Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 4781 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 23 Mart 2013, 19:40:10 »

2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları - 2013 nisan Ayı Burçlar - Nuray Sayarı Burç Yorumları - 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları - Nuray Sayarı 2013 nisan Ayı Burç Yorumları - Aylık Burç yorumları - Burçlar, Nisan 2013 de Neler Bekliyor

Koç Burcu Nisan 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Nisan 2013 Koç Burcu Yorumu

Geçen ayın sonunda gezegenler burcunuzun yukarısından aşağısına doğru ilerlediler. Bu ay bu ilerleme daha da hızlandı. Bu dönem aile ve eve odaklanmak için iyi bir dönem. Astrolojik olarak söylersek yılınızın 'gece'sine girdiniz. Evin dışında kazandığınız başarılar önemli olabilir fakat şimdi duygusal olarak uyuma ihtiyacınız var. Kariyerinizde aksiyondan çok düşünerek ve hayal ederek bir şeyler ilerlemeye çalışmalısınız. Bu dönemde kariyerinizde bir hareket olmayacağından bırakın kariyerinizdeki sorunlar kendileri hal olsunlar.
Bu ay gezegenler burcunuzun en doğu ucundalar.
Burcunuzun aşk evi olan 7. ev güçlü fakat burcunuzun 1. evi kadar güçlü değil. Bu yüzden kişisel zevkleriniz bu ay zirveye ulaşacak. Bütün dünyevi zevkleri tadacaksınız. Her zaman bağımsız olan Koç bu ay daha da bağımsız ve pervasız hareket edecek ve diğer insanları buldozer gibi ezecek. Bu ay her şey istediğiniz yönde ilerleyecek ve kozmos da size bu yönde yardım edecek. Fakat herkesi incitmeden de istediklerinize kavuşmanın yolunu bulmalısınız.

Nisan ayında olaylara istediğiniz gibi yön verebileceksiniz. Öteki insanlara uyum sağlamak zorunda değilsiniz ve kendi başına da yolunuza gidebilirsiniz. Öyleyse bu ay kendi cennetinizi yaratın. Ama akıllıca yaratın. Daha sonra bu yarattığınız ortamda yaşamak zorunda olacaksınız ve daha sonra bu ortamı değiştirmek zor olabilir.
Sağlığınız geçen ay gibi bu ay da harika olacak. Çok fazla enerjiniz var. Bu enerjiyi yapıcı şeylere kullanmalısınız. Bu konuda özellikle aynı 3'ünden 5'ine kadar dikkatli olun. Kendinize koyduğunuz her hedefi elde edebilirsiniz.

Bu ay ihtiyacınız olan veya arzu ettiğiniz her şey size gelecek. Aşk sizin peşinizden koşacak. Beraber olduğunuz kişi sizi mutlu edebilmek için elinden geleni yapacak. Aynısı fınansal durumunuz içinde geçerli. Kariyerinizde duraksama olabilir ama parasal durumunuz çok iyi olacak. Çok pahallı hediyeler sizi bekliyor bu ay. Ayın 20'sinde Güneş burcunuzun para evine girecek ve yılın en iyi finansal zirvesine ulaşacaksınız. Bu günlerde spekülasyonlarda şansınız yaver gidebilir.
Şanslı Günler: Nisan 2, 3, 4, 12, 13, 20, 21, 30

Boğa Burcu Nisan 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Nisan 2013 Boğa Burcu Yorumu

Ayakları yere basan Boğa İçin bu ay ender rastlanan bir zaman dilimidir. Geçen ay güçlü olan burcunuzun 12. evi bu ayda güçlü olacaktır. Gezegenler burcunuzun 12. evinde toplanıyorlar. Boğa insanları genelde beş duyuianyla yaşarlar. Ama Boğalar için bu dönem ruhsal bir dönem. Bundan sonra görünmeyen dünyanın varlığını reddedeme-yeceksiniz. Burcunuzun 12. evinin gücünü, doğru bir şekilde ruhsal konulara yönlendirmelisiniz, yoksa uyuşturucu kullanımı veya alkolizme yol açabilir.

Geçen ay için yazdığımız her şey bu ay içinde geçerli sadece her şey daha güçlü yaşanacak.
Nisan ayı geçen yılı değerlendirip, hatalarını düzeltmek vc yeni yılda yeni hederler koymak İçin iyi bir dönem.
Sağlığınız bu ay iyi durumda ve ayın 21 'ine kadar ayaklara, 21 'den sonra İse yüz, baş, saçlara özen göstererek, bu bölgeleri güçlendirebilirsiniz. Bu ay ruhsal terapiye olumlu cevap vereceksiniz.
Mali durumunuz Nisan ayında iyi ve ayın 23'ünden sonra Merkür ilerledikçe daha da iyiye gidecek. Ayın 23'ünden sonra önemli rinan-sal kararlar almayı durdurun.Ayın 9'undan 13'üne kadar sevdiğiniz İnsana karşı sabırlı olun. Onunla çatışmaktan kaçının.
Şanslı Günler: Nisan 5, 6, 14, 15, 22, 23, 24

İkizler Burcu Nisan 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Nisan Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Nisan 2013 İkizler Burcu Yorumu

Ayın 10'una kadar sizin yıldız haritanız bir kovaya, Satürn ise onun sapına benziyor. Bu dönem Satürn'ün burcunuzdaki önemi artıyor. Burcunuzun 8. evinin efendisi olarak bu durum eşinizin, sevdiğinizin veya yatırımcılarınızın kazançlar yoluyla hayat seviyenizi yükseltecek. Geçen ay gezegenlerin gücü burcunuzun sosyal batı yakasından doğu yakasına kaydı. Daha çok kişisel bağımsızlık ve kişisel inisiyatif dönemine giriyorsunuz. Diğer insanlar her zaman önemli ama bugünlerde daha az önemli. Hayat şartlarınızı bir gözden geçirin ve onları istediğiniz gibi şekillendirin. Gezegenler bu teşebbüsünüzü destekleyecek.

Ayın 5'inde bütün gezegenlerin içinde en inançlısı olan Neptün burcunuzun kariyer merkezi olan 10. evinize giriyor. Bu dönem sırf başarıyı düşünmediğiniz ayrıca manevi yerinizi düşündüğünüz bir zaman olacak.

Ayın 20'sinde Güneş burcunuzun inanç merkezi olan 12. evinize) girecek. Bu dönem ruhani çalışmalar yapmak, meditasyon ile dünyayı anlamaya çalışmak için iyi bir zaman. Hareketten hoşlanan İannız hayır işlerinde çalışacaklar. Burcunuzun arkadaşlık merkezi olan 11. evi hala güçlü. Ayın'5'inden 15'ine kadar biraz sabırlı olun. Çatışmadan ve münakaşadan kaçının. Risk almamaya çalışın. Sağlığınız şimdi daha iyi. Arzuladığınız hedeflere ulaşmak için yeterli enerjiniz var.
Şanslı Günler: Nisan 7, 8, 9, 17, 25, 26

Yengeç Burcu Nisan 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Nisan 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Hayatınızın en başarılı dönemlerinden birindesiniz. Ancak bu günler sağlığınızın oldukça hassas. Eğer günlerinizi daha iyi planlarsanız ve öncelikli konulara odaklanırsanız hem sağlığa hem de başarıya kavuşabilirsiniz. Ama eğer olayların akışına kapılırsanız bedelini ödersiniz.Sağlığınızı yıllık raporda bahsedilen pratikleri uygulayarak güçlendirebilirsiniz. Kalbinize ekstra özen gösterin. Başınıza, yüzünüze ve saçlarınıza önem verin. Yeterli egzersizi yaptığınıza emin olun.

Nisan ayında en önemli konu kariyeriniz olacak. Gezegenlerin çoğu burcunuzun kariyer merkezi olan 10. evine doğru ilerliyor. Gezegenlerin büyük çoğunluğu sizin başarılı olmanız için çalışıyor gibi görünüyor. Bu konuya odaklanmanız gerek. Bu ay sevdiğiniz insanlara karşı sabırlı olun. Sizin kariyerinize odaklanmanız onların ihmal edilmiş hissetmelerine sebep olabilir.

Finansal durumunuz mükemmel olmaya devam ediyor. Ayın 20'sine kadar geçen ayki eğilimler devam edecek. Para, maaş zammı şeklinde size gelecek. Bu sizin profesyonel ününüzün bir sonucu olacak. Spekülasyon aktivi tel erinizde bu ay aşırıya kaçamamaya çalışın. Rahatça kazanacak ve rahatça harcayacaksınız. Ayın 20'sinden sonra daha tutumlu davranmalısınız. İyi bir yatırımcısınız, zenginlik elde etmede daha sabırlısınız. Bu ay arkadaşlarınız da size finansal olarak yardım edecekler.
Şanslı Gün/er: Nisan 1, 10, 11, 18, 19, 27, 28

Aslan Burcu Nisan 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Nisan 2013 Aslan Burcu Yorumu

Geçen ay ayın 20'sinden sonra burcunuzun 9. evi güçlüydü, bu durum bu ay da sürecek. 9. ev talih evi olarak bilindiğinden bu ay mutluluk ve iyi talih sizinle olacak. Bu ay zihinsel ve entelektüel ufuklarınız genişleyecek.
Nisan ayında seyahat etme şansınız olacak ve güzel eğitim fırsatları yakalayacaksınız. Öğrenciler derslerinde başarı gösterecekler. Eğer adli bir davanız varsa kazanacaksınız.
Burcumuzun 9. evi güçlü olduğunda hepimiz öğrenci ve öğretmen oluruz. Üstlerimizin öğrencisi ve astlarımızın ise öğretmeni haline geliriz. Gece hayatını Aslandan fazla kimse sevemez. Ama bu ay felsefi tartışmalar gece yaşamından daha çekici gelmekte.

Bu ufuk genişlemesi, sizi, ayın 20'sinde başlayacak olan kariyer döneminizde zirveye taşıyacak. Güneş burç haritanızın yarısını ayın 20'sinden sonra geçecek. Bu dönem kral, patron, İmparator ve reis sizsiniz.
Aşk hayatınız İyi gidiyor ama sevdiğiniz kişiye karşı ayın 3'ünden 5'ine kadar daha sabırlı olun.
Şanslı Günler: Nisan 2, 3, 4, 12, 13, 20, 21, 30

Başak Burcu Nisan 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Nisan 2013 Başak Burcu Yorumu

Bu ay çoğunluk gezegenlerin 8. evinizde olması cinsel yaşamınızı geçen aydan daha yoğun hale getirecek. Bu noktada cinsellikte aşırıya kaçarak yaşamsal enerji düzeyinizi düşürmemeye çalışmalısınız.
Bu yüzleşme rüyalar, okuyacağınız kitaplar, alacağınız haberler ufak tefek tehlikeler atlatmakla gerçekleşebilir. Tüm bu deneyimler size yaşamın ne kadar kısa ve değerli olduğunu hatırlatacak. Bu aydan sonra yaşamda önceliklerinizi ve neyin değerli olduğunu belirlemeniz gerekiyor.

Bu ay maliye İle sorunları olan Başaklar bu problemlerini çözme olanağı bulacaklar. Yılbaşından beri maddi durumu her geçen gün daha iyiye giden eş, ortak veya sevgilileriniz bu ay size eli açık davranacak.
Bu ay borçlarınızı ödemek içinde uygun bir dönem olacak. Borçlarınızın tümünü ödeyemeseniz bile en azından yeniden yapılandırmaya gidebilirsiniz. Ödeme yapmadan önce borçlarınızı iyi analiz edin ve en fazla gelirinizin % 30'u kadar bir miktarla geri ödeme yapmaya çalışın. Nisan ayı Başaklar için borç ödeme kadar borç alma kapasitelerinin arttığı ve daha iyi koşullarda borç veya kredi bulabilecekleri bir dönem olacak.
Şanslı Günler: Nisan 5, 6, 14, 15, 22, 23, 24

Terazi Burcu Nisan 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Nisan 2013 Terazi Burcu Yorumu

Nisan 2013 'de sığlığınız geçen aydan daha hassas bir dönemden geçecek. Sağlık gezegeniniz olan Neplün, 5 Nisan tarihinde Balık dönencesine girecek ve sizin sağlığınız için olumlu gelişmelere yol uçacak. Bu ay bol bol dua liınrvr bakın ve sevdiklerinizin sizin sağlığınız için dua etmelerini isteyin Inanç enerji her zaman sağlık Üzerinde olumlu etkileri olan bir algıdır. Bu ay ayrıca masaj ve akupunktur sağlığınız için yarralı olacaktır.
Sosyal yaşam, para konuları gibi alanlarda kendinizi fazla yormayın. Bu ay enerjiye en fazlla ihtiyaç duyduğunuz bir dönemden gevmektesiniz, ve sıığlığınız sizin için her şeyden daha önemlidir.
Bu ay parasal konulara odaklanmanız zor olabilir. Her zaman söylediğimiz gibi elinizden gelenin en iyisini yapın. Parasal problemleriniz geçici nitelikteler. 20 Nisan sonrası eş veya sevgilinizin maddi durumu yılın en iyi düzeyine gelecek ve bu size çok yararlı olacak. Bu dönemde arkadaşlarınızın da büyük desteğini göreceksiniz.
Şanslı Günler: Nisan 7, 8, 9, 16, 17, 25, 26

Akrep Burcu Nisan 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Nisan 2013 Akrep Burcu Yorumu

3 Şubat tarihinde doğudan batıya geçen gezegenler topluluğu Akrepleri sosyal düzlemlerine geçirmişti. 20 Nisan 2013 'de bu gezegen topluluğu batı yakasında doruğa ulaşacağından Akreplerin daha sosyal ve diğer insanlara daha bağımlı bir yaşam sürecekleri dönem başlayacaktır. Bu dönemde sizin kendinize güvenmekten çok diğer insanlarla uyum içinde yaşamanız gerekli. Ahengin gücü bu dönem yaşamınız-daki önemini arttıracak.
Dİğer insanları kontrol edemeyeceğinize göre onlarla uyumlu olarak güçlerinden yararlanmak ve başarıya ulaşmak sizin için bu dönem amaç olmalıdır. Bu dönemde yardımlaşma değer kazanırken kendini göstermeye çalışmak zararlı hale gelecektir.20 Nisan tarihinde Güneş'in 7. evinize girmesiyle beraber sosyal yaşamınızda zirveye ulaşacaksınız, Venüs'ün 21 Nisan tarihi itibarı ile Jüpiter'le beraber yapacağı ortak hareketler size aşk getirecektir. Bu dönemde yeni iş ortaklıkları da söz konusu olabilir.

Akreplerin sağlıkları bu ay iyi olmakla beraber 20 Nisan sonrası hassas bir döneme girecektir. Sadece enerji düşüklüğünden ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için dinlenmelisiniz. Bu döneme kadar yaptığınız yüksek tempolu çalışmalar enerjinizi düşürmüş olabilir.

Geçen ayin sonunda Balık dönencesine giren Venüs, en yüksek ve en hassas döneminde okluğundan iyi giden ilişkilerinizde aşkın en yoğun halini yaşayacaksınız. Ancak eğer ilişkinizde problemler varsa bu dönem oldukça sancılı geçebilir.
Şanslı Günler: Nisan 1, 10, 11, 18, 19, 27, 28

Yay Burcu Nisan 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Nisan 2013 Yay Burcu Yorumu

Nisan 2013'de Yayların sağlıkları harika olacak. Elinizde bulunana uçsuz bucaksız enerji sayesinde her yaptığınız işte mutluluğu yakalayacaksınız.Spekülatif içgüdüleri Yaylan bu ay kumar veya riskli borsa yatırımlarına sürükleyebilir. Para gezegeninizin stres içinde bulunduğu bu dönemde bu tip davranışlardan kaçınmalısınız. Kumar eğlence için yapıldığında zevk verir yoksa ailenizi ve kendinizi zora şekilde kumara kapılmak sizi felakete sürükleyebilir.

20 Nisan itibarı ile eğlenceli yaşamınız devam etmekle beraber iş konularına verdiğiniz önem artacaktır. Güneşin 6. evinize yerleşmesiyle iş arayan Yaylar güzele iş teklifleriyle karşılaşacaklar. Yabancı firmalar, yabancı kurumlar ve yabancı ülkeler iş yaşamınızda bu dönem önem kazanacaklar.

Gezegenlerinizin çoğunluğu 5. evinize girdiğinden geçen ay başlayan kişisel zevk zirveniz bu ay da artarak devam edecek. Yaşamdan zevk almayı bilmeli ancak enerjinizi bu konuda aşırı harcamamalı-sınız. Aşırı alınan fiziksel zevkler genelde insanlara sağlık açısından zarar verirler. Bu dönemde eğlence ve zevklerinize daldığınızdan parasal konuları ihmal edebilirsiniz.
Şanslı Günler; Nisan 2, 3, 4, 12, 13, 20, 21, 30

Oğlak Burcu Nisan 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Nisan 2013 Oğlak Burcu Yorumu

İnsanların amaları olumsuz düşünce ve duygularla enerji kaybeder. Bu olumsuz düşünce ve duygular insanın inançsal bağışıklık sistemini zayıflatarak onu saldırılara açık hale getirir. Bu nedenle sağlığınıza istemeseniz bile çok önem vermeniz gerekli olan bu ayda kendinize iyi bakın. Özellikle yaşlı Oğlakların yüksek tansiyona dikkat etmeleri ve kalplerini yoran faaliyetlerden uzak durmaları gereklidir. Bu ay yine yapmanız gereken enerji seviyenizi yüksek tutmak olmalıdır.

Bu ay, başınız ve kafa derinize özen gösterin masaj, ağrılı noktalara yapılacak sıcak su veya taş tedavileri yarar sağlayabilir. Baş ve yüzünüze yapacağınız masaj sadece baş ağrılarına değil tüm vücudunuzun enerji kazanmasına yardımcı olacaktır. Sıcak taş tedavisinde ısıtılmış bir taşlar ayak parmaklan arasına yerleştirilerek insanların meridyenleri vasıtasıyla enerji göndermede çok yardımcı olur. Bu ay acılı yemekler, baharatlar ve sarımsak sizin için çok yararlı olacaktır. Mum yakma veya ateşle ilgili faaliyetler yani sizi metafizik ateşle bağlantıya geçirecek her aklivite bu ay sağlığınıza yardım edecektir.

Bu ay kariyer, aşk veya para konularına fazla önem vermeyin ve işleri oluruna bırakın. Sizin için bu ay en önemli olanı fiziki ve akıl sağlığınızı en iyi şekilde muhafaza etmenizdir.
Şanslı Günler: Nisan 5, 6, 14, 15, 22, 23, 24

Kova Burcu Nisan 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Nisan 2013 Kova Burcu Yorumu

Nisan 2013'de pek çok gezegen 3. evinizi ziyaret edeceğinden iletişim, bilgi ve eğitim alanlarınız en zirve noktalarına yükselecek. Nisan ayında yurtiçi ve yurtdışı seyahatler, eğitimler, seminerler ve konferanslar birbirini takip edecek. Öğrenci Kovalar bu ay derslerine odaklanıp çok başarılı olacaklar. Eğer çocuğunuz Kova burcuysa onu bu ay ders çalışmaya yönlendirmenize gerek kalmayacak.
Geçen ay başlayan aşırı konuşma trendiniz bu ay kişisel ve ruhsal gelişmenize engel olabilir. Bu nedenle iletişime olan yatkınlığınızı dengelemenizde ve daha az konuşmanızda yarar var.

Mart 2013 ayında aşk gezegeninizin Koç dönencesine girdiğinden beri " İlk görüşte âşık olma," prensibini takip etmektesiniz. Hızlı ilişkilerin istediğiniz gibi sonuçlanması hoşunuza gitse de 20 Nisan tarihinden itibaren ilişkiler konusunda daha sabırlı ve tutucu olacaksınız. Gelip geçen ilişkiler bazen çok zevkli olsalar bile bazen de insanları üzerler. Bekârlar İçin aşk 20 Nisan tarihine kadar yaşadıkları çevrede veya eğitim ortamlarında ortaya çıkacak. Bu süreçte akılların uyuşması ten uyuşması kadar Önem kazanacak. 20 Nisan sonrası daha tutarlı ve aile değerlerine uygun İlişkiler arayacaksınız. İçinden geçmekte olduğunuz dönemde duygusal destek sizin için çok önemli. Duygularınızla sevip sevilmek sizin için fiziksel çekimi ikinci plana atacak. Aşk bu dönemde aile kanalı ve arkadaşların aracılığı ile her an ortaya çıkabilir.

Parasal gezegeniniz olan Neptün 5 Nisan tarihinde Balık dönencesine girerek maddi durumunuzu daha iyiye götürecek. Uzun süredir inanç ve ruh dünyanızı araştırmaya, geliştirmeye uğraşmaktasınız ancak her zaman daha fazla gelişim sağlayabilirsiniz. Unutmayın ki servetin inançsal boyutundan haberdar olmayan kişiler ne kadar zengin olurlarsa olsunlar özgür olamazlar.

Sağlık durumu bu ay da gayet iyi ancak 20 Nisan sonrası hassas bir dönem geçireceksiniz. Enerjinizin düşük olduğu bu dönemde iyi uyku almanız ve dinlenmeniz gerekli. Siz ve kardeşleriniz 3-13 Nisan tarihleri arasında riskli faaliyetlerden kaçınmalı, dikkatli araç kullanmalı ve birbirinize karşı düşünceli davranmalısınız.
Şamlı Günler: Nisan 7, 8, 9, 16, 17, 25, 26

Balık Burcu Nisan 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Nisan 2013 Balık Burcu Yorumu

Nisan 2013 'de sağlığınız süper. Yalnız baş, boyun ve yüzünüze 20 Nisan tarihine kadar özen gösterin. Bu tarihten sonra ise ruh sağlığınıza dikkat edin. Ruhsal temizlik ruh sağlığının temelidir dolayısı ile çevrenizde olanları doğru algılamaya ve olanları doğru yorumlamaya çalışın.
Yönetici gezegeniniz olan Neptün 5 Nisan tarihinde dönencenizde Önemli bir hareket yapacak ve bu olumlu geçiş sizin vücudunuzu, algılarınızı hassaslaştıracak. Bu dönemde ilaç kullanımını azaltın ve alkolden uzak durun. Bu dönemde yanınızda oturan kişilerin fiziksel rahatsızlıklarından bile etkilenebilirsiniz.

Geçen ay ulaştığınız parasal zirvede kalmaya devam ediyorsunuz. Gezegenlerin çoğunluğu Nisan ayında Para evinizde yer alacak veya bu alandan geçecekler. Para ve servet konusunda amaçlarınızın çoğunu bu ay gerçekleştireceksiniz. Bu ay önem verdiğiniz parasal konular sizi daha da güçlendirecek ve dünyevi problemleri çok daha kolay çözecek hale geleceksiniz.

Para evinizde olan bu önemli gelişmeler tek bir kaynaktan değil tüm çevrenizde toplanmış olan kozmik enerjiden kaynaklanacak. Adeta kozmik enerji sizi zengin etmek için harekete geçecek. Unuttuğunuz bir alacağınızı beklemediğiniz bir zamanda tahsil edeceksiniz. Yeni projeler size gelecek veya önemli bir miras size kalacak. Bu ay ayrıca kredi olanaklarınız çok artacak ya da aile bireyleriniz size büyük bir finansal destek sağlayacaklar. 9 - 13 Nisan arası yapacağınız yatırımlara dikkat edin. Parasal alanlarda kendinize olan aşın güveniniz hızlı kararlar almanıza neden olabilir. Bu süreçte beklenmeyen giderleriniz de olabilir. Ama ne olursa olsun gelir düzeyiniz her gideri karşılayacak kadar yüksek olacak. 3-5 Nisan tarihleri arası hiç beklemediğiniz bir kazanç elde edeceksiniz.

Son yedi yıldır vücudunuzda yaptığınız değişikliklerden sonra Uranüs'ün para evinize girmesiyle finansal konularda yeni deneyimler elde edeceksiniz. Bu süreçte servetinizi kendiniz yaratma kabiliyetine sahip olacaksınız.
Şemsti Günler: Nisan 1, 18, 19, 27, 28

2013 Nuray Sayarı, 2013 Nuray Sayarı Nisan Ayı Burç Yorumlar, nisan Ayı Burç Yorumları, Ayı Burç Yorumları, Burç, burç yorumları, Nuray, Nuray Sayarı, Nuray Sayarı 2013, Nuray Sayarı nisan 2013, Nuray Sayarı nisan ayı, Nuray Sayarı astroloji, Nuray Sayarı ay yorumları, Nuray Sayarı burç, Nuray Sayarı burç yorumları, Sayarı, Yorumları


Mayıs ayı burç Yorumları : http://www.kadincaforum.net/burclar/2013-mayis-ayi-burc-yorumlari-nuray-sayari-burc-yorumlari-t22775.0.html
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2013, 22:59:59 Gönderen : SagittariuS » Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları
« Posted on: 19 Nisan 2024, 22:55:26 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları oyunlari, 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları programi, 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları oyunu indir, 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları program yükle, 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları download, 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları resimleri, 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları haber, 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları yükle, 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları lazer epilasyon, 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
Karaelmas
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 2201



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 01 Nisan 2013, 15:39:02 »

Teşekkürler.
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 21808 Son Mesaj 29 Aralık 2012, 12:48:43
Gönderen : M£LİK£:))
2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 17636 Son Mesaj 20 Şubat 2013, 09:37:58
Gönderen : Karaelmas
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
Karaelmas 1 12695 Son Mesaj 25 Şubat 2013, 23:11:16
Gönderen : kezban62
2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 13077 Son Mesaj 21 Nisan 2013, 22:59:01
Gönderen : kezban62
2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 2735 Son Mesaj 30 Mayıs 2013, 09:31:06
Gönderen : kezban62