Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2013 Kova Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su  (Okunma Sayısı 2620 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 23 Aralık 2012, 18:03:17 »

2013 Kova Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su

2013 YILINDA SİZ,

 

 

Sevgili Kovalar şöyle bir arkanıza dayanın ve Jüpiterin Ocak sonu itibariyle hayatınızda sizin için hazırlayacağı  yeni aşklara ve  sürprizlere hazırlanın derim. Son üç aydır bir hayli durgunlaştınız, içine kapandınız. Şimdi hem geçtiğimiz Haziran-Ekim 2012 dönemindeki gibi kaldığınız yerden aktif hayatınıza devam edebilir, farklı ve sıra dışı gelişmelerle canlanabilir, hızlanabilirsiniz. Kovalar, sürpriz bir bebek ve hızlı bir aşkla  yaşamınız değişebilir, hareketlenebilir.

 

Çalışma hayatı kolay değildir biliyorum. Hele bir de insanların kaprisi hiç çekilmez. Fakat bu yılın ikinci yarısında kırılgan, hassas, içine kapalı insanlara destek vereceğiniz işlerde çalışabilirsiniz. Sözgelimi bir yuva açmak, ailelere danışmanlık yapmak, eğiterek, öğreterek kendileri güvende hissetmelerine yardımcı olmak. Ne kadar samimi, sıcak ve içten olabileceğinizi onlara gösteriniz. Bu işler yorucu gibi dursa da, size farklı hayatlar, insanları anlamanızda yardımcı olacak. Ev ve aileye dönük gönüllü çalışmalar, çevrenize karşı duyarlı ve korumacı tavırlarınızla bir çok insanın sevgisini kazanabilirsiniz.

 

 

Mesleki ve toplumsal anlamda bir yenilenme, dönüşüm ve değişimden geçeceksiniz. Yetenekli olduğunuz konularda projelere katılabilir, bilginizi, deneyimlerinizi insanların yararına olacak şekilde sunabilirsiniz. Çalışma hayatında yer almak, kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Tazminat, pirim, sigorta, alacaklarınızla ilgili hukuki yollara başvurabilirsiniz. Eşinizin iş konularında değişimler olabilir. Yükselişi, başka bir işe girişi, terfisi, tayini gibi meseleler gündem maddenizde yer alabilir.

 

 

Eğer istersek
Her yeni GÜN,,,bir ilk olabilir
Hayatta

Hiçbir şey için geç kalınmış değildir….*iremSU*

 

Nice yıllara umduğunuzdan çok daha parlak nice 365 günlere. Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

 

 

 

OCAK AYINA BAKIŞ

 

 

Sevgili Kovalar  Ocak ayının ilk yarısında mesafeli bir ilişki alışverişi göze çarpar. Gerek özel hayatınız gerek iş ve gerekse ailevi konularda kimseyle bir şeyinizi paylaşmak istemezsiniz. Sizin kendinizi anlatmak veya anlaşılmak gibi bir derdiniz yoktur. Çünkü bu ilk iki hafta bir çok meselenin içsel anlamda gözden geçirilmesi ve kafanızın içinde yerli yerine konulması şarttır. Olumsuz bir iki hafta olarak değerlendirilmemelidir. Sadece sessiz ve belki de planlarınızı kimseye sezdirmeden ele almak için gerekli bir zaman dilimidir. Yarım kalan işler toparlanır. Özel meseleler üzerinde düşünülür. İş anlamında yapmak istedikleriniz derlenir toparlanır ve hazır hale getirilir. Geçmiş yılın bir muhasebesi yapılır. Yeni adım atılan yıl için hedefler belirlenir. Şartlar uygun değilse, önünüzde engeller varsa, bunların nasıl düzene konulacağı hususunda değerlendirmelerde bulunulur. Ayın ikinci yarısı sizin için gayet olumludur. Bundan önceki iki hafta süre içinde ele alınanlar şimdi yürürlüğe konabilir, girişimlerde bulunulur, gayet hızlı bir şekilde uygulamaya geçilir. Yeni hedefler belirlenir, aktif gücünüz, enerjiniz yüksektir. Özgürce fikirlerinizi ifade edebilirsiniz. Ay sonuna doğru, ilişkiniz, aşk hayatınız, partnerinizle alakalı konularda dikkatli olunmalıdır. Aranızda beliren sorunlar, bir tarafın hakim olma dürtünüz canınızı bir hayli sıkabilir.

 

 

2013 Ocak Ayı Astrolojik Takvimi


9 Ocak saat: 06:11 Venüs Oğlak burcuna girişi

11 Ocak saat: 21:44 Oğlak burcunda Yeniay

19 Ocak saat: 09:25 Merkür Kova burcuna girişi

19 Ocak saat: 23:52 Güneş Kova burcuna girişi

27 Ocak saat: 06:39 Aslan burcunda Dolunay

30 Ocak saat: 13:37 Jüpiter İkizler burcunda düz seyrine geçişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 4-5-9-13-17-18-22-23-31

Zayıf Enerjili Günler                                    : 6-7-19-20-27-28

Aşkta En Şanslı Günler                                : 22-23

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 15

Yeniay                                                           : 12-13-14

(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 26-27-28-29

(Ay-Aslan geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

ŞUBAT AYINA BAKIŞ

 

 

Şubat ilk hafta boyunca, maddi konularda hayallerinize uygun bir iş arayışı ön plandadır. Huzurlu bir şekilde ekmeğinizi kazanmak, harcamak istersiniz. Sıkıntıya pek gelemezsiniz. Hele borç harç meseleleri, ilişkideki sorunlar veya genel olarak yorgunluk gibi tedirgin edici konulardan bir hayli uzak durmaya çalışırsınız. Bu arada yardıma ihtiyacı olan kişiler sizden destek isteyebilirler. Bu kişilerin size olan yakınlığı ve sizin hayatınızdaki önemine göre elinizden geleni yaparsınız veya duymazlıktan gelebilirsiniz. Risk altına bu devrede girmek yanlış olur. Paranıza sahip çıkmanızda yarar var. Mistik faaliyetler, ritüeller, ruhsal danışmanlık, psikiyatri alanındaki meslek sahipleri için gelir sağlayıcı bir dönemdir veya siz bu işlere yönelebilir, bütçenizde yer ayırabilirsiniz. Sanatsal konular, yaratıcılık, hayale dayalı işler için uygun bir zamandır. Şubat ayının ikinci haftasında hem ilişki hem fiziki anlamda kendinizdeki yenilenmeyi, değişimi nasıl da sevinçle karşılayacaksınız kim bilir? Burcunuzdaki Yeniay sizi bir hayli tazeleyecek ve hayata umutla sarılmanızı, canlanmanızı sağlayacaktır. Girişim, arkadaşlık ilişkileri, özel hayatınızla ilgili konularda gayet olumlu bir hafta. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketinde mali konularda ve her anlamda şöyle bir sakin olmak, yavaşlamaları doğal saymak lazım. Ani kararlar vermeyiniz. 26 Şubat sonrası işleriniz  başarıyla sonuçlanır. Elinize toplu bir para ulaşabilir ve işleriniz açılmaya başlar.

 

 

2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi


2 Şubat saat: 03:54 Mars Balık burcuna girişi

2 Şubat saat: 04:47 Venüs Kova burcuna girişi

5 Şubat saat: 16:56 Merkür Balık burcuna girişi

10 Şubat saat: 09:21 Kova burcunda Yeniay

18 Şubat saat: 14:01 Güneş Balık burcuna girişi

18 Şubat saat: 19:02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Şubat saat: 11:41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

25 Şubat saat: 22:27 Başak burcunda Dolunay

26 Şubat saat: 04:03 Venüs Balık burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-5-9-10-13-14-18-19-28

Zayıf Enerjili Günler                                    : 3-16-17-23-24

Aşkta En Şanslı Günler                                : 18-19

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 11-12

Yeniay                                                           : 8-9-10

(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 23-24-25

(Ay-Aslan geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

MART AYINA BAKIŞ

 

 

Merkür geri hareketi 17  Mart tarihine kadar devam edecek. Bu süreçte, aşırı dikkatsiz davranmamız mümkündür. Özellikle mali konularda. Ben derim ki, mutlaka alacaklarınızı, borçlarınızı  ajandanıza işaret edin veya telefonunuzda uyarı olarak önceden belirleyin. Bu süre içinde cüzdanınıza, kredi kartlarınıza, hesaplarınıza özen gösteriniz. Ticari yöndeki işlerinizi çok dikkatle yapınız. Kimseye güvenmeyiniz. İş yapıyorsanız mutlaka peşin çalışın. Veresiye iş yapmayın. Araştırmadan soruşturmadan paranızı bir yere yatırmayın. Piyasanın durumuna iyi bakın. Gereksiz harcamalarda bulunmayın. Dağılmayın. 20 Mart sonrası hem iletişim anlamında gücünüzün doruklarındasınız hem de isteklerinizi elde edebilecek kadar cesursunuz. Yeni kararlarınızı  uygulayabilir, liderlik gücünüzle hakikaten büyük işlere imza atabilirsiniz. Bireysel anlamda özgürlüğünüz bir hayli yüksek. Değişim, yenilenme, her konuda iktidarı ele geçirme arzunuzla her işin üstesinden gelirsiniz.  Yeni bir aşk, iş, girişim başarıyla sonuçlanır. 27 Mart tarihinde yepyeni bir gelişim hızlıca hayatınıza dahil olur. İçinizden geleni uygulamak ve bir an önce sonuç almak istersiniz. Ancak akıllıca hareket etmeyi de bilelim.

 

 

2013 Mart Ayı Astrolojik Takvimi


11 Mart saat: 21:52 Balık burcunda Yeniay

12 Mart saat: 08:26 Mars Koç burcuna girişi

17 Mart saat: 22:03 Merkür Balık burcunda düz seyrine geçişi

20 Mart saat: 13:02 Güneş Koç burcuna girişi

22 Mart saat: 05:15 Venüs Koç burcuna girişi

27 Mart saat: 11:28 Terazi burcunda Dolunay

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 4-5-8-9-13-17-18-27-28-31

Zayıf Enerjili Günler                                    : 2-3-15-16-22-23-29-30

Aşkta En Şanslı Günler                                : 17-18

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 10-11

Yeniay                                                           : 8-9-10

(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 22-23-24

(Ay-Aslan geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

NİSAN AYINA BAKIŞ

 

 

Nisan ayının ilk iki haftası süresince, hazırlıklarını kafanızın içinde tasarladığınız işlerinizi yürürlüğe koyabilirsiniz. Kimsenin sözüne aldırmadan, kararlarınızı uygulayabilir gayet başarılı neticeler alabilirsiniz. Aşk hayatınız canlanmaya başlar. Yeniliklerde bulunmak kolay hale gelir. Konuşmaya, aktiviteye, bedensel enerjiye dayalı her alanda başarılı olabilirsiniz. Cesur girişimler için uygun bir zamandır. Güven duygunuz size lider olma şansı verir. Etrafınızdaki insanlar sizi gayet dinamik, zeki ve atılgan biri olarak kabul ederler. 10 Nisan tarihinde ev sınırları içinde inatlaşmalara yol açan durumlar oluşsa da, 15 Nisan tarihindeki yüksek enerji sizi rahatlatıcı ve huzurlu bir ortamın tesis edilmesinde faydalıdır. Evinden çalışanlar, ofis kurmayı düşünenler, yeni ev almak isteyenler, taşınmak veya ev içinde yapılacak güzel değişimlerle hem kendilerini güvende hissederler hem de kazançlı çıkarlar. Eğer pürüzler varsa bunlar yoluna girer. 25 Nisan tarihinde iş hayatınızla ilgili konularda daha dikkatli olunuz. Gereksiz endişelerin başarınızı gölgelemesine izin vermeyiniz. Eviniz, ailenizle ilgili gelişmeleri ve iş hayatınızla ilgili konuları bilinçli bir şekilde değerlendirmeye çalışın.

 

 

2013 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi


10 Nisan saat: 12:36 Koç burcunda Yeniay

12 Nisan saat: 22:34 Pluto Oğlak burcunda geri hareket başlangıcı

14 Nisan saat: 05:37 Merkür Koç burcuna girişi

15 Nisan saat: 10:25 Venüs Boğa burcuna girişi

20 Nisan saat: 01:03 Güneş Boğa burcuna girişi

20 Nisan saat: 14:48 Mars Boğa burcuna girişi

25 Nisan saat: 22:58 Akrep burcunda Dolunay

25 Nisan saat: 23:09  Kısmi Ay Tutulması

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-5-9-10-14-15-24-28

Zayıf Enerjili Günler                                       : 11-12-19-20-26

Aşkta En Şanslı Günler                                : 14-15

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 7

Yeniay                                                           : 4-5-6

(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 18-19-20-21

(Ay-Aslan geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

MAYIS AYINA BAKIŞ

 

 

Mayıs ayının ilk haftasında mali konularda durumunuzu gözden geçirerek, ailevi veya kendinizle alakalı kararlar verebilirsiniz. Fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek ve en iyi kararı verebilmek için çok akıllı olmak gerekir. Eğer bir başka yere taşınmayı düşünüyorsanız veya evinizle alakalı bir planınız varsa uygulamadan önce hem maddi hem de manevi anlamda hesabınızı iyi yapınız. Ofis açmayı düşünüyorsanız bütçeniz zorlanır mı, bunu yapmanın yararlı ve zorlayıcı yönlerini mutlaka ele alınız. İşi şansa bırakmayınız.  9 Mayıs tarihinde ev-aile-yuva-güvenliğiniz-çocuklarınız-aşk hayatınızla ilgili konularda aktif bir  enerjiye sahipsiniz. Ancak bu konularda bir karar verilecekse mutlaka güvenilir, kazandırıcı ve ilerisi adına umut vadedeni tercih etmekte yarar var. 10 Mayıs tarihindeki Güneş tutulması, evinizi satışa çıkarmak, ev satın almak, eviniz ve ailenizle ilgili konular üzerinde yoğunlaşmanızı sağlıyor. Belki bir kriz veya bir mali durum nedeniyle bir hayli zorlanabilirsiniz. İş yaşamınız ve gelirinizle alakalı konularda çok dikkatli olmakta yarar var. 15 Mayıs tarihinde zekice taktiklerde bulunabilirsiniz. Sözleriniz bir hayli etkilidir. Akıllıca olayları kendi lehinize çevirebilirsiniz.

 

 

2013 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi


1 Mayıs saat: 18:37 Merkür Boğa burcuna girişi

9 Mayıs saat: 18:03 Venüs İkizler burcuna girişi

10 Mayıs saat: 03:26 Halkalı Güneş Tutulması

10 Mayıs saat: 03:29 Boğa burcunda Yeniay

15 Mayıs saat: 23:41 Merkür İkizler burcuna girişi

21 Mayıs saat: 00:09 Güneş İkizler burcuna girişi

25 Mayıs saat: 07:11 Gölgeli Ay Tutulması

25 Mayıs saat: 07:26 Yay burcunda Dolunay

31 Mayıs saat: 10:07 Merkür Yengeç burcuna girişi

31 Mayıs saat: 13:39 Mars İkizler burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-6-7-11-12-21-22-25-26-29-30

Zayıf Enerjili Günler                                    : 9-10-16-17-23-24

Aşkta En Şanslı Günler                                : 11-12

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 4-5-31

Yeniay                                                           : 1-2-3-29-30-31

(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 16-17-18

(Ay-Aslan geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

HAZİRAN AYINA BAKIŞ

 

 

Haziran ayının ilk on günlük diliminde  iş hayatınızla ilgili konularda yaratıcı düşünmenin önemi büyük. Nitekim hayallerinizi gerçekleştirmenin yolu budur. Birilerinin veya geçmişin etkisi altında kalmadan ideallerinize sarılınız. Ayrıca mutlaka disiplinli çalışmaya özen gösteriniz. Sağlığınız da önemli. Bu devrede iş temaslarınızda ve iş ilişkilerinde veyahut genel olarak özel hayatınızdaki paylaşımlarda duyarlılığın yüksek oluşu, sizin gibi özgürlük düşkünü kişiler için sıkıcı olabilir. Onu dinlemek, buna yardım etmek, şuna katlanmak derken  bir bakmışsınız bir sürü zaman geçmiş ve kendiniz için bir şey yapmamışsınız. Onun için bir sınırınız olsun. Tabii ki yardımcı olun, ilişkide anlayışlı olun ama kendinizden taviz vermeyin. 8 Haziran Yeniayı, aşk evinizde oluşacak. Ancak hassasiyetiniz, kendinizi güvende hissetmeyişiniz acil kararlar vermenize yol açabilir. Eğer bir değişimde bulunacaksanız, bir karar veriyorsanız, bunun çok sağlam ve güvenilir olmasına dikkat ediniz. Sonra pişman olmayın. 23 Haziran tarihindeki Dolunay sizi zorlayabilir. 26 Haziran itibariyle çalışma hayatınızı ilgilendiren meseleler üzerinde hassasiyetle durabilirsiniz. Mali ve her türlü açıdan güvencenizi düşünürsünüz. Sağlığınızla alakalı yıllık kontroller için uygun zamandır. Ancak yeni bir işe girmek, yeni bir projeye dahil olmak sakınca oluşturabilir. Önümüzdeki 20 Temmuz tarihine kadar rutin iş hayatınızı sürdürünüz. Yarım kalan işlerinizi tamamlayınız.

 

 

2013 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi


3 Haziran saat: 05:13 Venüs Yengeç burcuna girişi

7 Haziran saat: 11:25 Neptün Balık burcunda geri hareket başlangıcı

8 Haziran saat: 18:57 İkizler burcunda Yeniay

16 Haziran saat: 12:17 Chiron Balık burcunda geri hareket başlangıcı

21 Haziran saat: 08:04 Güneş Yengeç burcuna girişi

23 Haziran saat: 14:33 Oğlak burcunda Dolunay

26 Haziran saat: 04:40 Jüpiter Yengeç burcuna girişi

26 Haziran saat: 16:07 Merkür Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

27 Haziran saat: 20:03 Venüs Aslan burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 3-7-8-17-18-22-26-30

Zayıf Enerjili Günler                                     : 5-6-12-13-20

Aşkta En Şanslı Günler                                : 7-8

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 1-28

Yeniay                                                           : 25-26-27

(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 12-13-14

(Ay-Aslan geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

TEMMUZ AYINA BAKIŞ

 

 

8 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Yeniay, iş-ev-aile-sağlık-aşk hayatınız ve mali konular üzerinde düşünmenin ve karar vermenin işaretçisi olsa da, Merkür geri hareketi nedeniyle yeni bir karar vermekte zorlanıyoruz. Mantıklı biri olmanıza rağmen bazen duygularınız işin içine karışınca her şey arap saçına dönüyor. Bu alanda sıkı çalışma, detayların çok fazla üzerinde durulması, duyguların yoğunluğu endişelere yol açmakta. 20 Temmuz tarihine kadar şöyle bir durumunuzu gözden geçiriniz. Kolaylıkla halledilecek bir şeyi zorlaştırmayın. 13 Temmuz sonrası, artan sorumluluklar bizi duygusal anlamda sıkıştırır. İki misli yoruluruz ancak işimizden, günlük hayatın getirilerinden pek memnun olmayız. Çoğunlukla sağlığımıza dikkat etmemiz gereken zamandır. 22 Temmuz sonrası ilişkimiz ve biz,  hayatımızın odak noktası haline geliyor. Partnerimizin kişisel istekleri veya beraberlikteki rolü bizim için çok önemli. Çünkü onunla bütünleşmemiz için, birbirimize ayna oluyoruz. Eğer üzerimizde hakimiyet kurarsa, buna izin vermeyebiliriz. Genelde kendine güvenli bir eş ararız. Dolunay, ilişkimizin niteliğini, hangi temel üzerine oturduğunu anlamamız için güçlü ışığıyla bizi aydınlatır. Ancak bazı düzenlemelere ihtiyaç duyulacağı açıktır.

 

 

2013 Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi


8 Temmuz saat: 08:12 Satürn Akrep burcunda düz seyrine geçişi

8 Temmuz saat: 10:15 Yengeç Burcunda Yeniay

13 Temmuz saat: 16:22 Mars Yengeç burcuna girişi

17 Temmuz saat: 20:20 Uranüs Koç burcunda geri hareket başlangıcı

20 Temmuz saat: 21:22 Merkür Yengeç burcunda düz seyrine geçişi

22 Temmuz saat: 15:41 Venüs Başak burcuna girişi

22 Temmuz saat: 18:56 Güneş Aslan burcuna girişi

22 Temmuz saat: 21:16 Kova burcunda Dolunay

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-5-6-15-19-20-23-27-28

Zayıf Enerjili Günler                                    : 2-3-10-11-17-29-30

Aşkta En Şanslı Günler                                : 5-6

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 25-26

Yeniay                                                           : 22-23-24

(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 9-10-11-12

(Ay-Aslan geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

AĞUSTOS AYINA BAKIŞ

 

 

7 Ağustos tarihindeki Yeniay, partnerin gücünü, otoritesini ve ilişkiye kattığı zenginliği hissetmenizi sağlıyor. 16 Ağustos tarihindeki Venüs-Terazi burcu seyri Kovaların tatile çıktıkları, özellikle yurtdışını tercih ettikleri bir dönemin işaretçisidir. İnsanlarla ilişkiniz, güzellikleri keşif gücünüz, yeni yerler görme arzunuz bu süreçte ön plandadır. Kalbinizi tüm sevgilere, huzura ve güzelliğe açtığınız bu tarihte hem memnun etmek hem de memnun olmak istersiniz. Karşı cins ve genel olarak insanlar üzerindeki etkiniz gayet olumludur. 24 Ağustos tarihi itibariyle hem kişisel hem ortaklık ilişkisi içinde olduğumuz kişilerle aramızdaki her durumu inceleme gereği duyabiliriz. Hesaplar tutuyor mu? eksik veya yanlış olan neler var, bunları gözden geçirebiliriz. Bu güvensizlik anlamına gelmese de, insan bastığı yeri bilmelidir. Muhasebe kayıtları, bankalarla alakalı evraklar, borç-alacak senetleri, hukukla ilgili konular, iş hayatıyla ilgili konular da  gözden geçirilir. İnsan bilgilenmek ister. Araştırır, derinlikli olarak soruşturur. Bütün olarak baktığımızda pek bir sorun yoktur. Ancak detaylara girdiğimizde bazı hatalara rastlayabiliriz.

 

 

2013 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi


7 Ağustos saat: 00:51 Aslan burcunda Yeniay

8 Ağustos saat: 15:13 Merkür Aslan burcuna girişi

16 Ağustos saat: 18:37 Venüs Terazi burcuna girişi

21 Ağustos saat: 04:45 Kova burcunda Dolunay

23 Ağustos saat: 02:02 Güneş Başak burcuna girişi

24 Ağustos saat: 01:36 Merkür Başak burcuna girişi

28 Ağustos saat: 05:05 Mars Aslan burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-2-11-12-15-16-19-20-24-28-29

Zayıf Enerjili Günler                                    : 6-7-13-14-26-27

Aşkta En Şanslı Günler                                : 1-2-28-29

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 21-22

Yeniay                                                           : 19-20-21

(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 5-6-7-8

(Ay-Aslan geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

EYLÜL AYINA BAKIŞ

 

 

5 Eylül tarihinde Başak burcunda oluşacak Yeniay, başkalarının sizin hayatınızdaki önemini titiz bir şekilde gözden geçirmeniz ve duruma göre bir yön belirlemeniz anlamında etkilidir. Daha titiz düşünülür, fazlaca incelenir, her nokta mercek altına alınır. Kimlerle ne gibi ilişkiniz var. Parasal durumunuz ve cinsel hayatınız, sağlığınızı ilgilendiren operasyonlar, hangi konularda riskten kaçınmak gerekiyor bunlar ele alınır.  Yeniay,  bedensel ve duygusal anlamdaki sıkıntılarınızı, durumunuzu gözden geçirmenize vesile oluyor. Meditasyon, yoga gibi ritüellerle uğraşmak veya bu alanda şifa tekniklerini uygulamak, kendinize zaman ayırmak çok önemli. 9 Eylül tarihi itibariyle dış dünya ile iletişiminiz artmaya başlar. Ancak bu iletişimin özünde ilişki kurmaya açıksınızdır. Ancak 11 Eylül sonrası hem iş hem ikili ilişkilerde daha dikkatli olmaya çalışalım. Çünkü problemli bir ilişkiniz varsa, birbirinize olan yönelirken baskı, kıskançlık ve tutkular bir hayli yükselir. Hem dışa açıksınızdır hem de kısıtlandığınızı hissedersiniz. Sanki ister istemez bir şeyler sizi, abluka altına alıyor gibidir. Bu baskıdan kurtulmak için çıkış yolları ararsınız. Farklı kişilerle sohbet etmek, yazışmak, konuşmak ve bir parça rahatlamak ihtiyacı öne çıkar.

 

 

2013 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi


5 Eylül saat: 14:37 Başak burcunda Yeniay

9 Eylül saat: 10:07 Merkür Terazi burcuna girişi

11 Eylül saat: 09:15 Venüs Akrep burcuna girişi

19 Eylül saat: 14:13 Balık Burcunda Dolunay

20 Eylül saat: 18:29 Pluto Oğlak burcunda düz seyrine geçişi

22 Eylül saat: 23:44 Güneş Terazi burcuna girişi

29 Eylül saat: 14:38 Merkür Akrep burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 7-8-11-12-16-20-21-25-26

Zayıf Enerjili Günler                                   : 2-3-9-10-22-23-30

Aşkta En Şanslı Günler                                : 25-26

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 18

Yeniay                                                           : 15-16-17

(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 2-3-4-29-30

(Ay-Aslan geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

EKİM AYINA BAKIŞ

 

 

5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay,  dünyaya bakış açımızı huzurlu, uyumlu, dengeli  hale getiriyor. İlişkilere bir hayli önem veriyoruz. Bazılarımız iş arayışında, bir kısmımız hedefine ulaşmak için çabalamakta, bir çoğumuz karar vermek aşamasında olabilir. Tüm arzumuz yaşamın güzel ve konforlu yanlarını hissetmek, keyiflenmek ve mutlu olmak. Bu Yeniay, gelişim anlamında ilişkilerin önemini vurguluyor. 7 Ekim sonrası dostlarımızla temasımız bir hayli yüksek. Özgür ilişkiler yaşamayı, hesapsız ve engelsiz bir şekilde arzuladıklarımıza kavuşmayı isteriz. Ancak Ekim ayının ana konusunda, sağlık, çalışma hayatımız, maddi konular ve iş hayatımızla ilgili meseleler bir hayli önemli olduğu için, ay sonuna doğru yavaşlayabiliriz. Nitekim 15 Ekim sonrası bir hayli titizleniriz. Endişeli tepkilerde bulunmaya açığızdır. Belirsiz olan her türlü konu bizi yorabilir. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında iş hayatımızla ilgili konularda derinlikli düşünmeye başlarız. Durup, olan biteni incelemek ve buna göre karar vermek lazımdır. Kovalar için Merkür geri hareketi zorlayıcı olabilir. Yeni bir adım atmak pek kolay olmaz.

 

 

2013 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi


5 Ekim saat: 03:35 Terazi burcunda Yeniay

7 Ekim saat: 20:54 Venüs Yay burcuna girişi

15 Ekim saat: 14:05 Mars Başak burcuna girişi

19 Ekim saat: 02:38 Koç burcunda Dolunay

19 Ekim saat: 02:51 Gölgeli Ay Tutulması

21 Ekim saat: 13:29 Merkür Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Ekim saat: 09:10 Güneş Akrep burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 4-5-9-13-14-17-18-22-23

Zayıf Enerjili Günler                                    : 7-20-27-28

Aşkta En Şanslı Günler                                : 22-23

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 15-16

Yeniay                                                           : 12-13-14-15

(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 1-26-27-28-29

(Ay-Aslan geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

KASIM AYINA BAKIŞ

 

 

3 Kasım tarihindeki Güneş Tutulması mesleki alanda meydana gelecek. Merkür geri hareketini sürdürdüğünden, iş konularında mutlaka iyi bir incelemede bulunmak gerekiyor. Bu tutulma, başkalarından destek görmekte zorlandığınızı, bu nedenle güçlü ve derin bir değişim için kendinize mutlaka güvenmeniz gerektiğini gösteriyor. Ruhsal çalışmalar özellikle bu alanda görev yaşan kişiler için bir hayli etkili. Hatta bazılarınız yıllardır devam ettiğiniz sektörden ayrılıp, spritüel konularda ilerlemeyi tercih edebilirsiniz. Ancak şunu belirtmeliyim ki, Akrep-Boğa burç aksı üzerindeki tutulmalar sizi hem ailevi hem iş konularında derinlikli bir dönüşüme tabii tutacaktır. Bu değişime hayır demek zor. Toplum içindeki yerinizi sağlamlaştırmak, ilişkilerde çok dikkatli olmak, kararlarınızın bizzat sorumluluğunu üstlenmek durumundasınız. Değişimler öyle çarçabuk olacak değil. Zamanla yerli yerine oturacaktır. Şunu bilmelisiniz ki, sizin için mesleki hayat çok önemli. Toplum içindeki yeriniz önemli. Tabii ki yaşınız önemli. Bazılarınız bu tutulmalar zincirinde emekliye ayrılacak ve artık yeni toplumsal konumunuza göre hayatınızı yönlendireceksiniz. Bu ikinci bir yaşam. Ancak tutulmaların, genel anlamıyla dış dünya ve iç aleminizle ilgili gelişmeleri, dönüşümleri içerdiğini söyleyebiliriz.

 

 

2013 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi


3 Kasım saat: 14:47 Hibrid Güneş tutulması

3 Kasım saat:14:51 Akrep burcunda Yeniay

5 Kasım saat: 10:43 Venüs Oğlak burcuna girişi

7 Kasım saat: 07:03 Jüpiter Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

10 Kasım saat: 23:12 Merkür Akrep burcunda düz seyrine geçişi

13 Kasım saat: 20:42 Neptün Balık burcunda düz seyrine geçişi

17 Kasım saat:17:16 Boğa burcunda Dolunay

19 Kasım saat: 15:08 Chiron Balık burcunda düz seyrine geçişi

22 Kasım saat: 05:48 Güneş Yay burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 1-5-6-9-10-13-14-18-19-28-29

Zayıf Enerjili Günler                                     : 3-4-16-17-23-24-30

Aşkta En Şanslı Günler                                : 18-19

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 11-12

Yeniay                                                           : 9-10-11

(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 23-24-25

(Ay-Aslan geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 

 

 

ARALIK AYINA BAKIŞ

 

 

3 Aralık tarihinde Yay burcunda oluşacak Yeniay, genel olarak sosyal hayatın aktif hale gelmesi ve canlanması anlamındadır. Özgürce seçimlerini yapmak isteyen kişi, karşısına çıkacak fırsatları gayet iyi değerlendirebilir. İnsanlarla olan her türlü ilişkisinde başarı sağlayabilir. Yeni hedefler belirleyebilir. Atılımlar, cesur ve yenilikçi tarzda bir bakış açısıyla gerçekleşir. Her türlü insanla kolaylıkla anlaşabilirsiniz. Bağlantı kurduğunuz bazı kişilerle yeni bir işe adım atabilirsiniz. Yeni dostlar kazanabilirsiniz. Toplumsal yaşamda aktif ve girişimciliğinizle beğeni kazanabilirsiniz.

 

 

2013 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi


3 Aralık saat: 02:23 Yay burcunda Yeniay

5 Aralık saat: 04:42 Merkür Yay burcuna girişi

7 Aralık saat: 22:41 Mars Terazi burcuna girişi

17 Aralık saat: 11:29 İkizler burcunda Dolunay

17 Aralık saat: 19:39 Uranüs Koç burcunda düz seyrine geçişi

21 Aralık saat: 19:11 Güneş Oğlak burcuna girişi

21 Aralık saat: 23:53 Venüs Oğlak Burcunda geri hareket başlangıcı

24 Aralık saat: 12:12 Merkür Oğlak burcuna girişi

 

 

Pozitif Enerjili Günler                                   : 2-3-6-7-11-12-15-16-25-26-30

Zayıf Enerjili Günler                                     : 1-13-14-20-21-28

Aşkta En Şanslı Günler                                : 15-16

Parasal Açıdan Şanslı Günler                      : 8-9

Yeniay                                                           : 6-7-8

(Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay                                                         : 20-21-22

(Ay-Aslan geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

 


iremSU
Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2013 Kova Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su
« Posted on: 19 Mart 2024, 12:40:18 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2013 Kova Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su oyunlari, 2013 Kova Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su programi, 2013 Kova Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su oyunu indir, 2013 Kova Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su program yükle, 2013 Kova Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su download, 2013 Kova Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su istenmeyen tüyler, 2013 Kova Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su resimleri, 2013 Kova Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su haber, 2013 Kova Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su yükle, 2013 Kova Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su lazer epilasyon, 2013 Kova Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
Kova Burcu Kasım Ayı Burç Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
Karaelmas 0 2073 Son Mesaj 03 Kasım 2012, 10:00:38
Gönderen : Karaelmas
2013 Boğa Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
kezban62 1 3179 Son Mesaj 06 Ocak 2013, 01:28:12
Gönderen : imge34
2013 Aslan Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
kezban62 1 2936 Son Mesaj 23 Aralık 2012, 19:04:58
Gönderen : M£LİK£:))
2013 Balık Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
kezban62 0 2093 Son Mesaj 23 Aralık 2012, 18:03:04
Gönderen : kezban62
2013 Oğlak Burcu Yorumları - Astrolog Irem Su Yeni
Burçlar
kezban62 0 2504 Son Mesaj 23 Aralık 2012, 18:04:05
Gönderen : kezban62