29
Gönderen : kezban62
2011 Haziran Ayı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 3 3427 Son Mesaj 03 Haziran 2011, 10:50:31
Gönderen : Karaelmas
2012 Susan Miller Burç Yorumları - 2012 Genel Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 4 6716 Son Mesaj 31 Ekim 2012, 20:08:21
Gönderen : kezban62
2012 Ocak Ayı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 4 3795 Son Mesaj 14 Ocak 2012, 01:29:18
Gönderen : aranea
2012 Mart Ayı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 6 5650 Son Mesaj 26 Mart 2012, 10:48:18
Gönderen : zlevi1989