Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 4425 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
Karaelmas
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 2201



Üyelik Bilgileri
« : 20 Şubat 2013, 08:42:18 »

2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları 2013 - Rezzan Kiraz Burç Yorumları - Rezzan Kiraz 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Aylık Burç yorumları - Burçlar, Mart 2013 de Neler Bekliyor

Koç Burcu Mart 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mart Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Mart 2013 Koç Burcu Yorumu

Bu ay gürültülü başlıyor. Her ne kadar temel gezegeniniz Mars, 13 Nisan’a kadar geri harekette kalsa da, Haberci Merkür 2 Mart’ta gözüpek Koç’a giriyor ve patlamaya hazır Uranüs’le 5 Mart’ta kavuşum yapıyor. Ne var ki Güneş’in 3 Mart’ta gerileme dönemindeki Mars’la gergin karşıt açısı korkutucu; çünkü tanıdık çatışmalar ilerlemenizi engelleyerek, sizi durağan bir kalıbın içine girmeye zorluyor. Diplomatik Venüs sınırlayıcı Satürn’le 4 Mart’ta karşıt açı oluşturduğunda ve sonra 5 Mart’ta hassas Boğa’ya girdiğinde benzer bir mesaj verilerek, yavaş ve sakin bir tavır teşvik ediliyor. Koç’tan geçen hızlı Merkür bile, 12 Mart’ta gerileme dönemine girip, 23 Mart’ta kısa süreliğine aşırı hassas Balık’a dönerek yolunuza engeller koyuyor.
Çelişkili olarak, dünyanızın merkezinde durup güç ve cesaret topladığınız için, bu sizin için harika bir ay olabilir. Konu şimdi amaçlarınızla ulaşmak değil, daha büyük bir genel düzende kendi yerinizi kabul etmek. 8 Mart’ta titiz Başak’taki Dolunay, Sağlık ve Alışkanlıklara ilişkin 6. Evinizi aydınlattığında yaşam tarzınızı iyileştirebilirsiniz. Ama bu Dolunay ayrıca kendinden emin Jüpiter ve çetin Plüton arasında, 13 Mart’ta tam olacak uzun süreli bir üçgen açıyı harekete geçiriyor.

Para gezegeni Venüs 14 Mart’ta Jüpiter’le buluştuğunda ve Mars aynı gün Venüs, Jüpiter ve Plüton’la üçgen açı yaptığında doyuma ulaşma potansiyeliniz sınırsız görünüyor. Bu gezegenler birlikte sağlam bir
Büyük Üçgen oluşturuyorlar, bu da yılın geri kalanı boyunca üzerine inşaat kurabileceğiniz sağlam temel olabilir. Yine de her ne kadar Güneş 20 Mart İlkbahar Ekinoksu’nda burcunuza girip 22 Mart’ta Koç’taki Yeniayla birleşerek hayatınızın yeni aşamasının başlangıcını ilan etse de kendinizi gözü kapalı öne atmayın.

Boğa Burcu Mart 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mart Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Mart 2013 Boğa Burcu Yorumu

Bu ay kalbiniz aşka açılıyor ve zihniniz rüya âleminde dolaşıyor. Neşe ve cazibe hediyeleri alımlı Venüs’ün 5 Mart’ta Boğa burcuna girişinden geliyor. Gezegenin burcunuzda dört haftalık kalışı kendinize zevke dalmak için izin vermeniz, duyusal lezzetlerin tadını çıkarmanız ve başkalarından daha fazla itibar kazanmanız zamanıdır. Yine de siz hayatın tadını çıkarmak için yavaşlarken, araştırmacı Merkür ayın 2′sinde fevri düşünmeye kışkırtmak için aşırı atılgan Koç’a koşuyor. Özellikle iletişim karışabilir; Merkür 12 Mart’ta gerileme dönemine girip yeniden gerçeküstü Balık burcuna kayıyor, 4 Nisan’da yeniden ileri harekete geçmeden önce eski düşleri yeniden yaşamanıza yardım ediyor. Hayatın en leziz meyvelerinin tadını çıkarırken mesajları kaçırabilir ya da daha büyük bir dikkat gerektiren verileri karıştırabilirsiniz.
8 Mart’ta Başak’taki Dolunay Oyuna ilişkin 5. Evinizi aydınlatarak, eğlence arzunuzu ve kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için duyduğunuz büyük isteği güçlendiriyor. Başkalarını desteklemek ve kendi ihtiyaçlarınızı gidermek arasındaki dengenin değiştiğini göreceksiniz. Yine de keyif bir ayrıcalık değil; mutluluğunuza ve sağlığınıza temel bir anahtar. Boğa’daki hayırsever Jüpiter ve Oğlak’taki güçlü Plüton arasında 13 Mart’ta bir üçgen açıyla ödüllendirildiniz.

Lehinize olan bu hizalanma zaman ve enerji dahil kaynaklarınızı genişletmenize yardım ederek, bol bol dinlendiğiniz halde işlerinizin yine de bitirilmesini sağlıyor. 20 Mart’ta Bahar Ekinoksu Güneş Koç’a girdiği zaman, astroloji yılını Sonuçlara ilişkin 12. Evinizde başlatıyor. Herhangi bir yeni iş almadan önce bitmemiş işlerinizi tamamladığınızdan emin olun.

İkizler Burcu Mart 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mart Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Mart 2013 İkizler Burcu Yorumu


Sizi bekleyen şeylerle ilgili fazla heyecanlı olduğunuz için rahatlamanız zor ve 2 Mart’ta Merkür aceleci Koç’a daldığında sabırsızlığınız adeta katlanılmaz bir hale geliyor. Ama 2-4 Mart’ta Aileye ilişkin 4. Evinizdeki Mars ile İçtenliğe ilişkin 5. Evinizdeki Satürn’e yönelen bir dizi gergin açı, özel konular ya da ailevi sorumlulukların üzerinize çökmesiyle ilerlemenizi engelleyebilir. Her ne kadar hızlı Merkür, Koç’tayken düşünme sürecinizi hızlandırsa da, haberci gezegen 12 Mart’ta gerileme dönemine girmek için yavaşladığında zihninizin ağır çalıştığını düşünebilirsiniz. Artık hem Mars hem de Merkür geri harekette bulunduğuna göre, eğer özellikle bir şeyin şimdi olması için baskı hissediyorsanız, bu iki gezegenin önemli bir projeyi duraksattığını ya da beklenmedik ertelemeleri işaret ettiğini görebilirsiniz. Paradoksal olarak, hızınız yarıda kesildiğinde ya da sürenin sonu olarak belirlenen bir zaman ertelendiğinde, planlarınızı yerine getirmek için fazladan zaman size bağışlandığı için bir rahatlama hissi duyabilirsiniz.

8 Mart’ta analitik Başak burcundaki Dolunay, Eve ilişkin 4. Evinizi vurguladığında ve pratik bir Büyük Üçgeni harekete geçirdiğinde bir değişim denizinin ortasında çok ihtiyaç duyduğunuz sükûneti bulacaksınız. Her ne kadar bu büyük üçgen 13-14 Mart’ta tam olup size genel bir huzur hissi verse de tembelliğin zamanı değil. Şimdi yaptıklarınızın derin ve kalıcı bir etkisi olabilir, başarı ertelenmiş görünse bile. 20 Mart’ta ki İlkbahar Ekinoksu’nda, Güneş Amaçlara ilişkin 11. Eviniz aydınlatmak üzere ateşli Koç’a girdiğinde bir başka coşku dalgası geliyor. Ama ilerlemeye karşı bitmek bilmeyen sınırlamaları kabul etseniz bile 22 Mart’ta atılgan Koç’taki Yeniay yeni döngüyü başlatıyor ve dikkatinizi geleceğe odaklıyor.

Yengeç Burcu Mart 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mart Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Mart 2013 Yengeç Burcu Yorumu

İşiniz ya da bir başka toplumsal arena aracılığıyla dünyaya izinizi bırakmak bu ay başlıca amacınız. Gezegenler Kariyer ve Topluma ilişkin 10. Evinize girerek, ilerlemek için yeni mücadeleler ve yeni fırsatlar sunuyorlar. Zeki Merkür 2 Mart’ta Koç’a ve 10. Evinize uçarak yeni fikirlerin kıvılcımlarını çakıyor ve işte harekete geçmeye sizi teşvik ediyor. Sonra dışavurumcu Güneş 20 Mart’ta İlkbahar Ekinoksumda atılgan Koç’a giriyor, peşinden yine 10. Evinizde bulunan Yeniay, 22 Mart’ta toplumsal hayatınızın gerekliliklerini arttırıyor. Bağımsız Uranüs’ün Koç’taki Yeniayla kavuşumu beklenmedik statü ve sorumluluk değişikliklerini getiriyor. Kendinizi son derece enerjik hissedebilir ve kendi yolunuzu çizmeye hazır olabilirsiniz.
Eğer ihtiyacınız olan şeyin kariyerinizde radikal bir değişiklik olduğunu birden fark ederseniz, bunu düşünmek için kendinize bol bol zaman ayırın çünkü mantıklı Merkür 12 Mart’ta gerileme dönemine giriyor ve 4 Nisan’a kadar geri gidecek. Bu zaman, geçmişteki iş deneyimlerinize dönüp bakmanın ve şimdiki seçimlerinizi daha derin düşünerek incelemenizin zamanıdır. İçgörüleriyle düşüncelerinize açıklık kazandıracak eski bir iş arkadaşınızla yeniden bağlantı kurabilirsiniz.

Eğer durum böyle değilse, son zamanlardaki çalışmalarınızı yeniden yapmak Merkür’ün gerileme döneminin bir başka muhtemel sonucudur. Değerler ve kendini sevme gezegeni Venüs, toprak burcu Boğa’ya ve Gruplara ilişkin 11. Evinize 5 Mart’ta giriyor. Başkalarının iş gücünü paylaştıkları bir organizasyona katılmak keyif verecektir. 8 Mart’ta eleştirici Başak’taki Yeniay, Bilgiye ilişkin 3. Evinizde meydana gelerek size fikirlerinizi yeniden düzenlemenizi ve bunları daha açık bir şekilde iletmenizi hatırlatıyor.

Aslan Burcu Mart 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mart Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Mart 2013 Aslan Burcu Yorumu

Bu ay amaçlarınıza ulaşmak için çok çalışmanızın, kariyerinizdeki başarı için size gereken maddi desteği elde etmenize büyük katkısı var. Bununla birlikte elle tutulur sonuçları hemen göremeyebilirsiniz. Mars Gelirlere ilişkin 2. Evinizde gerilemeye devam ederek muhtemelen finansal karşılıkları erteliyor. Ayrıca, aceleci Koç’taki zeki Merkür 12 Mart’ta Gelecek Vizyonuna ilişkin 9. Evinizde üç haftalık gerileme dönemine başlayarak mantığınızdaki zayıf bağlantıları ortaya çıkarıyor, bu da uzun vadeli stratejinizi yeniden düşünmenizi gerektiriyor. Ama hemen cesaretsizliğe kapılmayın; şimdi yüzleştiğiniz engeller planlarınızı güçlendirmeniz için size zaman kazandıracak.

Yeni projeler üstlenmek yerine, zaten başlamış olduklarınızı güçlendirin. Neyse ki dürüstlükle hareket etmek size hak ettiğiniz saygıyı kazandıracak çünkü 13-14 Mart’ta Mars motive edici Jüpiter, zevkli Venüs ve güçlü Plüton’la istikrar getirici bir Büyük Üçgen oluşturuyor. Doğru olduğuna inandığınız şey için işyerinde tavır almaktan çekinmeyin.
8 Mart’ta analitik Başak’taki Dolunay Kişisel Kaynaklara ilişkin 2. Evinizi canlandırdığında uzun vadede finansal durumunuzu etkileyecek bir karar almanız gerekecek. Özellikle çalışmak istediğiniz biri olsa da duygusal bağlılıklarınızın eleştirel düşünmenizi engellemesine izin vermeyin. Güneş’in 20 Mart’ta öncü Koç ve Uzak Yerlere ilişkin 9. Evinize girişi İlkbahar Ekinoksu’nu işaretliyor, yolculuk tutkunuzu ateşliyor ve içinizde bir maceraya atılma arzusu uyandırıyor. 22 Mart’ta Koç burcundaki Yeniay, Merkür’le ve göz açıcı Uranüs’le kavuşum yaparak seyahat etme ya da yeni bir kursa kaydolma arzunuzu harekete geçiriyor. 28 Mart’ta üretken Satürn-Plüton beşli açısı planlarınızın sonuç vermesinde yardımcı oluyor.

Başak Burcu Mart 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mart Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Mart 2013 Başak Burcu Yorumu

Hem kişisel hem de profesyonel hayatta sizi belli bir yöne doğru sürükleyen partnerler bu ay içinde daha hızlı davranmanıza yol açarak kriz yaratan bir atmosfer içinde olmanıza neden olabilir. Sizin yönetici gezegeniniz olan Merkür 2 Mart tarihinde atılgan Koç burcunda bulunmaktadır. Analitik Merkür 12 Mart’ta geriler ve 4 Nisan’a kadar geriye doğru hareket etmeyi sürdürür. Bu dönemde çok sayıda hata yapma eğiliminde olabilirsiniz, özellikle ayrıntılar ve iletişim konularında dikkatli olun.

Etkin olmayan sistemlerin gevşek olan uçlarını bağlama konusunda dikkatli olun. Uzun dönemli işlerde başarılı olabilmek için bunu yapmalısınız. 8 Mart’ta güçlü duygularınız normal olarak Dolunay ile açığa çıkar. Savaşçı Mars’ın Ay ile olan yakınlığı sizi yeni görevlere taşıyacaktır. Yeni bir projeye başlayacak ve geçmiş deneyimlerinizi yansıtan başarılar elde edeceksiniz. Bu tarihte sorunlar için bir çözüm bulacaksınız.
Siz güç ve yaratıcılığın yeni kaynaklarını bulursunuz, 13 Mart’ta algılayıcı Plüton devasa Jüpiter ile 120 °C’lik açı oluşturur. Bu hizalama daha önce 2010 yılının 7 Temmuz ve 28 Ekim tarihlerinde olmuştur. Bunlar şimdi sizin burcunuzdaki aktif Mars ile Büyük Yerküre Üçgeni’nin parçasıdır. Yeni hedeflerinize ulaşmada size yardımcı olarak sabır ve ikna ediciliği sağlayacaktır. 20 Mart’ta Güneşin Koç burcuna girişi İlkbahar Ekinoksu (bir yıl içinde gece ve gündüzün eşit uzunlukta olduğu iki günden biri)’ndadır.
Bu, Derin Paylaşmaya ilişkin 8. Evinizde yeni bir heyecan döngüsü yaratacaktır. 22 Mart’ta Koç burcundaki Yeniay şaşırtıcı Uranüs ile birleşir ve radikal fikirler ve beklenmeyen olaylarla ilişkileriniz sarsılabilir.

Terazi Burcu Mart 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mart Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Mart 2013 Terazi Burcu Yorumu

Bu ay göze çarpıcı fırsatlar sunar fakat siz hareketi başlatan kişi olmalısınız ve risk alsanız bile işlerin çoğunu yapmalısınız. Kararlı bir tutum içinde bulunmalısınız. Ancak yılın daha ileriki zamanlarına kadar çabalarınızın sonuçlarını göremeyebilirsiniz. Eylem gezegeni Mars yetenekli Başak burcunda Sırlara ilişkin 12. Evinize girer. Bu, başkalarıyla olan tutumlarınızda etkinliğinizi artıracaktır. İletişimci Merkür 2 Mart günü heyecanlı Koç burcunda patlama yaşar ancak 12 Mart – 4 Nisan döneminde onun gerilemesi yavaşlar— bu sizin sözcüklerinizin karmakarışık olacağı bir dönemdir.

Açıklamalarınız anlaşılmaz olacaktır ve çözümleme konusunda yetersiz kalırsınız. 4 Mart’ta ilişkiler konusunda frene basmalısınız. Sabırsız Koç burcu sınırlayıcı Satürn ile karşı karşıya gelerek başkalarıyla olan ilişkilerinizin bozulmasına neden olabilir. Venüs’ün 5 Mart’ta yavaş hareket eden Boğa burcuna girişi anlık ilerlemelerinizi alıkoyabilecektir, ancak bu uzun yolda istediklerinizi elde etmede engel olmayacaktır.
8 Mart tarihinde Başak burcundaki Dolunay Spritüelliğe ilişkin 12. Evinizi aydınlatır. Tekrar doğru yönde ilerleyerek inanç parçalarını bir araya getirebilirsiniz. Neyse ki, becerikli Venüs ve güçlü Mars 14 Mart tarihinde işbirlikçi bir üçgen oluşturur ve 13 Mart’ta etkili Plüton dev Jüpiter’le üçgen oluşturduğu zaman karşınıza çıkan fırsatlar yaşamınızı etkileyebilir. Bu, gelecek hakkında karar vermek için mükemmel bir zamandır. Mevcut yolunuzda ilerleyebilmek için kararlı davranmanız gerekmektedir. 22 Mart’ta atılgan Boğa burcundaki Yeniay projelerinizde bir sonraki seviyeye çıkmanızı sağlayacak şekilde yardımcı olacak ve çabalarınızı destekleyecektir.

Akrep Burcu Mart 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mart Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Mart 2013 Akrep Burcu Yorumu

Bu ay gündelik rutin içindeki ayarlamalar sizin birkaç farklı yöne gitmenize yol açacaktır. Güneş 20 Mart’a kadar Sevgi ve Yaratıcılığa ilişkin 5. Evinize ve düşsel Balık burcu aracılığıyla yüzmeye devam eder. Bu sizi oyunbaz bir ruh haline sokacaktır. 5 Mart’ta Partnerlere ilişkin 7. Evinizde Venüs dans edecektir ve yaşamdan daha fazla keyif almanızı sağlayacaktır. Ancak ilişkiler konusundaki rahatlığınız akıllı Merkür’ün sabırsız Koç burcuna ve 2 Mart’ta Çalışmaya ilişkin 6. Evinize hareket etmesi ile karşılaşır.

Acil durumlara karşı yeni yetenekler geliştirmek veya etrafınızdaki bulutları dağıtmak için mücadeleci olun. Merkür 12 Mart’ta gerilediğinde zaten bitirmiş olduğunuzu düşündüğünüz projelere geri dönmek zorunda kalabilirsiniz. 4 Nisan’da Merkür tekrar ilerlemeye başlayana kadar sürekli olarak çalışmayı sürdürün.
Siz 8 Mart’ta başkalarıyla etkin bir şekilde çalışma umudu içindeyseniz daha büyük bir hassasiyet duyabilirsiniz. Gruplara ilişkin 11. Evinizde Mars ile birleşen Başak burcundaki Dolunay sayesinde etkin olabilirsiniz. Elverişli Jüpiter’in 13 Mart’ta güçlü Plüton ile üçgen oluşturması 7 Temmuz ve 28 Ekim 2011 ‘de daha önceden meydana gelmiş olan bir dizi içindeki son oluşumdur.
Bu uyumlu dizilim kayıpları kazanca dönüştürebilir, kaynakları verimli hale getirebilir ve en yüce hırslarınızı takip etmenizi sağlayabilir. Güneş 20 Mart ‘ta atılgan Koç burcuna ve Çalışmaya ilişkin 6. Evinize girer. Bu, ilkbahar ekinoksu ‘nu işaret etmektedir ve 22 Mart tarihinde işiniz hakkında tamamen farklı bir perspektife sahip olmanızı sağlayacak şekilde Koç burcundaki Yeniay tarafından izlenir.

Yay Burcu Mart 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mart Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Mart 2013 Yay Burcu Yorumu

İşyerinde ve evdeki son dönemdeki talepleriniz gerilimin sürmesine neden olacaktır. Ayın başlamasıyla birlikte ilişkilerinizde yaşadığınız stres artacaktır. Neyse ki, Kariyere ilişkin 10. Evinizdeki saldırgan Mars ile Aileye ilişkin 4. Evinizdeki azimli Güneşin 3 Mart’ta karşı karşıya gelmesi öncelikleriniz hakkında farklılıkların ortaya çıkmasına neden olacaktır. Bu, sorunlara çözüm bulmak için iyi bir dönemdir. Kısa gerginlikler açık bir çatışmaya yol açabilir fakat iyi niyetli ve işyerinde azimli olmanız mevcut ikilemlerin çözümü için uzun dönemli çözümlere yönelik çalışmanızı sağlayacaktır.

Neyse ki, değişkenlik gururlu Venüs’ün 5 Mart’ta pratik Boğa burcuna yerleşmesiyle başlar ve 6 Mart’ta fedakâr Neptün ile işbirlikçi bir altmışlık oluşturur. 8 Mart’ta eleştirel olmanız mükemmeliyetçi Başak burcundaki Dolunay’da Mars ile birleşerek sebepsiz yere kırıcı olmanıza neden olabilir. Kendi beklentileriniz konusunda yetersizlik yaşanması durumunda hayal kırıklığı içinde olmayın. 12 Mart tarihinde Kendini İfade Etmeye ilişkin 5. Evinizde gerilemeye başlayan Merkür çözülmemiş konuları tekrar ele almanızı sağlayacaktır.
4 Nisan tarihine kadar gerilemeye devam eden haberci son dönemdeki ilerlemelerinizi yeniden gözden geçirme ve planlarınızı revize etme konusunda size bolca zaman sunacaktır. Ancak kararlı eylemlerde bulunana kadar beklemeyin; Mars sevecen Venüs ile tutarlı bir üçgen oluşturur ve 14 Mart’ta iyimser Jüpiter ve dokunaklı Plüton olumlu işaretler sunacaktır.
Sağlam bir görüşe sahip olmanız iyimser bir gelgit dalgası yakalamanızı sağlar. Bu, sizin kendinize olan güveninizi artıracaktır ve büyük şeyleri başarma konusunda güç sahibi olursunuz. İflah olmaz Koç burcundaki Yeniay 22 Mart’ta yaratıcılığınızı ateşler ve içinizdeki çocuğu ifade etmeniz için size esin kaynağı olur.

Oğlak Burcu Mart 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mart Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Mart 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Siz bu ay evde ve işte yeni bir başlangıç yapmaya hazırsınız fakat bir sonraki adımı atmadan önce bitirilmemiş bazı işlerinizi tamamlamalısınız. Meraklı Merkür ele avuca sığmayan Koç burcunda ve Kuruluşlara ilişkin 4. Evinizde 2 Mart’ta kayıtsız bir duyguya sahiptir. Ancak 12 Mart’ta Merkür’ün gerilemeye dönmesi 4 Nisan’a kadar ilerlemenize sekte vuracaktır. 5 Mart’ta Eğlence ve Oyuna ilişkin 5. Evinize ve Boğa burcuna Venüs’ün girmesiyle alacağınız keyif artacaktır.

Sizin yaratıcılığınız ve karizmanız bir amaca ulaşmak yönünde acele etmek yerine her bir anın keyfini sürmek yönündedir. Ne olursa olsun, işinizi eğlencenin önüne koyma eğiliminiz 8 Mart’ta Başak burcundaki Dolunay tarafından kargaşa çıkarılmasına neden olur. Gelecek Vizyonuna ilişkin 9. Evinizdeki bu ay hiçbir zaman önemli olmayacak küçük konulara takılmadıkça uzun-dönemli planlamalar açısından faydalıdır.
20 Mart’ta Güneşin modayı belirleyen Koç burcuna girmesi Köklere ilişkin 4. Evinizde İlkbahar Ekinoksu’nu işaret eder. 22 Mart’ta meydana gelen durdurulamaz Koç burcundaki Yeniay’a kadar bu enerji veren olayın tam bir etkisini göremezsiniz. Ancak geleceğe bir roket ile girmiş gibi hissedeceksiniz. Kabadayı Uranüs ve meşgul Merkür rutin aktivitelere direnmek ve doğal fikirler oluşturmak için Güneş ve Ay ile birleşirler. Sîzin daha heyecanlı bir yaşama olan arzunuz evde bir kriz yaşanmasına neden olabilir ve kariyeriniz konusunda sıkıntı yaşamak durumunda kalabilirsiniz.

Kova Burcu Mart 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mart Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Mart 2013 Kova Burcu Yorumu

Bu ayın genel konusu para meseleleridir. 3 Mart’ta Paylaşılan Kaynaklara ilişkin 8. Evinizde bulunan Mars ile Güneş’in karşı karşıya gelmesi finansal durumunuza başkalarının da karışması anlamına gelecektir. Başak burcundaki Mars gerilemektedir. Bu, enerjiyi içinize yönelteceğiniz anlamına gelir. Eylemde bulunmak yerine mantıksal analizlerde bulunarak çözüm arayışı içinde olursunuz. Temkinli Başak burcundaki Dolunay 8 Mart’ta eylem gezegeni olan Mars’la birleşir.

Bu, 8. Evinizde bir hareketlilik yaratacaktır. Ancak bir sonraki hamlenizi bilseniz bile, henüz planlarınızı eyleme dökemezsiniz. 13-14 Mart döneminde Mars tatlı Venüs, cömert Jüpiter ve önsezili Plüton ile pratik bir Büyük Dünya Üçgeni oluşturur. Ancak gündelik yaşantınız çok yoğun olduğu için her şey istediğinizden daha fazla zaman alacaktır. Ele avuca sığmaz Merkür 12 Mart’ta Çevreye ilişkin 3. Evinizde gerilemeye dönecektir. Geriye dönme nedeniyle düzenbaz gezegenin 5 Mart’ta ve tekrardan 18 Mart’ta Uranüs ile birleşmesi gerçekleşir. Bu durum beklenmedik sorunlar yaratacaktır ve bunların aniden ortaya çıkmasıyla sizi şaşkınlığa uğratacaktır. Yaşantınız 20 Mart’ta İlkbahar Gündönümü’nde heyecanlı bir hal alacaktır—bu Güneş’in Koç burcuna geçtiği ve 3. Evinizde meşgul olduğu gündür.
Kendinizi fazla bir şey yapmaksızın döngü içinde koşarken bulabilirsiniz. 22′sinde heyecan verici Koç burcundaki Yeniay Merkür ve İletişime ilişkin 3. Evinizde Uranüs’le birleşir, eyleme geçmeden önce düşünmeniz gerektiğini hatırlamazsanız boşu boşuna çaba göstermenize neden olan radikal fikirler oluşturmanızı sağlayacaktır.

Balık Burcu Mart 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mart Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Mart 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Mart 2013 Balık Burcu Yorumu

Sizin doğal eğiliminiz güvenilir ve açık zihinli olmaktır fakat karar alırken başkalarının etkilenmemesi için uğraşmak önemlidir. 8 Mart’ta, Partnerlere ilişkin 7. Evinizde ışıldayan Başak burcundaki Dolunay size değerli bilgiler sunacaktır. Ancak bu bilgiler zorunlu olarak sizin daha derin duygular ve gereksinimler içinde olmanızı gerektirmez.

Onlar üzerinde eylemde bulunmak konusunda zaman ayırın. Merkür 12 Mart’ta Kendinize Değer Vermeye ilişkin 2. Evinizde gerilemeye dönecektir. 23′ünde Balık burcuna yeniden girer ve 4 Nisan’da ilerlemeye döner. Bu, tercihte bulunma konusunda ideal bir dönem olacaktır. Bu dönemde düşüncelerinizi açıklamak sıklıkla güç olacaktır. Karar verme konusunda zorluk yaşayacağınız bir dönem içinde olacaksınız.
Finansal konular 20 Mart’ta Gelirlere ilişkin 2. Evinizde olan ve Koç burcuna giren Güneş nedeniyle bir kilit konu olacaktır. Bu, İlkbahar Gündönümü’ne işaret etmektedir. Mevsim dönerken, 22′sinde Koç burcundaki Yeniay ile aciliyet duygusu içinde olabilirsiniz. Güneş-Ay kavuşumu anlık davranan Uranüs ile gerileyen Merkür’ün birleşmesinden etkilenir. Bu size para kazanma konusunda yeni fikirler verecektir. Hızlı bir şekilde eylemde bulunma arzunuz anlaşılırdır, fakat zorunlu olarak akıllıca değildir.
Daha uyanıkça ve kârlı bir yaklaşım beklemek ve ekonominin gidişatını görmektir. 4 Nisan’dan sonra Merkür’ün ilerlemeye dönmesiyle bu konuda değişimler yaşanacaktır. Yeterli uğraşıyı göstermeden bir işi bırakmak veya yeterince araştırma yapmadan çeşitli kaynaklara yatırım yapmak size pahalıya mal olabilir.
2013, 2013 Rezzan Kiraz, Mart Ayı Burç Yorumlar, Mart, Mart Ayı Burç Yorumları, Ayı Burç Yorumları, Burç, burç yorumları, Rezzan Kiraz, Rezzan Kiraz,  2013, Rezzan Kiraz,  şubat 2013, Rezzan Kiraz, mart ayı, Rezzan Kiraz, astroloji, Rezzan Kiraz ay yorumları, Rezzan Kiraz burç, Rezzan Kiraz burç yorumları, Rezzan Kiraz, Yorumları
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2013, 19:22:41 Gönderen : SagittariuS » Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları
« Posted on: 25 Nisan 2024, 15:45:45 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları oyunlari, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları programi, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları oyunu indir, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları program yükle, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları download, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları resimleri, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları haber, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları yükle, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları lazer epilasyon, 2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 7318 Son Mesaj 24 Aralık 2012, 18:23:06
Gönderen : Karaelmas
2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 8897 Son Mesaj 20 Şubat 2013, 09:36:12
Gönderen : Karaelmas
2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 3705 Son Mesaj 01 Nisan 2013, 15:39:07
Gönderen : Karaelmas
2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 5521 Son Mesaj 21 Nisan 2013, 22:48:00
Gönderen : kezban62
2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 2508 Son Mesaj 30 Mayıs 2013, 09:47:48
Gönderen : kezban62