Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 5515 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 21 Nisan 2013, 22:48:00 »

2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları 2013 - Rezzan Kiraz Burç Yorumları - Rezzan Kiraz 2013 mayis Ayı Burç Yorumları - Aylık Burç yorumları - Burçlar, Mayıs 2013 de Neler Bekliyor

Koç Burcu Mayıs 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Mayıs 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Mayıs 2013 Koç Burcu Yorumu

Artık aksiyon kahramanı Mars ileri harekette olduğuna göre bu ay sürekli bir ilerleme gösterebilirsiniz. Öte yandan Mars Kişisel Gelişime ilişkin 6. Evinizdeki tanıdık bölgeyi ziyaret ettiği için, zaten gözden geçirmiş olduğunuzu sandığınız yaşam tarzınıza ilişkin seçimler yapmanız gerekebilir. Dağınık İkizler’deki desteğe muhtaç Venüs 15 Mayıs’ta İletişime ilişkin 3. Evinizde yavaşlayıp gerileme dönemine girerken bu deja-vu deneyimleri daha can sıkıcı bir hal alarak, tatmine ulaşmanızı erteleyebilir ve uygun bir sonuca varmıyormuş gibi görünen konuşmaları defalarca tekrarlamanıza neden olabilir. Duygusal Akrep’teki Dolunay 5 Mayıs’ta Ortak Kaynaklara ilişkin 8. Evinize düşerek büyük ihtimalle kimin payına neyin düştüğü konusunda bir anlaşmazlık getiriyor. Özellikle dışavurumcu Merkür basite indirgeyen Boğa’ya 9 Mayıs’ta girip bedeli ne olursa olsun inatçılığa teşvik ettiğinde topluluğun mal mülkü konusunda açık fikirli olmanın hayati bir önemi var.
Neyse ki 13-16 Mayıs tarihlerinde Mars, Merkür ve zorlu Plüton’la istikrarı sağlayıcı bir Büyük Üçgen oluşturduğunda, sandığınızdan daha fazlasını başarmanızı sağladığında, bir motivasyon enerjisi patlaması ve fikirleriniz için destek kazanıyorsunuz. Ancak zihinsel huzurunuz uzun sürmüyor, çünkü Venüs’ün geri hareketi, umutlu Jüpiter’in 16 Mayıs’ta alaycı Satürn’e ve 17 Mayıs’ta kinci Plüton’a yaptığı hayal kırıklığına uğratan açılarla birleşiyor.

Olumsuz duyguları bir kenara bırakın, 20 Mayıs’ta bir Yeniay Tutulması -Güneş’in esnek İkizler’e 20 Mayıs’ta girişinden sadece saatler sonra- hayatınızı kendiniz için daha kolaylaştırmak amacıyla bir anda fikrinizi değiştirebileceğinizi işaret ediyor. Neyse ki 22 Mayıs’ta Merkür iyimser Jüpiter’le buluştuğunda, 24 Mayıs’ta İletişime ilişkin 3. Evinize girdiğinde ve 27 Mayıs’ta Güneş’le hizalandığında başkalarının peşinizden gelmelerini daha kolay sağlayabilirsiniz.

Boğa Burcu Mayıs 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Mayıs 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Mayıs 2013 Boğa Burcu Yorumu

Geçmişi yeniden düşünmek bu ay sizin için ileri bakmak kadar önemli olabilir. Yönetici gezegeniniz Venüs 15 Mayıs’ta gerileme dönemine giriyor ve 27 Haziran’a kadar Gelirlere ilişkin 5. Evinizde geri gidiyor. Bu durum finansal evinizi düzene koymanız, borçlarınızı azaltmanız ve kaynaklarınızı daha etkili kullanmanız için sizi zorluyor. Aşk gezegeninin geri gidişi romantik anıları canlandırarak geçmiş özlemi ve geçmişinizden biriyle yeniden bağlantıya geçme arzusu yaratabilir. Bu gerileme dönemi, tamamen geliştirmediğiniz yetenek ve hünerlere ilginizi uyandırıyor; bununla birlikte ufak bir onarma niteliği taşıyan bir çalışma, bu yetenekleri düşündüğünüzden daha hızlı keskinleştirebilir. Gizemli Akrep’teki Dolunay 5 Mayıs’ta güçlü ışığını Ortaklara ilişkin 7. Evinizde parlatıyor ve bu da sakinleşmekte olan ilişki sorunlarını kaynatabilir. Öfke ve kıskançlığın patlak verme ihtimalinin bulunduğu duygusal açıdan yüklü bir zaman bu. Öte yandan özel ve mesleki ilişkilerinizi daha derinden anlayabilmeniz için bir fırsat böylece neye ihtiyacınız olduğunu açıkça belirleyebilir ve sonra bunu elde etmeye konsantre olabilirsiniz.
13 Mayıs’ta, Güneş şanslı Jüpiter’le güvenilir Boğa’da buluştuğunda özgüveniniz ve gelecekle ilgili umutlarınız adeta tavana vuruyor.

Öte yandan her ne kadar ne istediğinizden ve nereye gittiğinizden emin olsanız da, gideceğiniz yere varmak için bazı düzenlemeler yapmanız ve bazı
tavizler vermeniz gerekebilir. Güneş’in ayın 20′sinde çok işlevli İkizler’e girişi 2. Evinizde meydana geliyor, mali konuları gündeme taşıyor. Birkaç saat sonra, pratik olmayan hayalleri ve planları bereket bahçenizden ayıkladığınız takdirde, Ikizler’deki Yeniay Tutulması para getiren fikirlerin kökleşmesini sağlıyor.

İkizler Burcu Mayıs 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Mayıs 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Mayıs 2013 İkizler Burcu Yorumu

Çatışan kozmik mesajlar iletişim mekanizmanızı hızlandırıyor ayrıca sizi artan inzivanın huzur ve sessizliğine teşvik ediyor. Paradoksal olarak, arkadaşlarınız sizin için her zamankinden daha önemli, çünkü bu ay konuşkan Merkür, Sosyal İlişkilere ilişkin 11. Evinizde, heyecanlı Koç’ta. Ama kıvrak zekânız, gerçek anlayışın yerini tutmuyor ve Merkür’ün 5 Mayıs’ta yargılayıcı Satürn’e kaygı verici karşıt açısı -şiddetli Akrep Dolunayı’yla aynı gün- kaygısız ruh halinizin başkalarına eğlenceli ve keyif verici gelmeyebileceğini size hatırlatıyor.

Merkür’ün 9 Mayıs’ta neşeli Boğa’ya ve Mahremiyete ilişkin 12. Evinize girişi yavaşlamanız ve belki bir süreliğine inzivaya çekilip daha rahat bir yaşam biçimini benimsemeniz gerektiğine bir başka işaret. Üç gezegen, Merkür, Güneş ve Jüpiter gizemli 12. Evinizden geçerken sizi oyalayacak bazı şeyler olacaktır.
Zevk arayan Venüs 15 Mayıs’ta burcunuzda gerileme dönemine girerek düşünmek ve yalnızlık için ihtiyacınızı arttırıyor. Bu arada, 7 Ağustos’a kadar uzayan bir sürede kalmak için Benliğe ilişkin 1. Evinizde bulunarak, sabırlı olanlara aşk ve parayla ilgili ödüllerini sunuyor. Ama beklemek sizin güçlü noktanız değil ve Güneş’in 20 Mayıs’ta, Güneş tutulmasına sadece saatler kala havai İkizler burcuna girişi, sizi endişeli bir ruh haline sokabilir. Bununla birlikte, eğer eski beklentilerinizi bir kenara bırakmaya istekli olursanız, bu Yeniay Tutulması ayrıca taze bir döngünün başlangıcıdır. Yönetici gezegeniniz Merkür 24 Mayıs’ta şamatacı İkizler burcuna doğru kanatlandığında hayatınızın ilerleyişi hızlanıyor.

Yengeç Burcu Mayıs 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Mayıs 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Mayıs 2013 Yengeç Burcu Yorumu

20 Mayıs’a kadar Güneş Arkadaşlar ve Ortaklara ilişkin 11. Evinizde bulunmaya devam ettiğine göre ayın büyük kısmı boyunca gruplarla ilgili durumlarda ışıl ışıl parlıyorsunuz. Bilgi zengini Merkür, ayın 9′unda güvenilir Boğa’da partiye katılarak, bir ekibin parçası olduğunuzda iletişime, bağlantılar kurmaya ve fikirlere teşvik ediyor. Yine de başkalarıyla ne kadar meşgul olursanız olun, ayrıca mahremiyete doğru çekiliyorsunuz; spot ışıklarını terk etmek ve insanlar arası etkileşimin daha az bulunduğu sessiz yerler aramak size cazip geliyor. Sosyallik gezegeni Venüs gizemli 12. Evinizde yavaşlıyor, 15 Mayıs’ta gerileme dönemine giriyor ve 27 Haziran’a kadar geri harekette bulunuyor. Göz önünden kaybolmayacaksınız ama günlük aktivitelerden uzaklaşmak ve hayatınıza daha objektif bir bakış açısıyla bakmak konusunda her fırsatı değerlendireceksiniz. 16-17 Mayıs’ta önsezili Jüpiter Satürn ve Plüton’la stresli açılar kurduklarında nereye uygun olduğunuzu bulmanız önemlidir. İlişkilerden ne istediğinizi yeniden değerlendirmek ve uzun vadeli planlarınızı yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

20 Mayıs’ta İkizler’deki Yeniay, 12. Evinize düşen ve hülyalı Neptün’le kare açı yapan bir Ay Tutulması sizde her şeyden kaçma isteği uyandıracak kadar hassaslığınızı arttırıyor. Hak edilmiş bir tatile ya da manevi bir inzivaya kaçmak, pilinizi şarj etmeniz ve inancınızı tazelemeniz için iyi bir yoldur. Bununla birlikte pratik konulara ara vermemeniz önemlidir; eğer dikkatinizin başka yerlerde fazla dolaşmasına izin verirseniz bu konular iyice karmakarışık bir hale gelecektir. Aslında, bu tutulma, birkaç farklı spritüel yöne çekilmektense, oyalanmaları yarıda kesmeniz ve size rehberlik edecek tek bir gerçeğe odaklanmanız konusunda bir ihtiyacı işaret ediyor.

Aslan Burcu Mayıs 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Mayıs 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Mayıs 2013 Aslan Burcu Yorumu

Hayatınızda bu ay önünüzde gelişim için büyük bir potansiyeli sunan yeni seçenekler açılıyor. Ama gerçekte ne istediğinizi iyice düşünmeden gelecek için hazır olmayacaksınız. 4 Mayıs, 7 Mayıs ve 13 Mayıs’ta bir dizi genişletici açı size ufak ufku gösteriyor ve buna ulaşmanız için yeterli özgüveni kazandırıyor. Ama 5 Mayıs’ta karmaşık Akrep Dolunay’ı Temellere ilişkin 4. Evinize spot ışığını tutarak muhtemelen şu anda yolunuza çıkan geçmişten gölgeleri ortaya çıkarıyor. Ayrıca, düşünceli Merkür’ün yargılayıcı Satürn’e karşıt açısı, planınızın zayıf noktalarını iyileştirinceye kadar ilerlemenize engel olan bir dur ışığı gibi. 9 Mayıs’ta Merkür kararlı Boğa’ya girdiğinde direniş azalıyor ve 13-16 Mayıs’ta üç yardımcı üçgen açı şimdiki konumunuzu güçlendiriyor.
Bununla birlikte sevimli Venüs’ün 15 Mayıs’tan 27 Haziran’a kadar süren gerileme döneminde enerjiniz değişiyor. Bu ters dönüş Sosyal İletişime ilişkin 11. Evinizde meydana geliyor; kaybettiklerinizle kazandıklarınızı ölçmek için eski ilişkilere bakmanın ve belki eski bir aşk öyküsünü yeniden canlandırmanın zamanıdır.

Kariyere ilişkin 10. Evinizdeki iyimser Jüpiter kötümser Satürn’le 16 Mayıs’ta ve şüpheci Plüton’la 17 Mayıs’ta huzur bozan açılar kurduğunda şimdiki hırslarınızın önemini sorgulayabilirsiniz. Dinlenmek bilmez İkizler’de 20 Mayıs’taki Güneş Tutulması fütürist 11. Evinizi sarsarak, artık önemini kaybetmiş görünen eski ilişkileri korumaktansa şimdiki ilişkilerinizi yansıtan yeni dostluklar kurmanız için sizi motive ediyor.

Başak Burcu Mayıs 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Mayıs 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Mayıs 2013 Başak Burcu Yorumu

Sizin problemleri çözme beceriniz ve programınızı gerçekleştirmeniz ortalamanın üzerindedir fakat 2013 yılı umduğunuzdan daha fazla zorluklarla karşı karşıya kalacağınız bir yıl olacaktır. Yılın başlangıcında aktif Mars hareket etmektedir ve 23 Ocak tarihinde sizin burcunuz bozulma bölgesine doğru hareket etmeye başlar. İleri doğru itilen gezegen daha sonra 13 Nisan’ a kadar Kişiliğe ilişkin 1. Evinize doğru geriye hareket edecektir, yeni mücadelelere girişmeden önce gevşemiş uçları bağlamanın zamanıdır. Her zaman olduğundan daha ürkek bir yapıda olabilirsiniz ve belki de gecikmeler nedeniyle sinirlenirsiniz ve herhangi bîr şeyi gerçekleştirmek için gerekli zamanın ötesinde ekstra çabalar nedeniyle kendinizi bitkin hissedersiniz. Bu dönemi geri adım atmak için kullanın, artık faydalı olmayan eski alışkanlıklarınızı yeniden gözden geçirin, sağlık ve yaşam tarzınızı düzene sokmanın yeni yollarını benimseyin.
Para konusu bu yılın başka bir anahtar meselesidir. Bundan 5 Ekim’e kadar Kendine Güvene ilişkin 2. Evinizdeki Satürn sorumludur. Bu geçiş ayrıca kendinize iyi davranmanızı ve zayıflıklarınızı güçlendirmeniz için bir duygusal denge sürdürmenizi size anımsatacaktır. Saygı gördüğünüz ve fikirleriniz dinlendiği zaman başarılı olmak için ihtiyacınız olan güven ve statüyü elde edersiniz. Yabancılara veya büyük gruplara karşı kısa konuşmalar yapma konusunda sıkıntı yaşıyorsanız iletişim yeteneklerinizi geliştirmek için kurslara giderek bu konuda kendinize yatırım yapmak mükemmel bir fikir olacaktır. 2. Evin çekici yöneticisi olan Venüs 15 Mayıs’tan 27 Haziran’a kadar Kariyere ilişkin 10. Evinizde bulunacak şekilde geriye gidecektir. Pozitif açıdan, bu sizin profesyonelce fayda sağlayabileceğiniz geçmişten birisiyle yeniden bağlantı kurmanızı sağlayabilir veya etkin olmayan bir yeteneğinizi yeniden canlandırabilir. Ancak, başkalarıyla karmaşık etkileşimler işinizi daha zorlaştırabilir. İlişkileri düzeltmek yeni ve farklı bakış açıları elde etmenizi sağlayacak şekilde esnek ve dostça bir tutum sergilemenizi beraberinde getirir.
Boğa burcundaki cömert Jüpiter 11 Haziran’a kadar Yüksek Öğrenime ilişkin 9. Eviniz aracılığıyla hareket ederek pratik uygulamalara sahip olarak öğrenme yeteneği sağlar. Onun temel derslerinden birisi çok fazla ayrıntıyla zihniniz için yük olan şeylerin uçup gitmesine yardımcı olarak basitliktir. Temel ilkeleri kavramak yıldızlara giden merdiveninizdir, daha zengin bir anlam ve amaç duyumuyla sizi ödüllendirir. Ardından, 11 Haziran’da, Jüpiter İkizler burcuna ve profesyonel yaşantınızdaki seçenekleri artırmak için bir yıl boyunca kalacağı 10. Evinize geçer. Önünüze çıkan ilk fırsata kapılmayın—Jüpiter’in 25 Haziran ‘daki bulanık Neptün ‘le oluşturduğu tehlikeli kare bulunulan vaatlerin doğru olduğunu düşünmenize yol açacak şekilde ayartılmanıza neden olabilir. Doğal eleştirel yargınız yanılgıya uğrayabilir, bu nedenle aklınız ve sağduyunuzu ön plana çıkaracak şekilde işle ilgili durumları çifte kontrolden geçirmelisiniz.

Terazi Burcu Mayıs 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Mayıs 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Mayıs 2013 Terazi Burcu Yorumu

Bu yıl ilerlemenizi engellemiş olan ertelemelerden özgür olduğunuz için mutlusunuzdur—ancak siz hâlâ kendi motivasyon eksikliğinizi aşmaya gereksinim duyabilirsiniz. Hem zihinsel Merkür hem de fiziksel Mars geçen ay ilerlemeye dönmüşlerdir ve onlar artık kendi normal hızlarını yeniden kazanmışlardır. Siz sonunda kendi düşüncelerinizle eylemde bulunabileceksinizdir.

Ancak, ironik olarak, yönetici gezegeniniz Venüs -araştırmacı İkizler ve Maceraya ilişkin 9. Eviniz- ayın ilk yarısı boyunca durma noktasında yavaşlar. Sevgi gezegeni 15 Mayıs’ta gerilemeye başlar, gelecekte sizi bekleyen çeşitli hazları beklemek yerine geçmişi anımsamak üzere kendi arzularınıza odaklanırsınız.
Neyse ki, bu dönem -Venüs 27 Haziran’da ilerlemeye dönene kadar- aşk yaşantınızı dengede tutabilir ve yılın geri kalan döneminde yolculuk veya eğitim için uzun dönemli planlarınızı güçlendirme şansını size verir, çünkü Venüs tüm ay boyunca gerçekçi Satürn ile yakın bir üçgen içinde eşzamanlı olarak hareket eder.
Bu sırada, 5 Mayıs’ta anlaşılması güç Akrep burcundaki Dolunay, Kişisel Kaynaklara ilişkin 2. Evinizde, bir ilişkiyi olumsuz olarak etkileyen olası finansal sorunları ortaya koymaktadır. Partnerliğe ilişkin 7. Evinizdeki açık yürekli Merkür ile alçakgönüllü Satürn’ün karşı karşıya gelmesi paranızı elinizde tutmanın daha olgun bir yolunu size göstermiştir.
Ancak sizin mali durumunuz muhtemelen sahip olduğunuz mallarla bağlantılıdır. Mahremiyet ve Paylaşılan Kaynaklara ilişkin 8. Evinizde 16-17 Mayıs’ta Satürn ve Plüton tarafından baskı kurulmuştur. Değişken İkizler 20 Mayıs’ta Yeniay Tutulması’nda Büyük Fikirlere ilişkin 9. Evinizde heyecana neden olur, sizin odaklanmanız yakın tarihli finansal ve ilişki konularından uzaklaşır ve gelecek için umut aşılar.

Akrep Burcu Mayıs 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Mayıs 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Mayıs 2013 Akrep Burcu Yorumu

Bu ay ilişkilerde değişkenlik gözükmektedir. Etrafınızdaki bazı kişilerle yakınlaşırken diğerleriyle uzaklaşırsınız. Partnerlerden gelen azalan arzu ve tutarsız mesajlar ne olursa olsun, kişisel yaşamınızdaki bu değişiklikler sizin esnek olmanız durumunda daha kolay bir şekilde akış gösterecektir. 5 Mayıs’ta tutkulu Akrep burcundaki Dolunay sizi önemli bir karar almaya yönlendirecektir. Sizin burcunuzdaki Ay’ın yoğunluğu gereksinimleriniz hakkında biraz kuşku duymanıza yol açacaktır.

Eğer birisiyle bağlarınızı koparmanın zamanının geldiğini düşünüyorsanız, Dolunay ile karşı karşıya olan Partnerlere ilişkin 7. Evinizde Jüpiter olduğunda bu doğru zaman olacaktır. Ancak Merkür’ün 9 Mayıs’ta 7. Evinize ve Boğa burcuna girmesi kişisel ve profesyonel bağlantılarınız hakkında düşüncelerinizi açığa çıkarmanın zamanı geldiğini göstermektedir.
Romantik Venüs 15 Mayıs’ta Mahremiyete ilişkin 8. Evinizde geriler. Sizin azminiz zayıflayabilir çünkü daha karmaşık konularla karşı karşıya kalırsınız. ManyetikVenüs ilişkinizi geri doğru çekebilir çünkü 27 Haziran’da sevgi gezegeni Venüs yeniden ileri doğru gitmeye başlayıncaya kadar ilişkilerde sorunlar ortaya çıkabilecektir.
Kararsız İkizler Güneş Tutulması’nda, 20 Mayıs’ta Derin Paylaşmaya ilişkin 8. Evinizde müttefiklerinizle normal dışı karmaşa yaşayabilirsiniz. Bu güçlü Yeniay Tutulması tuhaf Neptün’le gergin bir kare oluşturur. Bu dizilim aynı zamanda partnerlerle yaşanan sorunlarda affedici olma durumu yaratacaktır.

Yay Burcu Mayıs 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Mayıs 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Mayıs 2013 Yay Burcu Yorumu

9 Mayıs’a kadar Sevgi ve Yaratıcılık konusuna ilişkin 5. Evinizde ve Koç burcundaki dost canlısı Merkür ile ilişkiler heyecan yaratacaktır. Merkür 3 Mayıs’ta İkizler burcunda şefkatli Venüs ile destekleyici bir altmışlık oluşturur, bu sizin hayatınıza özel birinin girmesini davet etmek anlamına gelir. Pragmatik Boğa burcunda Güneş Ayrıntılara ilişkin 6. Evinizde disiplin ve kararlılığı vurgulamaktadır. Ancak yaşamınızdaki küçük değişikliklerle 13 Mayıs’ta cömert Jüpiter’le birleşmeye doğru hareket eden Güneş’in olumlu etkisini görebilirsiniz.

Bu süreçte, tutkulu Akrep burcundaki Dolunay 5 Mayıs’ta Sırlara ilişkin 12. Evinizi aydınlatır ve 6. Evinizdeki Güneş ile karşı karşıya gelir. Bu, işinizle olan sorunları aşma konusunda gizli motivasyonlarınızı ortaya çıkaracaktır. Akıllı Merkür aynı günde hırslı Satürn ile karşı karşıya gelir, bu sizin kaygılarınızı ortaya çıkaracak ve alternatif bir bakış açısı ortaya koyacaktır.
Geçmiş bir romantik ilişkiniz geri dönebilir. Bu 15 Mayıs – 27 Haziran döneminde Venüs Partnerlere ilişkin 7. Evinizde gerilerken olacaktır. Bu, ayrıca sizin haz beklentisi içinde olduğunuz bir zaman olacaktır. Neyse ki, sağduyunuz mahremiyet konusunda temkinli bir yaklaşım içinde olmanızı sağlayacaktır. Beklentilerinizi gerçekçi bir yapıda tuttuğunuz sürece tatmin olma durumunuz fazla olacaktır. Kavgacı bir İkizler burcunda Dolunay Tutulması 20 Mayıs tarihinde gerçekleşecektir.
Bu, 7. Evinizde fazladan enerjiye yol açacaktır. Ancak onun hüzünlü Neptün ile kare oluşturması, eğer gerçeklerle hayalleri birbirine karıştırıyorsanız, başka bir kişiyle olan bağlantınızı zayıflatacaktır. Merkür’ün 22 Mayıs’ta dışadönük Jüpiter ile kavuşumu ve 24 Mayıs’ta 7. Evinizde bulunması bir güven ve anlaşılırlık duygusu taşıyacaktır. Bu, istediğiniz şeyi tartışma konusunda iyi bir zaman oluşturacaktır.

Oğlak Burcu Mayıs 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Mayıs 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Mayıs 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Bu ay kişisel ilişkilerinizde artış olmasına karşın, işyerindeki işbirliğiniz daha karmaşık hale gelebilir. Güneşin sıcaklığı 20 Mayıs’a kadar Aşka ilişkin 5. Evinizi ısıtmayı sürdürecektir. Bu, sizi kişiliğinizin sevecen ve oyunbaz yönlerini göstermeye teşvik edecektir. Konuşkan Merkür’ün 9 Mayıs’ta yaratıcı 5. Evinize girmesi sanat ve yüreğiniz hakkında duygularınızı daha kolay ifade etmenizi sağlayacaktır. Sizin açık olma istekliliğiniz 13′ünde, Güneş’in gösterişli Jüpiter’le birleşmesi sonucunda, güçlenecektir.

Onların birliği fikirlerinizi güçlü bir şekilde sunmanızı sağlar. 5 Mayıs’ta ince eleyip sık dokuyan Akrep burcundaki Dolunay Gruplara ilişkin 11. Evinize düşer. Bu, işbirliği ile yapılan projelerin daha etkili olmasını sağlayacaktır. Başkalarıyla çalışma şeklinizi değiştirmek, önceliklerinizi oluşturmada size yardımcı olacaktır.
15 Mayıs’ta Venüs Çalışmaya ilişkin 6. Evinizde gerilemeye döner. Onun altı haftalık gerilemesi dikkatinizi dedikodular ve rahatsız edici kişisel konulara yöneltecektir. Bu, profesyonel işbirliğinizi yeniden incelemeniz için başka bir işarettir. İşinizin zirvesinde kalabilmek için bazı ayarlamalar yapmanız gerekmektedir. Ancak Güneş’in 20′sinde 6. Evinize ve İkizler burcuna hareket etmesi sağlığınızı korumanın alternatif yollarını keşfetmek için yeteneklerinizi geliştirme yönünde sizi motive eder.
20 Mayıs’ta ayrıca İkizler burcunda Yeniay Tutulması meydana gelir. Neptün’ün bu tutulmaya kare oluşturması mesleki hayallerinize esin kaynağı olabilir. Ancak eğer aşırı çalışmanızı azaltmazsanız zihinsel ve fiziksel olarak tükenme durumuna gelebilirsiniz.

Kova Burcu Mayıs 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Mayıs 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Mayıs 2013 Kova Burcu Yorumu

Her ne kadar ayaklarınız yere bassa da ve bu ay başarılı olacağınız konusunda kendinizden emin olsanız da, yanlış yönde ilerliyor olabileceğinizi düşünerek geri adım atın. Güneş 20 Mayıs’a kadar Boğa burcunda katı durumdadır, Kuruluşlara ilişkin 4. Evinizi harekete geçirmektedir. Bu sırada, önsezgili Akrep burcundaki Dolunay 5 Mayıs’ta Statülere ilişkin 10. Evinizi aydınlatır. Bu, profesyonel ve sosyal ilişkilerinizde karmaşalara yol açacaktır.

Ancak 13 Mayıs’ta Güneş’in cömert Jüpiter ile kavuşumu kendinizi iyi hissetme yönünde güçlü bir duygu sağlayacaktır. Siz çok yüksek hedefler belirleme duygusu hissedebilirsiniz. Neyse ki, 13-16 Mayıs’ta enerji dolu Mars ve zorlayıcı Plüton’un Büyük Dünya Üçgeni oluşturması kişisel 4. Evinizdeki düşünceli Merkür tarafından desteklenir. Bu, sizin bitiremeyeceğiniz işlere başlamanızı engelleyecektir.
15 Mayıs’ta Venüs meraklı Ikizler’de gerilemeye döndüğünde gittiğiniz yolu yeniden değerlendirirsiniz. Aşk gezegeni 27 Haziran’a kadar Aşk ve Eğlenceye ilişkin 5. Evinizde geriye doğru pedal çevirmektedir. Bu, dikkatinizi dağıtacak şekilde tuhaf bir yaratıcılık içinde olmanızı sağlayacaktır. Birincil önceliklerinizi gerçekleştirme konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.
20 Mayıs’ta İkizler burcundaki Yeniay Güneş Tutulması 5. Evinizi aydınlatırken geçmişle olan bağınızı kopartırsınız. Şanslı bir şekilde 27-28 Mayıs’ta olumlu bir değişim dalgası yakalayacaksınız. Bu, Merkür ve Güneş’in gerçekçi Uranüs ile uyumlu açı oluşturduğu zaman olacaktır.

Balık Burcu Mayıs 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Mayıs Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Mayıs 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Mayıs 2013 Balık Burcu Yorumu

Üç dış gezegenle stresli açılar oluşturan vizyon sahibi yönetici gezegeniniz bu ay katı plan ve değerlerinizde tektonik tabakalar gibi sarsıntıya yol açacaktır. 7 Mayıs’ta elektrik yüklü Uranüs’le bir yarı kare oluşumu beklenmedik haberlerle sizi şok edecektir. Ani bir durum değişikliği geleceğe dair planlarınızda değişikliğe gitmenize yol açabilir. Ne yazık ki, 16′smda Derin Paylaşıma ilişkin 8. Evinizdeki hantal Satürn üç tuhaf beşli açıdan ilkinin Jüpiter’le yapılmasını sağlayacaktır.

Partnerler sebebiyle yaşanan gecikmeler 22 Aralık ve 23 Mart 2013′te yeniden meydana gelecek bu açılarla tekrarlanabilir. Bu size etrafınızda daha fazla işbirlikçi sunacaktır. Son olarak, Jüpiter’in 17 Mayıs’ta Plüton ile birbuçuk kare oluşturması kendinizi adadığınız şeyler üzerine yoğunlaşmanızı sağlayacaktır.
5 Mayıs’ta yoğun Akrep burcundaki Dolunay Büyük Fikirlere ilişkin 9. Evinizdedir ve yanıtını aradığınız şeyler konusunda size yardımcı olacaktır. Geçmişte takılıp kalmaktan kurtulma isteğiniz Ay’ın iyimser Jüpiter’le karşıt açı oluşturmasıyla gerçekleşecektir. Düşünceli Merkür 9′unda Boğa burcunu ziyaret eder. Bu, sağduyunun arzu edilir dozunu sağlayacaktır.
Ancak 15′inde Köklere ilişkin 4. Evinizde bulunan Venüs’ün gerilemeye dönmesi aile meselelerini daha karmaşık bir hale getirecektir. Yeniden gözden geçirilen ve onarılan aile içi meseleler 27 Haziran’da Venüs’ün ilerlemeye dönmesine kadar sürecektir. Hem Güneş hem de Ay 20 Mayıs’ta meraklı İkizler burcuna ve 4. Evinize girecektir. Bu, Yeniay Güneş Tutulması’nın olacağı tarihtir.
2013, 2013 Rezzan Kiraz, Mayıs Ayı Burç Yorumlar,Mayis Ayı Burç Yorumları, Aylık Burç Yorumları, Burç, burç yorumları, Rezzan Kiraz, Rezzan Kiraz,  2013, Rezzan Kiraz,  mayis 2013, Rezzan Kiraz, mayıs ayı, Rezzan Kiraz, astroloji, Rezzan Kiraz aylık yorumları, Rezzan Kiraz burç, Rezzan Kiraz burç yorumları, Rezzan Kiraz, Yorumları
Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları
« Posted on: 16 Nisan 2024, 12:00:11 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları oyunlari, 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları programi, 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları oyunu indir, 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları program yükle, 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları download, 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları resimleri, 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları haber, 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları yükle, 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları lazer epilasyon, 2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 7315 Son Mesaj 24 Aralık 2012, 18:23:06
Gönderen : Karaelmas
2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 8892 Son Mesaj 20 Şubat 2013, 09:36:12
Gönderen : Karaelmas
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
Karaelmas 0 4422 Son Mesaj 20 Şubat 2013, 08:42:18
Gönderen : Karaelmas
2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 3700 Son Mesaj 01 Nisan 2013, 15:39:07
Gönderen : Karaelmas
2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 2507 Son Mesaj 30 Mayıs 2013, 09:47:48
Gönderen : kezban62