Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 3704 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 23 Mart 2013, 19:48:25 »

2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları 2013 - Rezzan Kiraz Burç Yorumları - Rezzan Kiraz 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Aylık Burç yorumları - Burçlar, Nisan 2013 de Neler Bekliyor

Koç Burcu Nisan 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Nisan 2013 Koç Burcu Yorumu


Temel gezegeniniz Mars 23 Ocak’ta gerileme dönemine girdiğinden beri, yeterince erteleme hakkı kazandınız. Şimdi kendinizi hazırlayın; hayatınız hareketlenmek üzere, çünkü eylem gezegeni 13 Nisan’da yeniden ileri harekete başlıyor. Artık uçuşa hazır olduğunuza göre geçmişte engellerle karşılaşan projeler hız kazanmaya başlayacak. Sanatsal Venüs akıllı İkizler’e 3 Nisan’da girdiğinde yaratıcılığınız canlanıyor ve haberci Merkür 4 Nisan’da geri hareketini sonlandırdığında çoktan harekete geçmiş olacaksınız. Ayrıntılar üzerinde tekrar durmaya zorlanmak ya da stratejinizi bir kez daha düşünmek yerine, ileri bakabilir ve planınızı harekete geçirmeye başlayabilirsiniz. 6 Nisan’da dost canlısı Terazi’deki Dolunay Ortaklara ilişkin 7. Evinizi canlandırınca, amaçlarınızı gerçekleştirmek yolunda güvendiğiniz biriyle çalışmak için bu uygun bir zaman haline geliyor.
Her ne kadar enerjik Mars ileri hareket etmeye başladığı için 13 Nisan kilit bir nokta olsa da, hız kazanmanız sizin için zaman alacak. 15 Nisan’da sabırsız Koç’taki Güneş daraltan Satürn’le karşıt açı oluşturduğunda cesaretiniz kırılmasın. Direnişinizin nerede ortaya çıktığını tespit edin ve bunu kırmanın bir yolunu bulun çünkü zeki Merkür 16 Nisan’da Koç burcuna girdiğinde aklınıza bir sürü yeni fikir gelecek.

Güneş’in pratik Boğa’ya ve Özgüvene ilişkin 2. Evinize 19 Nisan’da girişi, Mars ve Plüton’la sırasıyla 23 Nisan ve 29 Nisan’da güçlendirici üçgen açılarıyla birlikte, işinizde yeni adımı atmak için size sağlam bir zemin kazandırıyor. Buna ek olarak, 21 Nisan’da Boğa’daki Yeniay hem Mars’la hem de hayalperest Neptün’le uyumlu açılar oluşturarak, rüyalarınızı geçerli bir hale getiriyor ve bunları gerçekleştirmek için size gereken kaynakları ve kararlılığı sunuyor.

Boğa Burcu Nisan 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Nisan 2013 Boğa Burcu Yorumu

Nisan daima özeldir çünkü Güneşin tatlı ve hassas burcunuza girdiği aydır bu ay. Gezegenlerin bu nöbet değişimi 19 Nisan’da, siz gölgelerden yeni bir büyüme ve değişiklik döngüsüne çıkınca meydana geliyor. Enerjik Mars 13 Nisan’da ileri harekete geçtiğinde, 23 Ocak’ta başlayan uyuşuk bir gerileme dönemini sonlandırarak, hızınızın artması için yakıt yüklüyor. Mars Aşk ve Yaratıcılığa ilişkin 5. Evinizde geri gittiğinde girişiminizi engellenmiş, sizi geri çekilmeye, şimdiki durumunuzu yeniden değerlendirmeye ve sonra yeni planlar yapmaya zorlamıştı. Şimdi Mars yeniden ilerlemeye başlayınca duygularınız ve kendinizi ifadeniz daha özgürce akarak fikirlerinizi eyleme dökmek için sizi güçlendiriyor.
Venüs 3 Nisan’da kolayca uyum sağlayan İkizler burcuna ve Gelirlere ilişkin 2. Evinize girdiğinde daha esnek bir tavır, paranın daha kolay akmasını sağlayabilir. 6 Nisan’da Çalışmaya ilişkin 6. Evinizdeki Terazi burcu Dolunay’ı süresince işle ilgili ilhamlar yükselebilir. Eğer hayal kırıklığı sorumluluktan kaçmanıza neden oluyorsa, bu ay döngüsü seçeneklerinizi geniş tutmayı hatırlatıyor. Hoşa gitmeden bir durumu pasif hale getirebilecek ya da yeni bir işe yönlendirebilecek konuşmalara katılmaya devam edin. 21 Nisan’da Boğa’daki Yeniay sizi yeni bir enerji dozuyla yüklüyor.

Becerikli Başak burcundaki Mars ve idealist Neptün’le uyum sağlayarak, hayal gücü ve uygulamayı birleştiriyor, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmekte yardım ediyor. Huysuz Plüton bile belirgin bir üçgen açıyla Yeniay’a el uzatarak, çabalarınızın geri dönüşünü en üst seviyeye vardırmak için odak ve kaynaklara sahip olmanızı sağlıyor.

İkizler Burcu Nisan 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Nisan Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Nisan 2013 İkizler Burcu Yorumu

Bu ay, son zamanlardaki çabalarınız, aradığınız takdiri ve finansal ödülleri getirmeye başlıyor. Aşk gezegeni Venüs, 3 Nisan’da burcunuza girerek, olumlu tepkiyi çekmenin daha kolay olduğunu düşündüğünüz bir kendinizi iyi hissetme dönemini başlatıyor. Aslında, bu dönem sadece birkaç hafta sürüyor ama Venüs 15 Mayıs’ta gerileme dönemine girerek, ziyaretini 7 Ağustos’a kadar uzatıyor. Her ne kadar bu geçişin genel etkisi hoş olsa da, Venüs 5 Nisan’da garip Neptün’le ve 7 Nisan’da fiziksel Marsla kare açı yaparak yerine getirilmemiş arzularınızla ilişkili stres yaratıyor. Neyse ki Venüs 9 Nisan’da sürprizli Uranüs’le yarım üçgen yaptığında beklenmedik bir sevinç mümkündür. Bu arada, 12 Mart’tan beri gerileme döneminde olan iletişimci Merkür 4 Nisan’da Kariyere ilişkin 10. Evinizde ileri harekete geçerek mesleki planlarınızın önündeki engelleri kaldırıyor. 13 Nisan’da bastırılmış gerginlikler dağılmaya başlıyor çünkü Mars, 23 Ocak’ta başlayan gerileme dönemini sonlandırıyor. Ek bir enerji patlaması hızınızı arttırıyor ama yine de bunun etkisini fark etmeniz günler alabilir.

Sosyal Terazi’deki Dolunay 6 Nisan’da spot ışığını Aşka ilişkin 5. Evinize yönlendirip, Venüs, Mars ve Neptün’le sert açılar oluşturduğunda ve bir ilişki ikileminin şiddetini arttırdığında kendinizi ağır bir yük altında ezilmiş hissedebilirsiz. 21 Nisan’da sabit Boğa’da, İç Huzura ilişkin 12. Evinizdeki Yeniay yoğun ilerleyişinden sonra hoş bir rahatlama var. Bunun Mars ve Neptün’le uyumlu açıları kurtarıcı olarak geliyor ve size ayaklarınız üstünde doğrulma, duygularınıza teslim olma ve rahatlama fırsatını sunuyor. Fırsatınız varken şimdi hayatın tadını çıkarın.

Yengeç Burcu Nisan 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Nisan 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Kavrayışlı Plüton 10 Nisan’da gerileme dönemine girerken sizi geriye bakıp güç ve arzuyla ilgili meseleleri yeniden değerlendirmeye davet ediyor ama bu ayın ana eğilimleri iki cephede ileri hareketi işaret ediyor. 4 Nisan’da entelektüel Merkür’ün Yolculuklara ilişkin 9. Evinizde ileri harekete geçişi sizi gelecekle ilgili düşünmeye cesaretlendiriyor, özellikle yolculuk ve eğitimie ilgili olduğundan dolayı. Yakında uzun süredir üzerinde düşünüp taşındığınız felsefi fikirleri günlük hayatınıza uygulamaya hazır olacaksınız.

13 Nisan’da eylem ve girişim gezegeni Mars, sonunda 23 Ocak’ta başladığı gerileme dönemini sonlandırarak, önemsiz ayrıntılar üzerinde mücadele ederek ve karmaşık konuşmalarla savaşarak harcadığınız enerjiyi serbest bırakıyor. Mars’ın ileri hareketi yoldan çıkan ya da ertelenen projelerde ilerlemek için bir yeşil ışık niteliğindedir. Yine de bunları etkili bir şekilde yönettiğinizden emin olun çünkü popüler Venüs 3 Nisan’da hoppa İkizler burcuna ve Kaçışa ilişkin 12. Evinize geçerek dikkatinizi dağıtıyor.
6 Nisan’da işbirlikçi Terazi’deki Dolunay Ev ve Aileye ilişkin 4. Evinize düştüğünde spot ışıkları evdeki sorunlara çevriliyor. Uyumu korumak ya da kendi duygusal rutininizden çıkmak için tavizler vermeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Unutmayın, o anda ne kadar kişisel olursa olsun herhangi bir
durumu değerlendirmek için birden fazla yol vardır. Geriye çekilip hislerinizden uzaklaşmak, iş ve evdeki seçeneklerinizi arttıran objektif bir bakış açısını size kazandırıyor. 21 Nisan’da Boğa burcundaki Yeniay Gruplara ilişkin 11. Evinize düşerek, çalışkan Başak’taki Mars’la uyumlu bir açı yapıyor; arkadaşlarınız ya da iş arkadaşlarınızla projeler başlatmak için harika bir zamandır.

Aslan Burcu Nisan 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Nisan 2013 Aslan Burcu Yorumu

Geçmişi gözden geçirme zamanı sona erdi. Eğer temel inançlarınızı yeniden gözden geçirdiyseniz, finansal durumunuzu düzene soktuysanız ve en yakın ilişkilerinizi güçlendirdiyseniz, güvenle ilerlemeye hazırsınız. Ama her ne kadar hâlâ bitmemiş işleriniz olsa da bu ay, sizi döndürüp yeni bir yöne sevk eden bir dönüm noktasıdır. Yenilenmeye ilişkin 8. Evinizdeki Merkür 4 Nisan’da gerileme dönemini sonlandırdığında geleceğin çağrısını duyabilirsiniz.

Yeni bir siz, ortaya çıkmaya hazır ve Merkür 16 Nisan’da durdurulamaz Koç’a ve Maceraya ilişkin 9. Evinize girdiğinde bütün sistemler harekete geçmeye hazır olmalıdır. Bu arada 23 Ocak’tan beri Özsaygıya ilişkin 2. Evinizde gerileme döneminde bulunan enerjik Mars özgüveninize ve belki para akışınıza karşı bir dizi zorluk getirdi. 13 Nisan’da Mars ileri harekete geçtiğinde tekrar öne atılıp hızı yeniden kazanmaya başlıyorsunuz.
Her ne kadar Merkür ve Mars’ın ileri hareketinin hayatınızı yoluna koymaya oldukça büyük katkısı olsa da hala uğraşmanız gereken sorunlar var. 6 Nisan’da barışı arayan Terazi’deki Dolunay, İletişime ilişkin 3. Evinizi aydınlattığında, ailenizden ya da sevdiğiniz biriyle bir tartışmada bulunmanız gerekecek. 5-7 Nisan’da aşk dolu Venüs, kafa karıştırıcı Neptün ve motive edici Mars arasındaki dinamik açılar, konuşmaları ilişkideki karmaşık bir yanlış anlamayı düzeltmeye doğru yönlendiriyor. Güneş’in 19 Nisan’da güvenilir Boğa ve Kariyere ilişkin 10. Evinize girişi ve ardından 21 Nisan’daki Yeniay mesleki hırslarınızın geçerliliğini yeniden doğruluyor ve amaçlarınızı gerçekleştirmek için içinizi kararlılıkla dolduruyor.

Aslan Burcu Nisan 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Nisan 2013 Aslan Burcu Yorumu

Geçmişi gözden geçirme zamanı sona erdi. Eğer temel inançlarınızı yeniden gözden geçirdiyseniz, finansal durumunuzu düzene soktuysanız ve en yakın ilişkilerinizi güçlendirdiyseniz, güvenle ilerlemeye hazırsınız. Ama her ne kadar hâlâ bitmemiş işleriniz olsa da bu ay, sizi döndürüp yeni bir yöne sevk eden bir dönüm noktasıdır. Yenilenmeye ilişkin 8. Evinizdeki Merkür 4 Nisan’da gerileme dönemini sonlandırdığında geleceğin çağrısını duyabilirsiniz.

Yeni bir siz, ortaya çıkmaya hazır ve Merkür 16 Nisan’da durdurulamaz Koç’a ve Maceraya ilişkin 9. Evinize girdiğinde bütün sistemler harekete geçmeye hazır olmalıdır. Bu arada 23 Ocak’tan beri Özsaygıya ilişkin 2. Evinizde gerileme döneminde bulunan enerjik Mars özgüveninize ve belki para akışınıza karşı bir dizi zorluk getirdi. 13 Nisan’da Mars ileri harekete geçtiğinde tekrar öne atılıp hızı yeniden kazanmaya başlıyorsunuz.
Her ne kadar Merkür ve Mars’ın ileri hareketinin hayatınızı yoluna koymaya oldukça büyük katkısı olsa da hala uğraşmanız gereken sorunlar var. 6 Nisan’da barışı arayan Terazi’deki Dolunay, İletişime ilişkin 3. Evinizi aydınlattığında, ailenizden ya da sevdiğiniz biriyle bir tartışmada bulunmanız gerekecek. 5-7 Nisan’da aşk dolu Venüs, kafa karıştırıcı Neptün ve motive edici Mars arasındaki dinamik açılar, konuşmaları ilişkideki karmaşık bir yanlış anlamayı düzeltmeye doğru yönlendiriyor. Güneş’in 19 Nisan’da güvenilir Boğa ve Kariyere ilişkin 10. Evinize girişi ve ardından 21 Nisan’daki Yeniay mesleki hırslarınızın geçerliliğini yeniden doğruluyor ve amaçlarınızı gerçekleştirmek için içinizi kararlılıkla dolduruyor.

Başak Burcu Nisan 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Nisan 2013 Başak Burcu Yorumu

İki anahtar gezegenin doğrudan dönüşüyle bu aya taze bir başlangıç yapmaya hazırsınız. Konuşkan Merkür 4 Nisan’da Partnerlere ilişkin 7. Evinizde ileri doğru bir değişim yaratır. Bu, anlaşmaları hızlandırmaya yardımcı olacaktır, yeni sözleşmeler yapmanızı ve fikirlerinizi gösterişli bir şekilde sunmanızı sağlayacaktır. Heyecanlı Mars 13 Nisan’da sizin burcunuzda doğrudan harekete yeniden başlayacaktır. Bu, sizin adrenalinizin yükselmesine ve ekstra enerji sahibi olmanıza yol açacaktır. Bu kozmik patlama size fiziksel olarak daha aktif olmanızı ve amaçlarınızın peşinde daha iddialı bir yaklaşım içinde olmanızı söyler. Ancak bu gerçekleşmeden önce 3 Nisan’da Kariyer ve Sorumluluğa ilişkin 10. Evinize giren manyetik Venüs olduğunda kendinizi spot ışıkların altında bulabilirsiniz.

Çok sayıda görevi üzerine almış olan İkizler burcunun bu çekici gezegenin varlığında dikkatiniz birkaç yöne dağılacaktır. Onlar arasında öncelik belirlemek zor olacaktır. Ancak kendi profesyonel yaşantınız için birkaç yeni ilgi alanı ve beceri eklemeniz olanaklıdır. Böylece aynı anda birkaç proje üzerinde çalışarak esneklik elde edebilirsiniz.
Parasal konular 6 Nisan’da Kaynaklara ilişkin 2. Evinizi etkin hale getiren kararsız Terazi burcu Dolunay’ı ile yüzeye çıkabilir. Bir finansal karar hakkındaki belirsizlik kararsızlık içinde olmanıza neden olabilir. Ancak eyleme geçerek sıçrayışı yapmadan önce uzun bir süre düşünmek ve en iyi zamanı beklemek akıllıca olacaktır. Sabırsız bir kişinin hazır olmadan önce sizi bir işe sokmaya çalışmasına izin vermeyin.
Merkür Koç burcunun heyecanlı olmasını sağlar ve sıradan olayları acil gibi anlatan hızlı konuşmacıları çekmek için 16 Nisan’da Derin Paylaşmaya ilişkin 8. Evinizde bulunur. Güneşin sabit Boğa burcuna 19 Nisan’da girmesi içgüdülerinize ve kendi temponuzda ilerlemenize güvenmeniz için başka bir anımsatıcı olacaktır.

Terazi Burcu Nisan 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Nisan 2013 Terazi Burcu Yorumu

Bu ay enerjik olarak kendinize güveninizi yeniden oluşturmak ve yeni bir yol çizmek konusunda güce sahip olacaksınız. 13 Nisan’da Yazgıya ilişkin 12. Evinizde Mars buna yönlendirecektir. Mars’ın gerilemesi sırasında bir yön kaybı deneyimi yaşayabilirsiniz, bu 23 Ocak’ta başlamış olan bir gerileme sürecidir. Ancak öğrenmiş olduğunuz spritüel dersler yeni bir amaç duygusuyla damıtılır ve elde ettiğiniz içsel gücünüzü artık ortaya koyar.

Ancak ayın ilk yarısı boyunca egemen olan karmaşa Mars yavaş bir şekilde belirsiz Neptün’ün Alışkanlıklara ilişkin 6. Evinize yakın bir karşıtlığa yönelik olarak yavaşça geriye doğru hareket ederken meydana gelir. Eğer kendinizi nedenini bilmediğiniz bir şekilde yenilgiye uğramış veya yorgun hissediyorsanız, vazgeçmeyin. Enerjiniz ve berraklığınız ayın ikinci yarısı boyunca artış gösterecektir.
İşyerindeki zorlu bir durumdan kurtulmanın, sağlığınızı düzeltmenin veya yaşantınızı karmaşıklaştıran çeşitli ayrıntılardan kurtulmanın zamanı 12 Mart – 4 Nisan arasındaki dönemdir. Ancak ne olursa olsun, gerçekçi olmayan istekler aşk konusunda hayal kırıklığı yaratabilir. 5-7 Nisan tarihlerinde meraklı İkizler burcu Neptün ve Mars ile kare oluşturur. Siz 6 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay olduğu zaman tarafsızlığınızı korumada zorluk yaşarsınız.
Bu tarihte Neptün, Venüs ve Mars ile uygun olmayan açılar oluşacaktır. Hayal kırıklıkları Güneş Başkalarına ilişkin 7. Evinizde olduğu zaman ilişkileriniz konusunda zor zamanlar yaşayabilirsiniz. Güneş’in 19 Nisan’da Boğa burcuna girmesi yeni bir yol oluştururken sağlam bir zemin üzerinde olmanızı sağlayacaktır.

Akrep Burcu Nisan 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Nisan 2013 Akrep Burcu Yorumu

Bazı açılardan, bu ayın bir yeni yıl başlaması gibi olduğunu algılayabilirsiniz. Sizin enerjik yönetici gezegeniniz olan Mars 13 Nisan’dan itibaren daha öncesinde 23 Ocak’tan beri geriledikten sonra, ileri doğru gitmeye başlar. Bu ilerlerken frene basmak gibi bir durum olacaktır. Özellikle dostlar ve iş arkadaşlarınızla ilgili olarak bu geçerlidir. Gruplara ilişkin 11. Evinizdeki gerileyen döngü eski dostlarla ve mesleki müttefiklerinizle yeniden bağlantı kurmanızı sağlayabilir, ancak yeni projeler veya arkadaşlıklar edinmeye çalışırken ayaklarınız yerden kesilmiş olabilir ve boşu boşuna uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Pozitif yönde başka bir itme kuvveti 4 Nisan’da Kendini İfade Etmeye ilişkin 5. Evinizde ileri doğru gitmeye başlayan Merkür’den gelecektir. Bu iletişimci gezegen 12 Mart’ta Çalışmaya ilişkin 6. Evinizde durmuştur. Bu ciddi yansımaları olmaksızın görevleriniz hakkında yeniden düşünmenizi size anımsatacaktır. Merkür’ün 5. Evinizdeki geri dönüşü yaratıcılığınız konusunda esin kaynağı olur.
Eski hayaller ve belirsiz anılar 6 Nisan’da Sırlara ilişkin 12. Evinizde gözlemci Terazi burcundaki Dolunay’da yaşam bulur. Yeni bir bilinçlilik durumuna uyandığınız zaman gündelik yaşamın dengesi konusunda içsel barış bulmanıza yardımcı olur. Güneş’in 19 Nisan’da Partnerlere ilişkin 7. Evinizde duyarlı Boğa burcuna girmesi daha işbirlikçi ilişkiler için yol açacaktır. Siz muhtemelen fikirlerinizi kendinize ve başkalarına sunmayı seversiniz. 21 Nisan’da Boğa burcundaki Yeniay binayı tutan sütunlar gibi basitliğin değerini taşımaktadır.


Yay Burcu Nisan 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Nisan 2013 Yay Burcu Yorumu

4 Nisan’da etkileyici Merkür ve 13 Nisan’da heyecanlı Mars’ın ilerlemeye dönmesi geçmiş birkaç ay boyunca yapmış olduğunuz çabalarınızın sonuçlarını görmeye başlamanız anlamına gelir. Mars 23 Ocak’ta kendi gerileme dönemine başlamıştı ve bu sizin Kariyere ilişkin 10. Evinizde geriye doğru pedal çevirmenize neden olmuştu. Merkür’ün 12 Mart’ta gerilemeye başlaması kişisel planlarınızda bazı sıkıntılar yaşamanıza neden olmuştur. 23 Mart’ta Aileye ilişkin 4. Evinizde bu durum yaşanmıştır.

Her iki durumda da size engelleri aşma yönünde fırsatlar sunulmuştur. Bunun için daha fazla bilgi sahibi olma ve zaten bildiklerinizden faydalanma fırsatı yakalarsınız. Şimdi, bu gezegenlerin ilerlemeye dönmesiyle, kendinizi işinize yoğunlaştırabilir ve öne doğru vitesin planlarını yeniden gözden geçirebilirsiniz.
Neyse ki, siz büyük ölçüde hayallerinizden esinlenirsiniz ve neşeli Jüpiter’in Kendinizi Geliştirmeye ilişkin 6. Evinizde olması 4 Nisan’da sezgisel Neptün ile yaratıcı bir altmışlık oluşturur. 6 Nisan’da objektifTerazi burcundaki Dolunay Dostluk, Umut ve Dileklerinize ilişkin 11. Evinizi aydınlatır. Bu sizin uzun dönemli amaçlarınızı başkalarıyla paylaşmak için zihninizi açık tutmanız gerekliliğini ortaya koyar.
Merkür’ün Koç burcunda ve Aşk ve Eğlenceye ilişkin 5. Evinizde olduğu 16 Nisan tarihi daha hafif konular hakkındaki düşüncelerinizi ön plana çıkaracaktır. 19 Nisan ‘da pratik 6. Evinizde kararlı Boğa burcu sağlıklı alışkanlıklarınız konusunda size iyi bir fikir verecektir. 21 Nisan ‘da Boğa burundaki Yeniay 10. Evinizdeki cesaretli Mars ile uyumlu bir üçgen oluşturarak işle bağlantılı amaçlar hakkında belirsizliği ortadan kaldırmaktadır.

Oğlak Burcu Nisan 2013 Rezzan Kiraz Burç Analizi
2013 Nisan Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Nisan 2013 te Neler Bekliyor

Rezzan Kiraz Nisan 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Bu ay nihayet kitapları kapatıp yolculuk ve eğitim ile yeni maceralara yelken açabileceksiniz. 4 Nisan’da, değişken Merkür Balık burcunda İletişime ilişkin 3. Evinizde ilerlemeye döner. Umut veren bir şekilde bu geveze gezegenin üç haftalık gerileme döngüsü sırasında bazı yanlış anlaşılmalara maruz kalacaksınız. Şimdi zihninizi yeni fikirlere ve bilgilere açık tutmalısınız.

İşyerinde yeni insanlara ve sistemlere uyum sağlamak 3 Nisan’da Çalışmaya ilişkin 6. Evinizde ve İkizler burcuna giren bilinçli Venüs ile keyif duyma yönünde anahtar unsurdur.Terazi burcundaki sosyal olarak yetenekli Dolunay 6 Nisan’da Kariyere ilişkin 10. Evinizdeki ışığı yakar. Bu ayın Güneşle karşı karşıya gelmesi bağımsız Koç burcunda olur ve kendi temponuzda ilerlemenizi sağlar.
İlerlemenin tekerlekleri 13 Nisan’da yavaş yavaş dönmeye başlamaktadır. Bu, 23 Ocak’tan beri ilk kez olarak ileri doğru vites değiştirmek anlamına gelmektedir. Uzak Yerlere ilişkin 9. Evinizdeki eylem gezegeninin doğrudan hareketi pratik amaçlar için yolculuk etmenin ve daha yüksek dereceli öğrenmenin yoluna sizi sokacaktır.
Ele avuca sığmaz Merkür’ün geriye dönüşü 16′smda hızlı Koç burcunda yaratıcı kavramları işyerinizde kullanmanızı sağlayacaktır. Ancak Güneş’in konforlu Boğa burcuna ve oyunbaz 5. Evinize 19 Nisan’da girmesi yavaşlamanız ve gülleri koklamanız için bir sinyaldir— 21′inde Aşk ve Yaratıcılığa ilişkin 5. Evinize düşen Boğa burcundaki Yeniay ile bu düşünce güçlenecektir.


Mayıs Ayı Burç Yorumları İçin : http://www.kadincaforum.net/burclar/2013-mayis-ayi-burc-yorumlari-rezzan-kiraz-burc-yorumlari-t22774.0.html
2013, 2013 Rezzan Kiraz, Nisan Ayı Burç Yorumlar,Nisan Ayı Burç Yorumları, Ayı Burç Yorumları, Burç, burç yorumları, Rezzan Kiraz, Rezzan Kiraz,  2013, Rezzan Kiraz,  Nisan 2013, Rezzan Kiraz, Nisan ayı, Rezzan Kiraz, astroloji, Rezzan Kiraz ay yorumları, Rezzan Kiraz burç, Rezzan Kiraz burç yorumları, Rezzan Kiraz, Yorumları
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2013, 22:50:00 Gönderen : SagittariuS » Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları
« Posted on: 25 Nisan 2024, 01:18:07 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları oyunlari, 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları programi, 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları oyunu indir, 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları program yükle, 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları download, 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları resimleri, 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları haber, 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları yükle, 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları lazer epilasyon, 2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
Karaelmas
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 2201



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 01 Nisan 2013, 15:39:07 »

Teşekkürler.
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 7318 Son Mesaj 24 Aralık 2012, 18:23:06
Gönderen : Karaelmas
2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 8896 Son Mesaj 20 Şubat 2013, 09:36:12
Gönderen : Karaelmas
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
Karaelmas 0 4423 Son Mesaj 20 Şubat 2013, 08:42:18
Gönderen : Karaelmas
2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 5521 Son Mesaj 21 Nisan 2013, 22:48:00
Gönderen : kezban62
2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Rezzan Kiraz Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 2508 Son Mesaj 30 Mayıs 2013, 09:47:48
Gönderen : kezban62