Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 2735 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 30 Mayıs 2013, 09:31:06 »

2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları - 2013 haziran Ayı Burçlar - Nuray Sayarı Burç Yorumları - 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları - Nuray Sayarı 2013 haziran  Ayı Burç Yorumları - Aylık Burç yorumları - Burçlar, Haziran 2013 de Neler Bekliyor

Koç Burcu Haziran 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Haziran Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Haziran 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Haziran 2013 Koç Burcu Yorumu

Mali durumunuzun zirvesindesiniz ve dahası da gelmekte. Ayın 5′inde Jüpiter burcunuzun para evine giriyor ve beraberinde mali fırsatlar ve zenginlik getiriyor. Jüpiter her burca iyi şans getirdiği gibi burcunuzun 9. evinin efendisi olarak size daha da fazla refah getirecek. Kazançlarınız artarken yabancılardan, yabancı ülkelerden ya da yabancı ülkelerde yapılan yatırımlardan gelir elde edebilirsiniz.Bu ay gezegenler burcunuzun doğu yakasından, sosyal düzlemin bulunduğu batı yakasına doğru hareketlenecekler ve burcunuzun batısı doğusundan daha güçlü olacak. Bunun psikolojik etkilerini hissedebilirsiniz.

Öğrenci Koçlar bu ay okul değiştirebilirler ya da okullarında bazı değişiklikler olabilir. Her Güneş tutulması çocuklarınızı etkiler ve sizin onlarla olan ilişkinizde değişikliklere sebep olur. Değişiklik dönemlerinde çocuklarınıza karşı sabırlı olmalısınız. Ayın 15′inde meydana gelecek Ay tutulması burcunuzun 9. evinde gerçekleşecek. Ay tutulmasıyla beraber üniversite öğrencisi olan Koçlar bu durumdan etkilenecekler ve okudukları okulu ya da bölümü değiştirecekler.

Sağlığınız iyi durumda ama 21′den sonra hassas bir döneme gireceksiniz. Sağlığınızı Plüton ve Satürn zorlayacak. Bu dönemde dinlenmeye ve rahatlamaya bakmalısınız. Haziran’ın 16’sına kadar akciğerlerinize, bağırsaklarınıza, kollarınıza ve omuzlarınıza özen gösterin. 16′sından sonra ise midenize özen gösterin ve beslenme düzeninize dikkat edin.

Şanslı Günler: Haziran 6, 7, 14, 15, 23, 24, 25

Boğa Burcu Haziran 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi

2013 Haziran Ayı Boğa Burcu Yorumları

Boğa Burcunu Haziran 2013′te Neler Bekliyor?

Nuray Sayarı Haziran 2013 Boğa Burcu Yorumu

Bu ay para evinizde meydana geliyor ve dramatik parasal değişimlere neden oluyor. Finansal stratejinizi değiştirmelisiniz çünkü çok küçük düşünüyorsunuz. Daha çok kazanç için bankanızı, borsa simsarınızı veya yatırımlarınızı değiştirmelisiniz. Ayın 23′üne kadar hala finansal olarak zirvedesiniz. Ayın 4′ünde Jüpiter’in burcunuza girmesi refah ve bolluğun işareti. Ne kadar paranız olduğuna bakmadan zengin yaşayacaksınız. Eşiniz size karşı cömert davranacak. Bir miras alabilirsiniz. Kredi almanız bu dönemde çok kolaylaşacak.

Ayın 15′inde eşinizin veya sevdiğinizin de mali durumunun değişeceğini gösterecek. Özelikle 1 Hazirandan sonra sosyal hayatınız strese girecek. Ebeveynler evliliklerinde veya ilişkilerinde krizler yaşayacaklar. Ayın 3′üne kadar arkadaşlarınızla anlaşmazlık yaşayacaksınız. Biraz sabırlı olun ve her şeyi daha da kötü bir hale getirmeyin.

Ayın 9′una kadar boyun ve boğazınıza, 9′undan sonra karaciğerinize, kollarınıza ve omuzlarınıza dikkat ederek sağlığınızı daha iyi bir hale getirebilirsiniz.

 Şanslı Günler: Haziran 8, 9, 16, 17, 26, 27

İkizler Burcu Haziran 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi

2013 Haziran Ayı İkizler Burcu Yorumları

İkizler Burcunu Haziran 2013‘te Neler Bekliyor?

Nuray Sayarı Haziran 2013 İkizler Burcu Yorumu

Bu ay İkizler için birçok gelişme olacak. Bugünden itibaren birçok şey değişecek. Haziran ayında iki gezegen tutulması yaşanacak. Aylık programınızın yoğunluğunu azaltın. Bu ay gezegenler burcunuzun kariyer kısmı olan üst kısmından ev, aile ve duygu kısmı olan alt kısma kayacaklar. Bu sizde derin bir psikolojik değişim yaratacak. Güneş yılınızın üstünde batıyor. Gece yaklaşıyor. Bu zaman gece aktiviteleri ile ilgilenme zamanıdır. Bu, gücünüzü ve Güneş yeniden doğduğunda harekete geçecek enerjiyi toplama zamanıdır. Kariyer gezegeniniz Neptün aym 3′ünden itibaren geri çekilmesine başlayacak. Daha çok evinize ve ailenize özen gösterip daha az kariyerinizle uğraşmalısınız. Kariyerinizdeki sorunları zamana bırakın ve ailenizle ilgilenin.

Aşk gezeniniz, Koç burcundan Boğa burcuna, sizin burcunuzun II. evinden 12.evine doğru hareketlenecek. Bu aşkta bir başka psikolojik kayma anlamına geliyor. Eğer aşk aramak için barlara gece kulüplerine gidiyorsaınz vaktinizi boşa harcıyorsunuz demektir. Aşk sizi manevi dünyaya yoğunlaşmışken bulacak. Aşk bu ay daha istikrarlı olacak. Arzulu olmak güzel ama siz istikrar ve güvenlik arıyorsunuz. Siz, sizinle aynı manevi değerleri paylaşan birini istiyorsunuz. Maneviyat ve idealler sizin için önemli fakat siz ayrıca ihtiyaçlarınızı karşılayacak birilerini arıyorsunuz. Sabırlı olursanız, aradığımız kişiyi bulabilirsiniz.

Haziran’ın 15′inde aşk gezegeninizdeki kaymayla birleştirirsek ilişkilerinizin sınava tabi tutulması anlamına gelmektedir. Her Ay finansal durumunuzda değişim yaratır. Bu da sizin finansal gerçeklen başka açılardan değerlendirmeniz ve stratejinizi değiştirmeniz gerektiğini gösteriyor.

Yengeç Burcu Haziran 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi

2013 Haziran Ayı Yengeç Burcu Yorumları

Yengeç Burcunu Haziran 2013‘te Neler Bekliyor?

Nuray Sayarı Haziran 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Bu ay heyecanlı ve dopdolu bir ay olacak. Haziran ayında dünyada birçok gelişme yaşanacak. Bu ay Jüpiter burcunuzun 10. evinden 11 evine hareket edecek. Ayrıca değişimin habercisi olan İki gezegen tutulması yaşanacak. Gezegenlerin gücü burcunuzun üst kısmından alt kısmına kayacak. Geçen aylar boyunca çok başarılı bir kariyer hayatınız vardı. Hedeflerinizin pek çoğuna ulaştınız ya da o yönde ilerleme sağladınız. Şimdi dikkatinizi sosyal hayatınıza, ev hayatınıza, ailenize ve duygusal konulara yöneltmelisiniz.

Şirketiniz ve endüstriniz hızlı hareket ediyor ve günden güne değişebiliyor. Ne bekleyebileceğinizi bilemezsiniz bu durumda. Politikalar, patronlar, kurallar, iş tarifleri ve hedefler bu durumda değişebilir. Ayın 2’sine kadar burcunuzun 12. evi çok güçlü. Meditasyon ve ruhsal çalışmalara daha fazla zaman ayırmaya ihtiyaç duyacaksınız. Bunun iyi tarafı sadece size haz vermesi değil, aynı zamanda pozitif değişimi de beraberinde getirmesi. Böyle bir tecrübeden sonra bir daha aynı insan olmayacaksınız.

Daha önce de belirttiğimiz gibi bu ay iki gezegen tutulması yaşanacak Haziran ayının 3. haftasında burcunuzun inanç merkezi olan 12. evinde gerçekleşecek. Bu da yaşamınıza pratikte değişiklikler getirecek. Dâhil olduğunuz hayır kurumlarında dramatik olaylar yaşanabilir. Bunun yanında dramatik finansal değişimlere de tanık olabilirsiniz.

İş değişikliği ya da iş yerindeki şartların değişmesi söz konusu olacak. İşveren konumundakiler daha fazla işçi değişimine tanık olabilirler. Eğer perhizlerinizde dikkatli olmadıysanız bu tutulma detoks fırsatıdır sizin için. Bu dönemde diyetinizde, doktorunuzda veya sağlık uygulamalarınızda değişim gözlenebilir. Sağlığınız bu dönemde iyi gözüküyor.

Şanslı Günler:  Haziran 3, 4, 12, 13, 21, 22

Aslan Burcu Haziran 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi

2013 Haziran Ayı Aslan Burcu Yorumları

Aslan Burcunu Haziran 2013‘te Neler Bekliyor?

Nuray Sayarı Haziran 2013 Aslan Burcu Yorumu

Bu ay burcunuzun 10. evi geçen ayki kadar güçlü olmasa da bu ay konu yine kariyeriniz. Jüpiter, Haziran’ın 5′inde burcunuzun 10. evine doğru hareketlenecek ve yıldız haritanızın yarısını geçecek. Bu çok açık bir başarı ve zafer işaretidir. Kariyer ufuklarınız daha da genişleyecek ve ümit ettiğinizden daha yukarılara çıkacaksınız. Çok güzel kariyer fırsatları bulacaksınız. Şimdiki şirketinizde ya da bir başaksnida yükseleceksiniz. Şimdi aranan adamsınız.

Jüpiter’in bu geçişinin en önemli özelliği kariyerinizden zevk almanızı sağlamasıdır. Eğer sevdiğiniz bir işi yapıyorsanız, hayatınızda bir gün bite çalışmamış gibisinizdir. Durum şimdi işte aynen böyle. Plastik sanatlarla uğraşanlarınızın hem yaratıcılığı hem de üretkenliği bu yıl zirveye ulaşacak. Kariyer yaşamınızın heyecan verici olmasına rağmen bu dönemde gerçek ilgi alanınız arkadaşlık olacak. Kariyerinizin meyveleri yeni ve doğru insanlarla tanışmak şeklinde verecek. Doğru gruplara ve doğru kulüplere katılacaksınız.Bu donem de eski arkadaşlıklar sınavdan geçecek. Sosyal çevrenizi değiştireceksiniz. Başarınız, İmajınızı değiştirmenizi gerektiriyor.  Bu ay duygularınız oldukça değişken olacak. Bu tutulma süresince haftalık programlarınızı azaltın. Haziran’ın 15′inde gerçekleşecek Ay tutulması burcunuzun 5. evinde yer alacak ve bu çocuklarınızın hayatında ya da hayatınızda çocuk rolünü oynayanların yaşamlarında dramatik değişikliklere sebep olacak.

Şanslı Günler: Haziran 6, 7, 14, 15, 23, 24, 25

Başak Burcu Haziran 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi

2013 Haziran Ayı Başak Burcu Yorumları

Başak Burcunu Haziran 2013‘te Neler Bekliyor?

Nuray Sayarı Haziran 2013 Başak Burcu Yorumu

21 Haziran tarihine kadar zaten hassas olacak sağlığınız için özellikle 1 ve 15 Haziran tarihlerine dikkat edin. Bu zamanlarda işlerinizi yavaşlatmanızda büyük yarar var. Hassas yapıdaki insanlar tutulmalar öncesi ve sonrası iki hafta süreyle bu doğa olaylarının olumsuz etkilerini taşırlar. Hassas bünyeli kişiler tutulmaların olacağını adeta önceden hissederler.

1 Haziran tarihinde iş değişiklikleri, çalıştığınız firma yapısında olacak değişiklikler veya sektörel sarsıntılar bu dönemde gerçekleşebilirler. Bu ay yapacağınız iş değişiklikleri kariyerinizin zirvesine ulaşacağınızdan güzel olacaklar. Kariyer konusunda önünüzdeki her engel ortadan kalkacak ve tüm kapılar size açılacak. 15 Haziran tarihindeki Ay tutulması 4. evinizde gerçekleşecek. Aile ve özellikle anne, babalar için bu tutulma ciddi değişiklikler yapmak anlamına gelecek. Bu dönemde bu kişilerin kendilerini ve yaşamlarını yeniden tanımlamaları gerekebilir.Bu ay arkadaş ve dostlarınızın yaşamlarında bazı değişiklikler gerçekleşecek ve onlarla olan ilişkileriniz adeta bir sınavdan geçecek.

Bu ay evinizi güvenli bir yer haline getirmeye çalışmalı, zehirli maddeleri çocuklardan uzak tutmalı ve ev düzeninizde bulduğunuz kusurları düzeltmelisiniz. Jüpiter, 4 Haziran tarihinde 9, evinize girecek ve bu eviniz güç merkezi haline gelecek. Öğrenciler, özellikle de üniversiteye hazırlanan Başaklar için Jüpiter’in bu hareketi yararlı olacak.

Şanslı Günler: Haziran 8, 9, 16, 17, 26, 27

Terazi Burcu Haziran 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi

2013 Haziran Ayı Terazi Burcu Yorumları

Terazi Burcunu Haziran 2013‘te Neler Bekliyor?

Nuray Sayarı Haziran 2013 Terazi Burcu Yorumu

İnsanlar yaşamlarındaki hedeflerini egoları, materyalist istek ve düşünceleri üzerine kurarlar. Ancak evrende gerçekleşen gezegen tutulmaları bu ego merkezli ufak planları altüst eder ve gerçeklerin ortaya çıkmasını sağlar, Bu durum sizi din, felsefe ve yurtdışı seyahatleriniz konularında değişiklik yapmaya zorlayacak. Öğrenci Terazilerin okul yaşamlarında bu dönemde büyük değişiklikler olacak, belki istedikleri okullara giremeyecekler veya okul değiştirmek durumunda kalacaklar. Yurtdışı seyahatleri gündeme gelebilir.

Bu ay sağlığınız iyiye gidecek, ancak buna güvenerek aşırı enerji harcamalarına kalkışmamalısınız. Olmakta olduğunuz tedavileri ihmal etmeyin ve inançlarınızı güçlü tutun. Bu ay sağlık sorunları olan Teraziler çok güzel haberler alacaklar. 15 Haziran tarihinde, Örneğin; eski komşularınız taşınabilir ve siz yeni komşuluk ilişkileri başlatabilirsiniz. 20 Haziran tarihinde kullandığınız araçlarda problemler oluşabilir. Bu süreçte trafiğe mümkün olduğu kadar az çıkmalısınız.

21 Haziran 2013 tarihinde Güneş’in dönencenizden geçmesi ile bu yıl kariyerinizdeki zirveye ulaşacaksınız. Gayet tabii ki herkesin iş yaşamında bazı zor günler olacaktır ancak zorluklar karşısında planlarınızı değiştirerek başarıya ulaşacaksınız.

Şanslı Günler: Haziran 1, 2, 10, 11, 18, 19, 20, 29

Akrep Burcu Haziran 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi

2013 Haziran Ayı Akrep Burcu Yorumları

Akrep Burcunu Haziran 2013‘te Neler Bekliyor?

Nuray Sayarı Haziran 2013 Akrep Burcu Yorumu

Akreplerin para gezegeni Haziran 2013′de Koç dönencesinden Boğa dönencesine geçiş yapacak ve yılın geri kalanını burada geçirecek. Bu yer değiştirme Akreplerin yılın geri kalan kısmında parasal konularda daha tutucu ve riskten uzak yatırımlara önem vermelerine neden olacaktır. Parasal konularda kararlarınızı daha yavaş alacak, yatırımlarınızı iyi analiz edecek ve bu konularda gerçekçi bir yaklaşım göstereceksiniz. Yatırımlarınızda dikkatli olduğunuz kadar harcamalarınızda da bu ay daha dikkatli olacaksınız. Genelde parasal durumunuz çok daha iyiye gidecek.

Parasal gezegeniniz 7. evinize girmesi yeni iş ortaklık tekliflerini de ortaya çıkaracak. Bu ay aşk açısından bekâr veya ilişkisi olmayan Akrepler için çok güzel geçecek. Haziran ayında evlilik veya evlilik benzeri beraberliklerin başlaması çok olası görünüyor.

Bu ay 1 Haziran tarihinde sevgili veya eşinizin yaşamında dramatik parasal değişikliklere neden olabilir. Ayrıca bu ay anne babanız, patronlarınız veya yöneticileriniz zin yaşamlarında dramatik değişiklikler görebilirsiniz. Kariyerİnizdeki anı değişikliklere de hazırlıklı olmalısınız.

15 Haziran tarihinde parasal stratejilerinizde daha önce bahsettiğimiz değişiklikleri yapmanıza neden olabilir. Öğrenci Akreplerin bu dönemde okul yaşamlarında değişiklikler görülmesi gayet olasıdır.

Gezegenler topluluğunun geçen ay dönencenizin alt kısmından üste hareket ederek bu bölgeye yerleşmesiyle burcunuzda akşam yaşamı bitmiş oldu. Önümüzdeki altı ay artık gün ışığında yaşayacak ev ve aileden çok ev dışındaki faaliyetlerinize önem vereceksiniz. Artık kariyerinizde yapacağınız yükselmelerle ailenize daha fazla yaralı olabileceksiniz. Bu dönemde para, güç ve prestij sizin İçin daha önemli kavramlar haline gelecekler.

Şanslı Günler: Haziran 3, 4, 12, 13, 21, 22

Yay Burcu Haziran 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi

2013 Haziran Ayı Yay Burcu Yorumları

Yay Burcunu Haziran 2013‘te Neler Bekliyor?

Nuray Sayarı Haziran 2013 Yay Burcu Yorumu

Jüpiter gezegeninin 6. evinize girmesiyle Haziran ayı iş arayan Yaylar için harika geçecek. Bu yıl uzun süredir zevk ve eğlence peşinde koştuğunuzdan Mayıs ayından itibaren kendinizi işinize vermiş durumdasınız, İş sahibi olan Yaylar da bu ay güzel iş teklifleri alacaklar. 21 Haziran tarihine kadar dinlenerek enerji toplamalısınız. 4 Haziran tarihinde Jüpiter’in 6. evinize girmesiyle sağlığınıza daha fazla önem vermeye başlayacaksınız. 21 Haziran tarihi sonrası sağlığınız düzelecek. Bu ay boyun, boğaz, akciğerler, kol ve omuzlarınıza önem vermelisiniz. Düzenli vücut masajı size yararlı olacaktır. 9 Haziran sonrası detoks ve ruhen arınma çabası göstermelisiniz.

Bu nedenle ilişkileriniz sıkı bir sınavdan geçecekler. Bu tutulma ayrıca size pek çok sosyal toplantıya katılma şansı yaratacak. Bekâr veya ilişkisi olmayan Yaylar için bu ay yanlış kararları önleyecek. Evli Yaylar ise uzun süredir çözülmemiş evlilik problemlerini çözmek durumunda kalacaklar. . Eğitim planları veya iş yerinde organizasyon değişiklikleri olabilir ve siz bunlara hazırlıklı olmalısınız. Bu dönemde faaliyetlerinizi azaltmalı ve yurtdışı seyahatlerinizi ertelemelisiniz.

15 Haziran tarihinde imajınızı ve görünümünüzü değiştirmenize neden olacak. Kendinizi adeta yeniden tanımlayacaksınız. Bu ay eşinizin veya ilişkide olduğunuz kişilerin maddi durumlarını oldukça olumsuz etkileyecek. Bu ay vergi ve emlak konularında büyük hareketlilik yaşayacaksınız. Bu hareketlilik olumlu veya olumsuz olabilir.

Şanslı Günler; Haziran 6, 7, 14, 15, 23, 24, 25

Oğlak Burcu Haziran 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi

2013 Haziran Ayı Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak Burcunu Haziran 2013‘te Neler Bekliyor?

Nuray Sayarı Haziran 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Jüpiter’in 4. evinizden 5. evinize bu ay girip yıi.sonuna kadar kalacak olması sizin yaşamı ve problemleri hafife almayı öğrenmenizi daha fazla gerektirecek. Bu ay adeta mutluluk eğitiminden geçeceksiniz.  Bu ay pek çok inançsal güç metodunu deneyeceksiniz. Ayın 9 sonrası mutluluk terapisi yaparken detoks da uygulayabilirsiniz. Ayın 21 sonrası ise duygusal olgunlaşmanızı geliştirecek yöntemlere yönelmelisiniz. Doğru konuşma ve zekânızı etkin şekilde kullanmaya ayın 2′si sonrası çok ihtiyacınız olacak.

Bu ay her zamanki gibi sağlık sizin için yine çok önemli olacak. Mart ve Nisan aylarında olduğu kadar olmasa da gezegenlerin yarattığı stres seviyeniz yine yüksek olacak. Aslında böyle stresli dönemleri başarıyla geçmeniz sîze derin bügi ve deneyim kazandıracak ancak bu olaylar yaşanırken doğal olarak zorluk çekeceksiniz. Bu iş değişiklikleri, ruhsal gelişiminizde izlediğiniz yöntemler veya işverenseniz işten ayrılmalara neden olacak. Bu ay olacak olan da insanların ilişkilerini test etmeye yarayacak. İlişkilerinizde daha anlayışlı ve olumlu olmaya çalışın.

Şanslı Günler: Haziran 8, 9, 16, 17, 26, 27.

Kova Burcu Haziran 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Haziran Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Haziran 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Haziran 2013 Kova Burcu Yorumu

sosyal yeteneklerinizi iyi kullanarak başkalarını iyi îakip edebilir ve başarılarınızın devamını sağlayabilirsiniz.


4. evinizdeki gezegenlerin bu ay göstereceği hareketlilik oldukça dikkat çekici olacak. Bu hareketlilik kariyerinizi biraz rölaııtiye alıp ev ve aile konularına odaklanmanızı gerektirecek. Mayıs ayı ev ve aile zamanı Kovalar için. Sağlığınız İyi olmakla beraber 21 Haziran tarihine kadar kendinize dikkat etmelisiniz. Özellikle yaşlı Kovaların kalplerine özen göstermeleri gerekli olduğu bir ay.

4. ev, ev ve aile alanı olarak bilinse de insanın gerçek ev ve ailesi onun ruh ve inanç dünyasıdır. Duygularımızı ve ruhumuzu bu dönemde iyi ve derinlemesine incelemeli ve geçmişte çözülmemiş olarak kalan problemlerimizden kurtulmalıyız. Bu ay nostalji, anılar, eski arkadaş ve aşkların derinlemesine düşünüldüğü bir dönem olacak. Bu şansı şimdiki zaman ile geçmiş zamanı karşılaştırmak ve geçmişte yaptığımız hatalardan kurtulmak için kullanmalıyız.

Hatıralarımız ruhumuzu besleyen gıdalardır ve iyi sindirilmedikle-rinde veya İçlerindeki problemli noktalar bastırıldıklarında ruhumuzu besleme yeteneklerini kaybederler. Sizin için geçmişler hesaplaşmak bir şey ifade etmiyor veya gereksiz gözüküyor olsa da problemli anılarımızla yüzleşmek ruhen gelişmemizde büyük rol oynar. Geçmişte kalan ve çözülmemiş problemler pek çok ruhi ve fiziki rahatsızlığın gerçek nedenleridir.

21 Mayıs tarihinde Güneş'in 5. evinize girmesiyle kişisel zevk dünyanız tekrar canlanacak. Sizin için zevkli ve eğlenceli bir dönem başlayacak. Bu dönemde sevgiliniz veya eşinizle bazı maddi problemler yaşasanız da bu dönemde ilişkiniz balayı tadında geçecek. Problemli ilişkileri olan Kovalar için Mayıs ayı kaçırılmaması gereken bir balayı olmalıdır. Bunun, için gerekli rezervasyonları yaptırmayı ve seyahat planları yapmayı ihmal etmeyin. Bu ay sevdiklerinizle eğlenebileceğiniz ortamlar yaratmalısınız. Eski güzel günlere dönemin tam zamanı. Bekârlar bu ay sosyal toplantılar, seyahatler ve eğlence mekânlarında aşkı bulabilirler.

Şanslı Günler: Haziran 5, 6, 14, 15, 22, 23

Balık Burcu Haziran 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Haziran Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Haziran 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Haziran 2013 Balık Burcu Yorumu
Haziran 2013 ev, aile ve ruhi gelişimin önemli olduğu bir ay olacak. Bu ay 4. eviniz oldukça güçlü bu nedenle geçmişinizle yüzleşmeye devam etmelisiniz.Maddi gücünüz yeterli ise psikolojik danışmanlık almanız ayrıca çok yararlı olacaktır. Çünkü dışarıdan bakan birinin travmalarda çözüm şansı daha fazladır.

İnsanlar geçmişlerinin mahkûmları gibi yaşamamalıdır. Yaşamın her saniyesi yeniliklerle doludur ve sizinde geçmişteki problemlerinizin üstesinden gelerek yaşamınızda ileriye doğru adımlar atmanız gereklidir.

Bu ay sağlığınız geçen aydan daha dikkatli davranmanız gereken bir dönemde olacak. Gezegenlerin yarısına yakını nu ay sağlığınızda stres yaratacak konumda olacaklar. Tüm bunların ötesinde bu ay gerçekleşecek iki gezegen tutulmasının da etkilerini yaşayacaksınız. 21 Haziran tarihine kadar kendinizi stresten uzak turun ve özellikle tutulma dönemlerinde dinlenmeye bakın.Sağlığınızı 21 Haziran tarihine kadar akciğerleriniz, kollarınız ve omuzlarınıza ve bu tarihten sonra ise midenize dikkat ederek güçlendirebilirsiniz.

Bu ay canınızı sıkacak şeyler olsa da olaylara gülerek, onları halîfe alarak ve kafanıza takmayarak kendi sağlığınıza yararlı olabilirsiniz. 2! Haziran sonrası yaratıcılığınızı kullanacağınız hobileriniz ayrıca size yararlı olacaklardır. Uzun süredir göz ardı ettiğiniz ailevi problemler artık yüzleşmek durumunda kalacağınız hale dönüşecekler. Bu süreçte çözüme ulaşmak için sabırlı olmalısınız. Problemli olacağınız aile bireylerinin yaşamlarında da tahminen büyük değişiklikler olmakta. Evde ortaya çıkacak problemleri biran önce çözmenizde yarar var çünkü problemleri sürüncemede bırakmak onları daha kötü hale getirecektir.İş değişikliği başka bir firmaya geçerek veya kendi firmanızda başka bir pozisyona geçmenizle gerçekleşecektir.

İş değişiklikleri bu dönemde firmanız içinde gerçekleşecek hiyerarşik değişiklikler nedeni ile olabilir. Bu değişiklikler anne, balara ve çocuklar için dramatik değişime neden olabilir.

Şamlı Günler: Haziran 3, 4, 12, 13, 21, 22
Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları
« Posted on: 18 Nisan 2024, 13:02:22 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları oyunlari, 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları programi, 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları oyunu indir, 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları program yükle, 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları download, 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları resimleri, 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları haber, 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları yükle, 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları lazer epilasyon, 2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 21805 Son Mesaj 29 Aralık 2012, 12:48:43
Gönderen : M£LİK£:))
2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 17635 Son Mesaj 20 Şubat 2013, 09:37:58
Gönderen : Karaelmas
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
Karaelmas 1 12692 Son Mesaj 25 Şubat 2013, 23:11:16
Gönderen : kezban62
2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 4778 Son Mesaj 01 Nisan 2013, 15:39:02
Gönderen : Karaelmas
2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 13076 Son Mesaj 21 Nisan 2013, 22:59:01
Gönderen : kezban62