Sayfa: [1]   Aşşağı İn :)
Gönderen Konu: 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları  (Okunma Sayısı 21806 Defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi Konuyu İncelemekte.
kezban62
Moderatör
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 11424



Üyelik Bilgileri WWW
« : 23 Aralık 2012, 17:59:33 »

2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları - 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları - Nuray Sayarı 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Aylık Burç yorumları - Burçlar, Ocak 2013 de Neler Bekliyor

Koç Burcu Ocak 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ocak Ayı Koç Burcu Yorumları
Koç Burcunu Ocak 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ocak 2013 Koç Burcu Yorumu

Sevgili Koçlar güçlü etkileşiminizin yoğun olduğu bir aya giriş yapıyorsunuz.… Eğer kendi işinizi yapıyorsanız, ortağınızla ortaklaşa yatırımlarınız, banka hesaplarınız bu alanda. İşyerinde bir çalışansanız, en yakın çalışma arkadaşınızla ortak projeler ve paylaşımlar bu alanda yer alıyor. Aynı zamanda kendi banka hesaplarınız da söz konusu.
Tüm alanlarda 10 Ocak 2013 tarihinden sonra yeniliklere gidebilirsiniz. Kendi paranızı da ortak havuza katmanız işleri güzelleştirecek. Yine, Yıldız haritanızın para bölgesini etkileyen gezegenler önümüzdeki iki yıl boyunca gelir kaynaklarınızda değişikliğe neden olabilir. Özellikle Yüklü miktarda para alışverişi gerçekleşebilir. Bir olasılık olarak bu gelişmeleri 2013 Aralıkta tekrar yaşayabilirsiniz.


Parayla ilgili geçen ay sonuçlandığını düşündüğünüz eski bazı meseleler yeniden önünüze gelebilir. Yarım kalan konulara odaklanacak ve görüşmeler yapacaksınız Kiminiz henüz hazır olmamakla beraber, yönetimde yer almak için bir cesaret gösterebilirsiniz. Yine, 20 Ocak - 24 Ocak arasında konuşma/yazma/algı konularında başarılar kazanacaksınız, .

Ocak ayını iyi değerlendirin sevgili Koçlar. Kırklı yaşlardaysanız kalbinizi çalan biriyle karşılaşabilirsiniz. Adımlar atın. Başka bir kimliğin ilk adımını atıyor olabilirsiniz. Fırtınalı sularda ihtiyacınız olan şey cesaret. Aklımızın bir köşesinde tutmak yararlı olur.

Boğa Burcu Ocak 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ocak Ayı Boğa Burcu Yorumları
Boğa Burcunu Ocak 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ocak 2013 Boğa Burcu Yorumu

Sevgili Boğalar Ocak ayı size yepyeni kişilerle tanışma şansı getiriyor Sanat, eğitim, televizyon, fotoğraf sanatı gibi alanlar çok parlak. İsminiz duyulabilir. Eşiniz, ortağınız veya işbirliği yaptığınız kişiler büyük bir hayalinizi gerçekleştirmeniz için sizi motive edecek. Bugünlerde her ne oluyorsa önemli olabilir!sevgili Boğalar. Yine Karşıt burcunuzda gerçekleşen önemli gökyüzü olayı, ise özellikle bu ay hayatınıza giren iş arkadaşları ile uzun vadeli işbirliklerini gösteriyor. Şu anda pek bir şey fark etmeseniz de, yavaş yavaş yeşeren ilişkiler söz konusu, kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Konfor alanınızdan çıkıp, hayatınızda ve kariyerinizde esaslı dönüşüme açık olun.

Diğer taraftan, Bu dönemde birikmiş enerjimizi boşaltamamış ve bizi geçmişe tutan bağlardan, ilişkilerden kurtulmanız için mücadele içine girmemiz için önemli nedenler söz konusu olabilir. Cesaret edebilmek, değişimden yana olmak, ne kadar zor ve yorucu olsa da, var olanı olduğu gibi kabul etmemek, zorlamak durumundayız.

Kuşkusuz böyle bir zamanda özellikle maddi konularda, parasal alanda dengeleri değiştiren huzursuzluklar da yaşanabilir. 2014 Ekim’ine kadar olan sürede, sözünü ettiğimiz konularda gerçekleşecek güçlü değişime henüz ilk adımı atmaktayız. Dolayısıyla bu dönemde ufuklarımızı genişletecek temalar, içerisinde yabancıların ya da uluslar arası konuların da yer alabileceği gelişmeler söz konusu olabilir. Hiçbir şeyi yarım bırakmamalısınız.İşlerinizden başarılı sonuçlar alabileceğiniz bir dönemdesiniz.

İkizler Burcu Ocak 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ocak Ayı İkizler Burcu Yorumları
İkizler Burcunu Ocak 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ocak 2013 İkizler Burcu Yorumu

Sevgili İkizler Ocak ayında işyerinde ve günlük hayatınızda, kontrol edemediğiniz olayları yaşıyorsanız, bilin ki iç dünyanızı göz ardı ediyorsunuz. Ufak tefek de olsa bazı beklenmedik gelişmeler, endişelerinizle yüzleşmenizi sağlayacak. Unutmayın endişelerinizi azaltarak değiştirebilirsiniz.Size bağlı ekipte, ofiste tazelenme söz konusu. Yepyeni projeler ve görevler için kolları sıvayın, bu fırsatı uzun zamandır bekliyordunuz. Görev tanımınızda ve iş yapma metotlarınızda gereken değişimleri yapmanız için sizi çeşitli şekillerde harekete geçirecek.

Bu yaklaşım genellikle İkizlerin iş dünyasında öne çıkmalarının en temel nedeni olacak. Geleceğe dair işleriniz için rahatlıkla harekete geçebilirsiniz Yakın çevreyle görüşmelerin yanında, çeşitli müzakereler, iş hayatıyla ilgili temaslar ve toplantılar da ana konular arasında yer alabilirler. Venüs’ün de olumlu etkileri ile hem özel hayatta, hem de iş hayatında yeni kişilerle tanışabilir, kendinize birçok konuyla ilgili fırsatlar yaratabilirsiniz. Uluslararası iş ilişkileri bu dönemde ikinci bir kere gündeme gelmesi mümkün.

Eğer eskide sonuç vermemiş bir başvurunuz veya girişiminiz olduysa, bu dönemde hiç beklemediğiniz bir şekilde olumlu yanıtla geri dönmeleri olabilir. Benzer etkiler, hukuki alanda, medya veya yayımcılıkla ilgili bir projenizde de ortaya çıkabilirler. Kökten dönüşüm başlıyor. Özellikle ilişkiler üzerinden bir uyanışa götürecek, önümüzdeki üç yıl boyunca, 2015’e kadar hayatınızda o kadar çok değişiklik yaşanacak ki bunu tarif etmek mümkün değil. İşte, hayat akışınızı ilişkiler üzerinden değiştireceğiniz bir zaman diyebilirim.

Yengeç Burcu Ocak 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ocak Ayı Yengeç Burcu Yorumları
Yengeç Burcunu Ocak 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ocak 2013 Yengeç Burcu Yorumu

Sevgili Yengeçler Ocak ayında fırsatlar kaderinizi değiştirebilir. Bulunduğunuz alanda fırsatları gözlemelisiniz. Bu ay televizyoncular, yazarlar, sosyologlar, danışmanlar, pilotlar ve sağlıkçılar için olumlu zamanlardan biri.5 Ocak tarihinde çok yönlü bir hareketlilik içinde olacağız. Eve kapanmak istemeyeceğiz. Ayni anda, birkaç işle birden ilgilenebiliriz. Bu dönemde terfiler, yeni imkânlar ve dikkat çekici olabilecekleri olanaklar doğmakta. Değişim arayışında olmasanız da yapacağınız araştırmada elinize geçen bilgiler ilerleme sağlamanıza yardımcı olabilir. Kendinize duyduğunuz güven arttıkça, daha kazançlı işbirlikleri ve öne çıkma fırsatları var. Jüpiter genel olarak koruyucu bir sigorta gibi çalışacak.

Yengeç’ler, endişelerden sıyrılacaklar. Bazı bitişler hayırlı koşullar getirecek. İç dünyalarını temizleyerek, daha sonraki atılımlara hazırlanacaklar. Sözlerinizin arkasında olmalısınız, aksi takdirde sizi sosyal ortamlarda tuhaf pozisyona sokabilecek duygusal bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.Dikkatinizi kendinize vermeniz, başarınızı artırıyor. Şimdi ekiple hareket etmek değil, bireysel ifade zamanıdır.

Yaratıcılığa ve stratejik çalışmalara zaman ayırın. 22 Ocak 2013 tarihinden sonra bazı kişilerle ilişkilerinizi kesebilirsiniz. Bu uzun zamandır düşünüp bir türlü gerçekleştiremediğiniz bir konu. İşte şimdi oradan uzaklaşma fırsatınız var. İlişkinin en heyecanlı zamanları. Hedefe ulaşmanız güzel haberlere ve olayların gidişatına bağlı çünkü gelecek ay bazı yıldız açıları sertleşecek Siz, bu ay işleri sıkı takibe alın, sıkı tutun derim ve temkini de elden bırakmayın. Çünkü gelecek ay öyle sakin veya sağduyu olmak istemeyeceksiniz, resti çeken bir havada olacaksınız. Sabretmekten sıkılmışsınız sabır artık fazla gelecek size. Bu dönemde durmadan aranırsınız.

Aslan Burcu Ocak 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ocak Ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcunu Ocak 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ocak 2013 Aslan Burcu Yorumu

Sevgili Aslanlar Ocak ayı sizi yakından ilgilendiriyor. Ocak ayının ilk iki günü, kariyerinizde bazı kısıtlanmalar yaşamanız söz konusu. Bunun nedeni, aslında uzun zamandır orada duran ve size değer katmayan unvan, görev ve projelerin varlığı. İş konusundaki başarınız detaylar yüzünden zarar görebilir. İnce eleyip sık dokumanız her zaman yararınıza olmayabilir. Küçük detaylara takılan gözünüz, asıl önemli olanı göremeyebilir. Önünüze gelen yeni projeleri hemen reddetmek yerine düşünmek için kendinize zaman ayırmalısınız.
Gerektiğine inandığınız zaman etrafınızda sizden tecrübeli kişilerin fikirlerini almaktan da çekinmemelisiniz. Diğer taraftan, Bu ay taşınma kararı alırsanız öngöremediğiniz koşullar nedeniyle pişman olabilirsiniz 12 Ocak sonrası özel hayatınızda Fırsatlar kaderinizi değiştirebilir. Bulunduğunuz alanda fırsatları gözlemelisiniz. Değişim arayışında olmasanız da yapacağınız araştırmada elinize geçen bilgiler ilerleme sağlamanıza yardımcı olabilir.

Eve konsantresiniz. Evinizdeki güzel gelişmeler, dış dünyadaki imajınızı da kuvvetlendirecek 20 Ocak tarihinden sonra yasal bir olayla tatsız bir gelişme duyabilirsiniz, dik duruşunuzu bozmayın. Karizmanızla gelecek projelerde yeteneğinizi gösterme şansını yakalayabilirsiniz. Aslanların zaten toplumsal olarak aranan bir yapısı vardır.. Evden çalışmayı hayatınıza sokabilirsiniz.

Yine eskiden düşünüp gerçekleştirmediğiniz bir planı uyguladığınızda sonuçlar beklentilerinizi karşılayacak. Kimseye bağlı kalmadan işlerinizi halletmekten yanasınız İki adım gidilmiştir ancak iki adım geri dönülmüş, Yalnız kalplere güzel haberler… Birlikteliğinizin artık rutinleştiğini düşünebilir ve sıkılabilirsiniz. İliş inmeyene ilginiz artabilir.

Başak Burcu Ocak 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ocak Ayı Başak Burcu Yorumları
Başak Burcunu Ocak 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ocak 2013 Başak Burcu Yorumu

Sevgili Başaklar hayatınızın bir anda yükseldiğine, işlerin istediğiniz yönde düzeldiğine şahit olabilirsiniz. İletişim gezegeni ve burcunuzun yöneticisi Merkür'ün geri hareketi, bu gelişmelerin biraz ağır hareket edeceğini vurguluyor i ş hayatınızda iletişim halinde olduğunuz kişilerle ilişkileriniz bu ay sizi yorabilir. 8 Ocak günü, Halkla ilişkiler, medya, yazılı iletişim vb. konularda önemli gelişmeler yaşayabileceğiniz bir aylık süreçtesiniz.
Dikkatli adımlar atın. Üst düzey biri elinizden tutup yeteneklerinizi göstermenize yardımcı olabilir. Olumsuz ya da mutsuz kişiler sizi yavaşlatabilir ya da engelleyebilir. Kazananı olmayan kavgalardan uzak durun! İletişimle ve iş gezileriyle ilgili isteklerinizi 15 Ocak tarihi itibariyle canlandırabilir.İçe dönük yapacağınız çalışmalarını ise ayın son günleri tanıtmanız, daha fazla ses getirmenizi sağlayacak.. Hayata olan inancınızı sağlamlaştırdığınız, yaşam felsefenizde değişikliklerin olduğu bir dönem. Yurt için ve dışı kişisel gelişim fırsatları, üstlerinizin yardımı, medya alanında ilerlemeler sizi bekliyor.

Satürn, geleneksel bir düşünce tarzı veriyor. Birkaç sene içinde uluslararası alanda önemli projelere imza atabilirsiniz. Bu dönemde en büyük desteği eşten, çok yakın dostlardan alacaksınız. Dostluklarınızı çok güçlendireceksiniz. İşle ilgili değişim yapanlar için geçerli bu. Bazı Başaklar., 2010'dan beri en çok hırpalanan burç. Sağlıklarında sorun yaşadılar, ilişkilerinde sorun yaşadılar. Eğer şu an ilişkileri hâlâ devam ediyorsa, çok sağlam bir sınavdan geçtiler. Merkür’ün koruması altındalar. Kötü gibi görünen olaylar bile onların lehine sonuçlanacak. Sanki bütün bir-iki senenin bilançosu çıkacak gibi. Her şey netleşecek hayatınızda, yaptığınız değişimlerin iyi-kötü faturası çıkacak Kısa not;; Gerçek liderler, kariyerler böyle zor zamanlarda çıkar.

Terazi Burcu Ocak 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ocak Ayı Terazi Burcu Yorumları
Terazi Burcunu Ocak 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ocak 2013 Terazi Burcu Yorumu

Sevgili Teraziler Ocak ayında kendi birikimlerinize odaklanın. Kalben konuşmalı ve iş ya da özel hayatınızda sizin için iyi olacağını düşündüğünüz konulara odaklanmalısınız. Meslektaşlarınızla bağlantıda olmanız karşı karşıya olduğunuz sorunların çözümünü sağlayabilir. Paranız, kazancınız, bütçeniz. Tüm bunlar önem kazanıyor. 8 Ocak tarihinden sonra kazancınızı artıracak yeni imkânlar bulabilirsizin. Bu önemli dönemde karşınıza çıkan para fırsatları, kalıcı ve uzun dönemli başlangıçlardır. Bankadaki paranızla da yakından ilgilenmeniz, onu düşündüğünüzden de fazla çoğaltacaktır.
Mantığınızla hareket etmeniz gereken her iş için uygun sevgili Teraziler. Sıradan ve durağan şeyler ruhunuzu sıkabilir, bu yüzden orijinal ve farklı olan her şey sizi daha da heyecanlandıracak. Satürn Akrep burcunda: İşiniz, ilişkileriniz ve tüm hayatınız son iki buçuk yılda oldukça radikal değişikliklere sahne oldu. Yeni kimliğinizi oturtup herkese kabul ettirdiniz. Şimdi kazancınızı, gelirinizi disipline etme zamanıdır. Bu belki kazancın azalması, belki de büyük bir borca girmenizle ortaya çıkacak. Belki de bir ev alacaksınız.

Maddi birikimlerinizi planlı yönetmek önem kazanıyor. Bu dönem ve sonrası, 2015’e kadar uzanan özellikle parasal alanda ilişkileri ve ortaklıkları kullanabilme yönünde daha dikkatli ve mücadeleci olma gereği var. . Şu anda uymayan, fazla olan, geçerliliğini kaybetmiş ne varsa gidiyor. Terazilerin yaşam tarzları kesinlikle değişiyor. Bekâr olanlar birden evlenmeye karar verebilirler ya da evlenecekleri kişiyle Küstüğünüz biriyle de barışmanız olası. Yurt dışı gezi de söz konusu olabilir. Aşkınızı haykırın Sevdikleriniz, sizin onları ne kadar önemsediğinizin farkında mı sizce? Bu ay onlara sevginizi haykırmanız için çok uygun...

Akrep Burcu Ocak 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ocak Ayı Akrep Burcu Yorumları
Akrep Burcunu Ocak 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ocak 2013 Akrep Burcu Yorumu

Sevgili Akrepler hayatınız kökten değişmeye başladı. Bu da, hayatımızın farklı bir zemine oturacağını, odaklandığımız konuların değiştiğini gösteriyor. Dünya'daki trendler, büyük gezegenlerin burç değiştirmesinden etkilenir. İlgi alanları, akımlar, popüler konular da buna göre şekillenir. Akrepler ise sabırsız. Haritada 5.ev kelimenin tam anlamıyla şansı temsil eden bir evdir. Bundan başka aşk, havadan, şanslı vesilelerle gelen para, düşüntü, borsa vs. şans faktörlü yatırım, sosyal hayat, sosyal faaliyetler, eğlence, insanı mutlu eden şeyler, popülarite, ün, aşk vesilesiyle olan evlilik, ve çocuk evidir.


Sizin için iyi gelişmelerin, değişimlerin habercisi olduğu anlamındadır Ama duyguları yaşamak adına kuralları umursamayacak gibisiniz. Kiminiz de bu uğurda diğer ilişkilerini ihmal edebilecek, ilişkilerini zora sokabilecek. Sahip olduğu arkadaş, belki iş, aile ortamından uzaklaşabilecek. . (Bütün Akrepler için geçerli değil) Dönüşüm kaçınılmaz. Kontrol sizde ama bir karar vermezseniz, o kararı başkaları sizin adınıza verecek.

12-14 Kasım doğumlular sadece bu dönemde değil önümüzdeki bir yıl boyunca dönüm noktası olaylar yaşayacak. Bu hafta sakin geçebilir ve tam bir ay sonrasında haberler alabilinirsiniz. Ayrıca bu dönemde Satürn de Akrep burcunda yer aldığı için, yenilenme ve güçlenme arıyorsak, Çoğu zaman böyle durumlarda, geçmişi affetmek öneriliyor.

İlişki olanlar Akrepler bu ay birlikteliğini mutlu sona erdirmek isteyebilir.Bunun temellerini Ocak sonunda atabilirsiniz.Doğru bir zamandasınız.

Yay Burcu Ocak 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ocak Ayı Yay Burcu Yorumları
Yay Burcunu Ocak 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ocak 2013 Yay Burcu Yorumu

Sevgili Yaylar Ocak ayında para evimiz hareketlenmeye başlıyor.22 Ocak tarihine kadar kazancınızı artıracağınız olanaklar söz konusu. Tek bir şart var: Gelmesini beklemeden, siz talep edeceksiniz. Yurt dışı ve medya bağlantılı konular, eğitimler kazancınızı artırabilir. Geçmiş projelerinizi, geçmişteki görevleriniz boyunca yaptıklarınızı kullanarak bu ay daha başarılı olabilirsiniz. Eskiden sizinle çalışmış bir kişi tekrar kapınızı çalındığında 'evet' demek zamanıdır.
Ocak ayı verdiğiniz sözlere, davranışlarınıza özen göstermenizde fayda var. Özellikle bu ay yabancı pazarları, öğrenim ya da iş fırsatlarını araştırabilirsiniz. Mevcut durumunuzu ve hayatınızı etkileyen insanları daha fazla ciddiye almalısınız. Yay burcunun paraya bakışı ise, Bolluk, bereket ve şans gezegeni Jüpiter tarafından yönetilen Yay, bonkör, sınırları aşmak isteyen, abartmaya eğilimli ve iyimser bir karaktere sahiptir. Aslında her şartta hayata adapte olabildiği, mutluluğu elde etmekte diğer burçlara göre daha becerikli ve şanslı olduğu için, para Yay'ın hayatında öncelikli bir gereksinim değildir.

Minimum şartlarda bile keyif yapacak, zevk alacak imkânları yaratmak, Yay için sıradan bir iştir. Ani aşklar, beklenilen ilişkilerde olumlu adımlar veya yaşadığımız yerde yapacağımız estetik değişikliklerle güzel bir yaşam kurma hayalimizi kuvvetlendirebiliriz. Kariyerinize dışarıdan bakıldığında zirvedesiniz. Aşk ve sevgi temasının ön plana çıkacağı, olumlu ve fayda sağlayacak ikili ilişkiler kurulabilecek, sanat ve estetik konularına zaman ayrılabilecek birkaç günlük süreçteyiz. İsterseniz, başınızı işten kaldırıp biraz etrafınıza bakın… Bazı Yayların yakın akrabalarıyla aralarında güç savaşları olabilir. Bu yine belirgin olmayacak, içten içe olacak.

Oğlak Burcu Ocak 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ocak Ayı Oğlak Burcu Yorumları
Oğlak Burcunu Ocak 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ocak 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Sevgili Oğlaklar burcunuz üzerinde iki yıl sonra geçiş yapan Mars gayet olumlu bir açı çiziyor..Tüm iş davetlerini kabul edin. Gireceğiniz yeni gruplar, mesleki idealleriniz için uzun soluklu açılımlar yaratacaktır. Takım çalışmasına, büyük işbirliklerine önem verin. Kendi işinizi yapıyorsanız, şirketin değeri belli olaylar sonucunda artacaktır. Özellikle kariyeriniz açısından yeni kapılar açabilmeniz için büyük bir çaba gösterebilirsiniz.
İş hayatındanız da yükselişler hayal ediyorsunuz, adeta bir yokuşu tırmanıyorsunuz. Şimdi kariyer alanınızda bulunan Satürn sayesinde, iki buçuk sene boyunca, belki de en önemli sorumlulukları alacak, daha büyük konumlarda söz sahibi olacaksınız Mevki sahibi Oğlaklar ise bu dönemde daha fazla efor sarf etmek zorunda kalabilir. İş hayatları normalden daha yoğun geçecek.

Tüm Oğlaklar 2013 yılında para ve aşk açısından şanslı. Bunun etkilerini Ocak sonu, itibariyle hissedeceksiniz. Kendi kazançlarına ilişkin olumlu sinyaller var. Para kazanacaklar, sadece bu dönemler durgunluk var. Yine, Bu dönemde Satürn’e gelirsek, 8.evden size disiplin, plan, akıl çağrısı yapıyor eşin bazı talihsiz durumları sizi de maddi olarak sıkıntıya sokar, kemer sıkmanız gerekebilir Çünkü 8.ev insana para vs kökenli korkular verebilir. Aşk… Sizde bir farklılık olduğunu anlayacaklar. Bazı şeyler sizi düşündürmeye başlasa da, henüz dillendirmemek, zamanını beklemek gerekecek

Kova Burcu Ocak 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ocak Ayı Kova Burcu Yorumları
Kova Burcunu Ocak 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ocak 2013 Kova Burcu Yorumu

Sevgili Kovalar Ocak ayında dış dünyada itibarınızın güçleneceksinzi, kariyerinizin sağlamlaşacağını gösteriyor. Filizlenen her türlü olay, iş hayatınızda, kalıcı başarılara işaret. Diğer taraftan, özel hayatınızda, evde bazı değişikliklere gitmeniz gerekebilir. Odağınızı dış dünyaya verme ve oradan aldığınız motivasyonla, hayatınızın diğer alanlarını aydınlatma zamanıdır. Yeni fırsatlara açıksanız, iş hayatında giderek yükseliyor, adeta bir yokuşu tırmanıyorsunuz. Şimdi kariyer alanınızda bulunan Satürn sayesinde, iki buçuk sene boyunca, belki de en önemli sorumlulukları alacak, daha büyük konumlarda söz sahibi olacaksınız.
Otorite figürü olarak kitleler tarafından kabul edildiğiniz bu dönemde, kararlarınızı taraflı almamanız ve adil davranmanız son derece önem taşıyor. Tüm Kovalar 2013 yılında para açısından şanslı. Kendi kazançlarına ilişkin olumlu sinyaller var. Para kazanacaklar, sadece bu aylarında durgunluk var. Yine. Satürn, Kovaların eğitim evinde yani akademik kariyer yapanları zor bir yıl bekliyor.


Yine, Bu dönemde Satürn’e gelirsek, 8.evden size disiplin, plan, akıl çağrısı yapıyor eşin bazı talihsiz durumları sizi de maddi olarak sıkıntıya sokar, kemer sıkmanız gerekebilir. Maddi sorun büyürse, ruhsal olarak zayıflarsanız Kova’nın en başında doğanlar, iş başvurularınızı yapabilirsiniz. Kafanızın içinde düşündüğünüz bir yolculuk, iş veya bir mesele, maddi veya manevi anlamda istediğiniz gibi yerli yerine oturmadığı için sıkılırsınız. Evde oturanlar, lütfen artık işe yönelin, kabuğunuzdan çıkın kendiniz için bir yol belirleyin Utanmanız için bir neden yok, fikirlerinizi paylaşmanız durumunda yararlı geri dönüşler alabilirsiniz. Fırsat kapıda! Yeni fırsatlar kapıda..

Balık Burcu Ocak 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi
2013 Ocak Ayı Balık Burcu Yorumları
Balık Burcunu Ocak 2013 te Neler Bekliyor

Nuray Sayarı Ocak 2013 Balık Burcu Yorumu

Sevgili Balıklar Ocak ayına yakın çevrenizden biraz uzaklaşıp, daha büyük resim için zaman harcamaya değer bir döneme giriyorsunuz. Tanıtım, medyada yer alma, yabancılarla işbirlikleri için 3 Ocak tarihi sonrası harekete geçin. 7 - 8 Ocak tarihlerinde hazırlık yapın ve çalışmalarınızı kendinizde saklayın. Kararsız bırakan koşullar ise rahatlatacak. Son beş aydır olduğu gibi beklemek yerine en sonunda ilerlemeye başlayacaksınız. Yöneticiniz Neptün aylardır güçsüz konumdaydı ve sizi de kararsız bırakıyordu.

Ayrıca tüm hafta başka nedenlerden dolayı belirsizliklerle dolu olacak. Ama siz yine de kendinizi daha enerjik ve canlı hissedeceksiniz.Yurtdışı, üniversite, mahkeme, medya ve seyahat bağlantılı bir konuda gelişmelere neden olabilir. Yabancılarla iş yapabilir veya haberler alabilirsiniz. Ayrıca maddi çıkar gözetmeksizin bakımevlerinde, hastanelerde yaptığınız hizmetler en büyük tatmini sağlayacak..

Sevgili Balıklar 2013 sizin için büyük bir yenilenme, özgürleşme ve aynı zamanda köklü değişiklikler, fırtınalar getirmekte. Hayatınızda… Kurtulmak için çok iyi bir dönemdesiniz. Belki ilk bakışta, güçlü değişiklikler sizi ürkütse bile, yenilenmekten korkmamalısınız. Kendinize güveniniz beklenmedik açılımlarla aydınlanacak .Şans yıldızından kiminiz çok faydalandı, kiminiz de sorunları daha büyük yaşadı. Jüpiter eline attığını büyütür, şansı da sorunu da… Şayet kadersel değilse yaşanılan sorun, mutlaka hata size aittir… Zaten yıldızlar hata yapmaz, olay yaratır..

2013, 2013 Nuray Sayarı, 2013 Nuray Sayarı ocak Ayı Burç Yorumlar, Ocak, OCak Ayı Burç Yorumları, Ayı Burç Yorumları, Burç, burç yorumları, Nuray, Nuray Sayarı, Nuray Sayarı 2013, Nuray Sayarı ocak 2013, Nuray Sayarı Ocak ayı, Nuray Sayarı astroloji, Nuray Sayarı ay yorumları, Nuray Sayarı burç, Nuray Sayarı burç yorumları, Sayarı, Yorumları


Şubat Yorumlarıı http://www.kadincaforum.net/burclar/2013-subat-ayi-burc-yorumlari-nuray-sayari-burc-yorumlari-t21389.0.html
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2013, 22:42:02 Gönderen : SagittariuS » Logged
Kadın Temsilcisi
KadıncaForum
*****

Offline

Mesajlar: 27222

View Profile
Re: 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları
« Posted on: 19 Nisan 2024, 16:07:39 »

 
      uyari
Merhaba Ziyaretçi, Öncelikle Sitemize Hosgeldin. Ben KadıncaForum Botu Olarak Siteden Yararlanabilmeniz İçin, Üye Olmanızı Öneririm. Unutmayınız! Bu Site Sadece, Biz Kadınlara Özeldir.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları oyunlari, 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları programi, 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları oyunu indir, 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları program yükle, 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları download, 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları istenmeyen tüyler, 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları resimleri, 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları haber, 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları yükle, 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları lazer epilasyon, 2013 Ocak Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları msn eklentisi, sarki sözleri
Karaelmas
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 2201



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 24 Aralık 2012, 18:23:25 »

TEŞEKKÜRLER.
Logged
M£LİK£:))
Kraliçe
*


Cinsiyet: Bayan
Mesaj Sayısı: 691

Avatar Yok


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 29 Aralık 2012, 12:48:43 »

Yasal olay dedi yaa devrelerim yandı ?!?
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı Çık :)
 
Gitmek istediğiniz yer:  


Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntü Son Mesaj
2013 Şubat Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 2 17636 Son Mesaj 20 Şubat 2013, 09:37:58
Gönderen : Karaelmas
2013 Mart Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
Karaelmas 1 12694 Son Mesaj 25 Şubat 2013, 23:11:16
Gönderen : kezban62
2013 Nisan Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 1 4779 Son Mesaj 01 Nisan 2013, 15:39:02
Gönderen : Karaelmas
2013 Mayıs Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 13077 Son Mesaj 21 Nisan 2013, 22:59:01
Gönderen : kezban62
2013 Haziran Ayı Burç Yorumları - Nuray Sayarı Burç Yorumları Yeni
Burçlar
kezban62 0 2735 Son Mesaj 30 Mayıs 2013, 09:31:06
Gönderen : kezban62